Originally posted by saburo sakai
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2016 - Uživo komentarisanje mečeva i knockout faza
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by saburo sakai View PostPitaj Kaziragija,kaže čova nije Arsenal veliki klub,navija za njih samo napaljena tviter masa
On topic: Pomenu Topdzija Rumune. Idu iz krajnosti u krajnost. Ranije su bili medju najlucidnijima i na smek igrali sa stomacima, danas trkacki mogu sa svima ali majstora nigde. Inace fudbalski talentovana nacija, mentalitet los.sigpic
Comment
-
nisam to pomenuo u tom kontekstu nego kaže čovek,nije mu jasna ta euforija
Dovoljno je jedan da izbaci statistiku,njih hiljadu ritvituje"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
-
Originally posted by krele90 View PostVeceras rasplet u verovatno najzanimljivijoj grupi sve je otvoreno, jedino englezi verovatno idu dalje i ako izgube. Steta sto se igra u isto vreme ne znam koju da pratim
Kako je ovaj Euro dosao u nezgodno vreme ...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by krele90 View Post@bice
Spremam i ja za četvrtak ali ga necu spremiti
Unisti me Euro, da nema EP-a lagano bih sve spremio, ovako dajem 3 i jedan ostaje za jul kao poslednji u ovoj godiniDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Hajde sta se zalite ja imam sutra 2 komada. I to jedan ispit frajer ne priznaje primjere. Oborio me jer sam mu objasnio stvari u primjerima, kaze teoriju ti meni napisi.
Veceras moj brat Vilserica pocinje tekmu. Vardy i Staridz vrlo vjerovatno od prve minute. Rooney ce biti odmoren.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by bice View PostSta da ti kazem, stavili su mi raspored ponedeljak(danas), sreda, cetvrtak i petak...
Unisti me Euro, da nema EP-a lagano bih sve spremio, ovako dajem 3 i jedan ostaje za jul kao poslednji u ovoj godini
Comment
-
Ne znam jesu li ovo Slovaci ili MS 13.
Svaki drugi iscrtan ko slikovnica.
Puno tecnija igra ovog sastava Engleske u odnosu na ekipu iz prva dva kola.Last edited by Jax Teller; 20-06-16, 21:09.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
Comment