Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona - PL & Championship 16/17 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobro saburo ne bukvalisi covjek je vrhunski stoper i bas ne znam sto veliki klubovi ne idu po njega, ima sad i godina ne kazem ali opet barem dvije do tri vrhunske sezone u sebi jos ima.
    sigpic

Comment

• Pa nisam video da ga nesto hvale ovde,ipak Adervild vazi kao najbolji

Evo ja ti kazem da je vanDijk imao bolju sezonu,nije dzabe proglasen za njihovog najboljeg igraca i to je proslo ispod radara
      "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Imao je Van Dajk odlicnu sezonu, ali meni on ni blizu nije konstantan kao Fonte. Van Dajk donosi mnogo u skoku, opasan je posle prekida, svestraniji je fudbaler, ali kao stoper nije mi dobar kao Fonte. Najpotcjenjeniji igrac Sautemptona, doktorska mu je bila prosla sezona, odnosno sad vec pretprosla, malo je slabije poceo proslu ali vremenom dosao do top forme. I Portugal ni na sta nije licio sto se stabilnosti pozadi tice dok on nije usao u prvi tim. Meni se posebno svidja sto moze sa svakim da funkcionise, lider je, ne krije se nikad.
        sigpic

Comment

• Ne znam odakle ti to da je podcenjen tamo kad im je on kapiten,ako misliš u globalu da,ali ne treba preterivati,da je vrhunski nije,dobar jeste što je meni sasvim ok,pa mi smo sa jednim Kejhilom osvojili sve

Čekaj polako,Van je tu tek jednu sezonu

Druga stvar,nije to tek tako,velike zasluge idu i Kumanu koji ako ništa drugo zna da sredi ekipu defanzivno,čak je i jedan Oriol Romeu izgledao super pod njim
          "When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"

Comment

• Cijene njega u Sautemtponu, covjek je lider, kapiten, ali kad si cuo da se neki velikan kad oce da dovede stopera povezuje sa Fonteom? Nikad, o tome pricam.

Pusti Kejhila, on je bolesno igrao jedno vrijeme, ono nije normalan nivo uopste bio
            sigpic

Comment

• Evo zaposlićemo Akija da zapali tviter masu i povede Fontea u Real

Comment

• Bolje da ga dovede u Arsenal, njima je najpotrebniji
                sigpic

Comment

• Ako Bergkamp baci neku kosku Vengeru to je završena stvar

Comment

• Brendan gubi na Gibraltaru...
                    sigpic

Comment

• Inace je poznato da se na Gibraltaru igra odlican takticki fudbal...ubij se Brendane ovo je najveca sramota ikad
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Kako se srozao covek od onog poraza od Celsija nije normalno. Brljali su i Ranijeri i Van Gal i mnogi drugi ali od ovoga nista gore nisam video.
                        sigpic

Comment

• Jel ovo hljeba mu evropska tekma, nije prijateljska?
                          sigpic
                          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                            Jel ovo hljeba mu evropska tekma, nije prijateljska?
                            Kvalifikacije za LS.
                            Last edited by Rossonero; 12-07-16, 22:03.

Comment

• Big Sam novi menadzer Engleza vrlo vjerovatno.

Ode Sandrlend u Cempionsip
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Mogao bi ovaj momak da bude veliko pojacanje za Tottenham.

Last edited by Rossonero; 12-07-16, 22:15.

Comment

Working...