Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona - PL & Championship 16/17 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas u sjeni prolazi taj transfer Jansena, onako cujes Jansen ne poznajes ga pa jos u Totenhem, meh reakcija... Kad izdominira sezonu sa 15+ golova..

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Big Sam novi menadzer Engleza vrlo vjerovatno.

Ode Sandrlend u Cempionsip
      Odavno im je bilo vreme da sele presele u CH, svake godine 17.
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
        Odavno im je bilo vreme da sele presele u CH, svake godine 17.
        Iz sezone u sezonu spasavanje u zadnjim kolima. Naravno da najvise zasluge ima Big Sam. Da vidimo u sljedecoj sezoni kako ce bez oca na klupi.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Comment

• Big Sam na klupi Sanderlenda nije ni godinu dana
          sigpic

Comment

• Moja greska za Big Sama. Stvarno sam kontao da je on minimalno dvije sezone na klupi Sunderlanda. On je zasluzan za opstanak Sunderlanda za proslu sezonu. Dosta je vise svake sezone 17 mjesto..

Last edited by Rossonero; 13-07-16, 12:56.

Comment

• Sanderlend ce dovesti Pjulisa i nikad ispasti nece
              sigpic

Comment

• Pjulis je prica za sebe. Njega zelim vec duze vrijeme da vidim u nekom malo jacem klubu u PL.

Comment

• Otkud Rafael Benitez u Tivtu?
                  "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                    Moja greska za Big Sama. Stvarno sam kontao da je on minimalno dvije sezone na klupi Sunderlanda. On je zasluzan za opstanak Sunderlanda za proslu sezonu. Dosta je vise svake sezone 17 mjesto..

Vise puta sam rekao prosle sezone da su mi najgora ekipa u PL, redovno se bore za opstanak i nekako u poslednjih 5-6 kola dobiju 4-5 tekme i izvuku se, zreli su oni odavno za CH.
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Verovatno onda nisi gledao Sanderlend prosle sezone,slazem se za ono pre toga ali ovo sad je stvarno bilo bolje cak i pod Advokatom

Mnoge ekipe su nadigrali ali nisu imali srece,samo mi padaju na pamet Siti i WBA

Mislim da je Kirkof cak u jednom mesecu pokupio nagradu za najboljeg igraca ,to valjda govori o tome kako su igrali

I da,meni je jedno 50x gori Arsenal koji 10 godina cuci u top 4 nego neki tamo Sanderlend
                      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Pravimo iskorak svake sezone za po jedna bolja pozicija. 4 3 2... Naredna ako brojevi ne lazu 1

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Comment

• A bice da brojevi ovaj put lazu..

Comment

• Razumem zasto je ljudima "odvratan" Sanderlend ali mogu slobodno da napisem da je jedan Njukasl svojim postupcima u zadnjih par godina van terena a bogami ove i na terenu zasluzio vise da ispadne

Pjulisu u WBA nije nimalo lako,nista se on tamo ne pita oko transfera,oni su jedna od retkih "proper" ostrvskih ekipa,Berahino je sad odbio novi ugovor,ponovo se tera inat,gura glavom kroz zid a vreme prolazi.
                            "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Originally posted by saburo sakai View Post
                              Verovatno onda nisi gledao Sanderlend prosle sezone,slazem se za ono pre toga ali ovo sad je stvarno bilo bolje cak i pod Advokatom

Mnoge ekipe su nadigrali ali nisu imali srece,samo mi padaju na pamet Siti i WBA

Mislim da je Kirkof cak u jednom mesecu pokupio nagradu za najboljeg igraca ,to valjda govori o tome kako su igrali

I da,meni je jedno 50x gori Arsenal koji 10 godina cuci u top 4 nego neki tamo Sanderlend
                              Pratio sam bas aktivno prethodne 3-4 sezone, mogu reci da prosle jesu igrali dobro i tu ne mogu zameriti, ali prethodne 2-3 sezone uzas. Voleo bih da ispadnu konacno, a Njukasl me mnogo razocarao prosle sezone sto je ispao.
                              Dreams are coming true.

Comment

• Newcastle je zasluženo ispao. Godinama se to skupljalo...

I bolje što je ispao.
                                "What is a club in any case? Not the buildings or the directors or the people who are paid to represent it. It’s not the television contracts, get-out clauses, marketing departments or executive boxes. It’s the noise, the passion, the feeling of belonging, the pride in your city. It’s a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his father’s hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love." - Sir Bobby Robson

Comment

Working...
                                X