Originally posted by quard1aN
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2016 - Uživo komentarisanje mečeva i knockout faza
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Nastavlja se prokletstvo bordo dresova...
Slucki je pokazao previse simpatija prema Nojstateru i Golovinu. Naturalizovani Rus je nesiguran, nema nikakvu komunikaciju sa saigracima i najslabija je tacka tima. Sa druge strane, Golovin je mlad i nikako se ne snalazi na njemu nekpoznatoj poziciji centralnog veznjaka...
Ocekivao sam da Sirokov bude starter, ali je on svoj kvalitet morao da dokazuje tek na samom kraju utakmice. Laganim duplim pasom je izbacio dobru odbranu Slovacke i omogucio Satovu da pronadje Glusakova. I Glusakov je prema misljenju mnogih bio projektovan za prvih 11...Steta, mogli su da izjednace, bilo je tu nekoliko finih vertikalnih pasova koji su nedostajali, nekoliko pasova petom...ali kasno.
Smolov je narocito podbacio. On je tek u prethodnih godinu dana postao strater u Zbornoj, i to upravo zbog golova. Kokorin se nikako ne snalazi na desnoj strani, barem ne u ovom sistemu igre. Odsustvo Denisova i Dzagoeva je jako uzdrmalo rusku selekciju.
Rusi moraju da idu na pobedu protiv tima koji je, za razliku od njihovog, kompaktan, siguran i ima jasnu ideju. Neka bude kao sto je bilo u revansu plej-of dvomeca za plasman na EP u Portugalu: tada su Rusi slavili sa 0-1. Beli dresovi i temperamentni igrac su recept za uspeh.
Slovaci su majstorski odigrali prvo poluvreme. Na slican su nacin slavili protiv Nemaca pre dve nedelje. Imaju izvanredne fizikalije.
Comment
-
Bogi, sto Tarasova iz Lokomotive nikako nema ? Je li jos uvijek povrijedjen, ili nije dovoljno dobar ? Ili mozda neka suspenzija ?
Njega sam gledao 2 puta protiv Fenera i mozda jos 2 puta i u samo jednoj od tih utakmica nije bio najbolji igrac Lokomotive uz Niassea.
Meni dosta bolji igrac od Golovina i Neustadtera ..
Slovaci bas dobro odigrali, bit ce ludo trece kolo u ovoj grupiLast edited by Dale; 15-06-16, 17:26.
Comment
-
Rumuni u napadu u skroz izmenjenom sastavu, igraju Torje, Keseru i Chipciu od pocetka, a protiv Francuza su pomenuta trojica bili na klupi.
Idemooooo!Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostSamo veceras da ne izgubi Vels, u poslednjem kolu ne brinem uopste, Englezi pod pritiskom lagano gube i idu kuci.sigpic
Comment
-
Originally posted by Dale View PostBogi, sto Tarasova iz Lokomotive nikako nema ? Je li jos uvijek povrijedjen, ili nije dovoljno dobar ? Ili mozda neka suspenzija ?
Njega sam gledao 2 puta protiv Fenera i mozda jos 2 puta i u samo jednoj od tih utakmica nije bio najbolji igrac Lokomotive uz Niassea.
Meni dosta bolji igrac od Golovina i Neustadtera ..
Slovaci bas dobro odigrali, bit ce ludo trece kolo u ovoj grupi
Umesto Denisova je pozvan Jusupov, ali on nece ni igrati. Tu je i Ivanov, igrac Tereka. Ni meni nije jasno zasto Tarasov nije pozvan, jer on moze da igra na tri pozicije. Uz to, fizicki je dominantniji od svih igraca koji konkurisu za ta mesta.
Sluckog su kritikovali jer je nakon povrede Denisova dosao u situaciju da naknadno zove igrace koji nisu prosli pripreme. Pre neki dan je izjavio da ne vidi poentu preliminarnog spiska, jer nakon skracivanja neko uvek ostane nezadovoljan.
Samo nek' pusti Glusakova i Sirokova da pocnu sledecu...Last edited by Bogi; 15-06-16, 18:01.
Comment
-
Originally posted by saburo sakai View PostPa ako je neko gej ne znaci da je retardiranDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ne moze Hare okean pogoditi.
Edit: vrati ti se kad promasis dobre sanse
Dva penala za Rumune do sad na prvenstvu.Last edited by Jax Teller; 15-06-16, 18:20.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
Comment