Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2016/17 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da neko tvrdi da je ovo uspijeh pa ajde da se poredi sa tom Van Galovom sezonom, ali nije sezona uspijesna vec sada za Siti kao ni tada za Junajted. Nije mi jasno to poredjenje.

Mada Vladane, mislim da ti je zao sto mediji ne razapinju Pepa, a mozda ga i razapinju samo ti citas ono sto tebi odgovara, ja ne pratim to toliko pa ne znam, i ne interesuje me nesto. Normalno je da ce se vise paznje u medijima posvecivati Junajtedu nego Sitiju, trebalo bi ti biti drago zbog toga.

Comment

• Englezi ocaj poslednjih godina,aj za arsenal razmumem,

sigpic

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
        Ја сам прецењивао Пепа, има доста бољих тренера и флексибилнијих пре свега, али да је превара толика, није, има уговор на 3 године и судићемо када заврши своју епизоду у Ситију.
        Sta, ako potrosi Pep jos 200-300 miliona i osvoji ligu i onda kao nije prevara?
        Originally posted by Dekinjo
        Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
        Originally posted by La Jugoslavia
        Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by bici View Post
          Sta, ako potrosi Pep jos 200-300 miliona i osvoji ligu i onda kao nije prevara?
          Ако прода за 200-300 милиона и потроши исто толико, није.

Comment

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
            Mi da se zadnji javljamo za to, od ljeta 2014. do danas koliko je potrošeno dalje od četvrtog još nismo dogurali. Ovo je bolje od nas svakako.
            I opet vise trofeja nego Siti, a sto se potrosnje tice dva Mancestera su tu nedje, Junajted 526 miliona eura za pojacanja u tom periodu, Siti 512. Od prodaja Junajted 198 miliona eura, Siti 133. Tako da ga flopuju i jedni i drugi zestoko, ali se o Sitiju nesto salbo prica.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
              Ако прода за 200-300 милиона и потроши исто толико, није.
              Dobro, to se nece desiti. Kineze ne racunamo.
              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Juventus - Atletiko
                Lester - Monako
                Bajern - Real
                Barsa - Dortmund

To prizeljkujem.
                sigpic

Comment

• Zelim pre svega Monaco - Dortmund, ultra napadacki fudbal sa neverovatnim talentima, to bi bio sjajan dvomec i vistinsko uzivanje.

Comment

• Lesteru ako dodje Monako, mislim da ima bas bas dobre sanse, takve ekipe im odgovaraju.

Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
                    IMG-20190614-192941
                    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                    Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Kada u poslednje dve godine potrosis vise od 400 miliona evra, nikako ne mozes da pricas o potrosenoj i zasicenoj ekipi.

Comment

• Ja prizeljkujem Barsa-Bajern RM-Juve Monako-Dortmund Atletiko-Lester.

Comment

• Kako god okreneš, ludnica nas čeka u četvrtfinalu. Sutra izvlačenje u 12.00h.
                          UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• Barsa-Monako
                            Real-Lester
                            Juve-Bayern
                            Dortmund-Atletiko

Moze li mi samo neko reci u kojoj kladionici kod nas moze da se odigra zreb za LS? Ja nikako da nadjem.
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Barsa-Monako
                              Real-Lester
                              Juve-Bayern
                              Dortmund-Atletiko

Moze li mi samo neko reci u kojoj kladionici kod nas moze da se odigra zreb za LS? Ja nikako da nadjem.
                              Moze u meridianu sve na free bet. Al ce ti dati bednu kvotu. Meni su letos dali 4 kvotu da Siti nece biti u top 4 a istovremeno su na listi Sitiju davali najvece sanse da ce uzeti titulu. Sa druge strane planetwin365 ima ubedljivo najvecu ponudu u Srbiji al ne znam kako stoje sa tim specijalima.
                              Last edited by bici; 16-03-17, 13:31.

Comment

• Kako mi je drago za Monako brate sinoć sam tako zaginuo da sam tek sad došao sebi Videlo se još prošle godine da su ljudi opasni , nemaju zvučna imena ali zato imaju klince koji ginu i koji igraju jednostavan fudbal. Šta reći za Siti , Pepara brat i 2 milijarde da potroši neće dominirati kao što je dominirao sa Barselonom i Bajernom . Odavno sam pričao da je on tamo imao kompletne ekipe i nikakvu konkurenciju u domaćoj ligi možda čak i najbolje generacije igrača u poslednjih 50 godina, dok je sad druga priča brale moj . Šta su čari Premijer Lige , sigurno najgori tempo tojest najači od svih liga , opasna konkurencija u istoj koja prosto uzme svoj danak u LŠ .
                                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Working...
                                X