Originally posted by notorious
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Bravo Nole, popih dva piva pa da nesto napisem...
Odlican Mec, odlican Novak.
Kako je samo krotio Timove udarce, servis od 200+ . Tim je jedino imao sansu da raspaljuje sto jace moze i pogadja, pogadjao je ali i dosta masio i hvala mu.
Novak mora oprezno u Finalu jer se Škot opasno nalozio.
Konacno dan odmora za sampiona.
Idemoooo.
Comment
-
Dobri Indigo,
1.
Ocigledno ja mnog detaljnije pratim Nadala nego ti. Koje je godine Nadal bio najaci na sljaci? Mozemo da se sporimo, da li je to 2008. ili 2010. ili 2012. ili 2013. Moje je misljenje 2013. S tim sto 2011. minimalno zaostaje.
2014. je godina kada je Nadal bio bitno losiji na sljaci. Izgubio je u MC-u od Ferera, u Barseloni od Almagra, u Rimu od Novak i bio zbrisan u Madridu od Nishikori prije nego se Japanac povrijedio.
2.
Nisam slucajno izabro 2014. Ali sam lose sasatvaio recenicu. Da se ispravim.
Mari bi u danasnjim uslovima i sa danasnjom igrom pobijedio svakog na sljaci. Ne bi naravno najboljeg Nadala, ali Nadala iz 2014. bi. Izuzetak je jedino Novak, mozda.Last edited by NI; 03-06-16, 19:03.
Comment
-
Originally posted by NI View PostDobri Indigo,
1.
Ocigledno ja mnog detaljnije pratim Nadala nego ti. Koje je godine Nadal bio najaci na sljaci? Mozemo da se sporimo, da li je to 2008. ili 2010. ili 2012. ili 2013. Moje je misljenje 2013. S tim sto 2011. minimalno zaostaje.
2014. je godina kada je Nadal bio bitno losiji na sljaci. Izgubio je u MC-u od Ferera, u Barseloni od Almagra, u Rimu od Novak i bio zbrisan u Madridu od Nishikori prije nego se Japanac povrijedio.
2.
Mari bi u danasnjim uslovima i sa danasnjom igrom pobijedio svakog na sljaci. Ne bi naravno najboljeg Nadala ali Nadala iz 2014. bi. Izuetak je jedino Novak, mozda.
Ne znam na osnovu čega si mogao zaključiti da više pratiš Nadala od mene, jer sam baš malo toga odao i stavio na tas tako da je to nemerljivo. Da ne postoji Novak ja bih navijao za Nadala.
Drugo, ja nisam pričao o Madridu, Rimu, Barseloni te 2014 godine, govorio sam isključivo o Rolan Garosu i auri nepobedivosti koju Nadal tu ima. Nadal sa RG 2014 godine bi dobio nahajpovanog Mareja iz 2016 sa 3-1 u setovima bez nekih većih problema.
To je Rafa na šljaci, na Rolan Garosu, ma za Mareja neizvodivo. Drugo je Novak, skroz drugačija situacija.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Indigo,
Zivis u proslosti. Rafina orela nepobjedivosti u RG-u je 2016. malo okrnjena. S druge strane, Mari je igracina na sljaci. Druga je stvar sto je tesko promijeniti misljenje da je Mari levat na sljaci.
Ako tako pratis Rafu, zar ti nije bilo cudno da sam ja pomenuo 2014?
-----------
Olja,
Gleado sam Novaka. S tim sto bih prebacio na Marija kad bi bile pauze, tek toliko da vidim sto se desava. Kad je Novak zavrsio, gleado sam Stan-Vavrinka. Osim tog snimio sam program i odgledao prvih 5 gemova meca Stan-Mari.Last edited by NI; 03-06-16, 19:17.
Comment
-
Originally posted by NI View PostIndigo,
Zivis u proslosti. Rafina orela nepobjedivosti u RG-u je 2016. malo okrnjena. S druge strane, Mari je igracina na sljaci. Druga je stvar sto je tesko promijeniti misljenje da je Mari levat na sljaci.
Comment
-
Mari ce biti pobedjen u nedelju, samo sto ce Novak imati velikih poteskoca da probije skota koj stoji kao Nadal 3 metra iza osnovne i sve vraca. Mada Mari ima problem sa glavom, to je pokazao protiv onog Francuza koj nije uspeo ni chelendz da osvoji, a vodio protiv Maria sa 2:1 Stara boljka za Skota, jedino sto je jaci fizicki od Novaka, ali se i tu istrosio, on je proveo 16h na terenu, a Nole nekih 12h ako se ne varam. Sve se namestilo da Nole osvoji RG. Vreme mu itekako odg. , mada i Skot voli ovakve uslove
Comment
-
Originally posted by NI View PostIndigo,
Rafina aura nepobedivosti na RG nije bila okrnjena 2014 kao što je okrnjena sada. Što samim tim nosi više straha i nesigurnosti za njegove protivnike.
Ja nigde nisam spomenuo Rafu iz 2016, mada uopšte ne sumnjam da bi dobio Endija sa 3-1 u setovima.
Nigde nisam napisao da je levat, nego da je nahajpovan do nepodnošljivosti. Ko da čitam Eurosport ili Rusedskog.
Mnogo je dobar Marej, igra fantastično ali to nije dovoljno za Nadala. Za sve ostale bi bilo, to mogu da potpišem. Izuzev Novaka.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
-
Neko je nepazljiv citac. Ili ti ili ja. Mozda oba.
Ja sam rekao da bi Mari danas, u danasnjim usovima pobijedio Nadala cija bi igra bila an nivou iz 2014. Ovogodisnji nivo nije bio daleko od ovoga iz 2014.
Originally posted by pedja5000 View PostDa li misis da bi danaslji Mari dobio najboljeg Federera na sljaci? :/ Recimo onog koji je igrao protiv Novaka 2011.Last edited by NI; 03-06-16, 19:27.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostMa igra lik u zivotnoj formi.Postao je masina na terenu,izgleda kao da mu je ovo bio prvi mec na turniru,a i nekako se oseca u vazduhu da ce osvojiti ovo.
Comment
-
Originally posted by NI View PostDobri Indigo,
1.
2.
Mari bi u danasnjim uslovima i sa danasnjom igrom pobijedio svakog na sljaci. Ne bi naravno najboljeg Nadala, ali Nadala iz 2014. bi. Izuzetak je jedino Novak, mozda.
Comment
Comment