Ugusise Albanci nabedjene domacine,jos su imali par pristojnih prilika u poslednjih 15 minuta prvog poluvremena
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2016 - Uživo komentarisanje mečeva i knockout faza
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Najgore poluvreme do sada na turniru, zabolese me oci jbt.
Didi promasio po ko zna koji put sa sve taktikom i postavom. Ne znam sta glumi i drzi dva najbolja igraca reprezentacije na klupi.
Prvo sto je stavio dva identicna veznjaka da mu kreiraju igru iz svoje polovine, a nijednom to nije funkcija, mada se Kante bas trudi da razdrma ako nista driblingom da dodje do protivnicke polovine kada ne moze pasom, drugo sto nijednom Evra i Sagna nisu pokusali da igraju ofanzivnije i tako naprave visak Comanu i Martialu i situaciju 2 na 1, kada vec Albanci igraju poprilicno impotentno. I trece, jbeno se setkaju po terenu, sem Kantea, Matuidija i Payeta, svi do jednog ne znaju gde udaraju i kuda treba da se krecu.
Francuzi sa ovom igrom nisu veci favoriti od Engleza, kamoli nesto vise. Nisu me odusevili protiv Rumunije, a sada tek.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Jax Teller View PostSta je ovim Albancima, samo se nešto grupišu
Gledam tekmu i razmišljam ajde više poluvreme...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment