Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EURO 2016 - Uživo komentarisanje mečeva i knockout faza
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Jedna sansa za gol iskoristena i u dzepu jedan bod.
Portugal izgubio dva boda.
Originally posted by Radulov47 View PostTako je Ronaldo,odmah u svlacionicu,bez pozdrava sa protivnikom i sudijama.Kakav smecar.Last edited by Rossonero; 14-06-16, 22:56.
Comment
-
bas low scoring prvenstvo za sada, po meni ocekivano, dobro da se uzimaju pare na kladionici... samo jedna tekma otisla 3+, ostalo sve 0-2 i 0-1 golova. nemci i italijani jedini dobili sa dva gola razlike...
Sutra Rusi na iskustvo odradjuju 1-0
Comment
-
Braco moja, da vam kazem ja jednu stvar.
Imam samo jednu zelju na ovom prvenstvu, a to je da se sastanu Italija i najomrazenija reprezentacija za mene, Engleska, bilo kad na ovom turniru. Zabari nikad nisu izgubili zvanicnu utakmicu od ovih gore pomenutih, a ako se to sad desi u ovakvom sastavu, neka im, pricacu celog zivota kako je Engleska bolja, ima da se izgrizem iznutra, ali izdrzacu.
Engleska#2 je pala lagano.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostBraco moja, da vam kazem ja jednu stvar.
Imam samo jednu zelju na ovom prvenstvu, a to je da se sastanu Italija i najomrazenija reprezentacija za mene, Engleska, bilo kad na ovom turniru. Zabari nikad nisu izgubili zvanicnu utakmicu od ovih gore pomenutih, a ako se to sad desi u ovakvom sastavu, neka im, pricacu celog zivota kako je Engleska bolja, ima da se izgrizem iznutra, ali izdrzacu.
Engleska#2 je pala lagano.sigpic
Comment
Comment