Originally posted by dJOLEX
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostSuvise prosipa Vavrinka, Marej takticki solidno, pokusava da ga seta i defanzivom izlaci mnoge unapred izguljene poene i to onda uzdrma i onako nesigurnog Svajcarca. Tesko on moze do preokreta, ali ajde da sacekamo jos malo.
Originally posted by shminka View PostDoktorska partija danas Andyja
Jači u svim segmentima igre, Stan apsolutno nadigran, a uopšte nije bio loš. Svaka čast
Sretno svima u finalu
Reci da si za Marija, ne mogu svi pobjediti u finalu.Last edited by NI; 03-06-16, 18:06.
Comment
-
Originally posted by Gari NS View PostJao ko ce sad slusati kuknjavu do nedelje zasto Nole mora da igra sa Marejem u finalu Ovo je bolja opcija sigurno,ko god da je dobio ljudi bi bili nezadovoljni.Novak ako bude igrao kao danas,Andy nema sanse,3-1 i Novak pise istoriju
Meni je licno svejedno bilo, ocekivala sam i prozeljkivala vise Svajcarca, ali nista od njegove igre ovih dana/meseci, mada je Endi odigrao perfektno i svaka mu cast.. a i njemu treba vratiti sto sta...tako da nema veze ko je preko puta. Na kraju da osvoji svoj prvi RG, mozda samo u njegovim snovima. Nego treba nekako preziveti Britance na internetu i tw posle samo sledi likovanje.Last edited by miloolja; 03-06-16, 18:11.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ispade Stan, sad mogu da ga skinem sa avatara, jedino sam od njega strepeo.
Marej je mnogo bolji izbor za Novaka, zna šta može da očekuje i sve zavisi od njega.
Težak meč, ali u konačnici već viđen ishod kao i mnogo puta do sada. Što kaže Aki, Marej ne može da parira, apsolutno sam saglasan sa ovim stavom.
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostTakodje...Usao bi tada Novaku u glavu,a i ubrzo bi kompletirao sve slemove...Za mene je to horor film
Sanse u finalu su 50:50. Od Novaka samo trazim da odigra najbolje sto moze, da se ne ponove neka ranija finale kada je najgore meceve igrao bas tada. Ako najbolja igra ne bude dovoljno ne preostaje nam nista drugo nego da cestitamo Skotu.
I da, Wawrinka je daleko od proslogodisnjeg nivoa. Covek se raspada celu godinu, ovde je samo zahvaljujuci zrebu dogurao tako daleko.
Time naravno ne zelim da umanjim Skotov rezultat. Igra odlicno celu sezonu na sljaci, ima svega dva poraza u dva izjednacena meca. Najtezi moguci protivnik za finale.Last edited by Navras 16950; 03-06-16, 18:25.Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
Comment