Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Indigo View Post
    NI,

Da li si ti svestan šta si napisao?

Niko njemu ne oduzima današnji meč, niko mu ne oduzima ni celu sezonu šljake koju je takođe odigrao odlično ali stavljati ga iznad dvetostrukog šampiona koji je najviši nivo tenisa dostizao na ovom turniru je za mene previše.
    Gdje sam ja stavio Marija ispred Nadal na sljaci. Molimte procitaj donekle pazljivo sto sam napisao.

-------------

@nikola

Stan je danas bio nervozan izkljucivo zato sto je osjeti da Mari ima "edge".

shminka je 100% u pravu. Prvih 4-5 gemova su presudili ko ce imati "edge", a samim tim su i odlucili mec.
    Last edited by NI; 03-06-16, 17:43.

Comment

• Originally posted by Gari NS View Post
      Ma samo kukaju,da protiv Troickog igra u finalu,ne sumnjam da bi izvukli nesto sto daje veliku prednost Trocikom Marej jeste odlicno odigrao stvarno i ne ocekujem bas setnju u finalu,ali Novak ako odigra kako zna i ume,Andy nema sanse,u to sam ubedjen.I sto rece cini mi se Vladan,protiv Mareja sve zavisi od Novaka,protiv Stanimala i nije bas tako.

NI, nema sanse da bi ovaj Marej dobio Nadala iz 2014 Iz 2015 mozda,ali opet pitanje je...Videcete u nedelju sva ogranicenja skota kad ga Novak uvuce u svoju igru
      Dobro, necemo preterivati setnju ne ocekujem nikako, ali da zavisi od Novala to apsolutno, nece Skota spasiti nikakva taktika...pod uslovom da je Novak fokusiran max bas kao danas, forma je tu, nervoze nije bilo, tako da ne sumnjam da ce i te kako umeti protiv kolege koji "od juce" igra na sljaci, iako je to sasvim novi dan, mec, drugi par patika, uz svu onu tezinu koju mu RG nosi.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Dobro NI jesi li ti gledao Novaka ili drugi SF par?
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Auu ljudi šta vi pišete ja ne mogu da verujem.
          Da se igra na pesku, blatu, mokroj, suvoj, pregpreloj, prekuvanoj šljaci, ishod u bilo kom vremenskom periodu uvek bi bio isti.
          Kada sam spominjao neke druge stvari pre svega sam mislio na šampionski mentalitet koji je pogotovo dolazio do izražaja na ovom turniru, kako da poredim to sa Endijem iz bilo koje godine i u bilo kakvoj formi. Ja jednostavno ne mogu.
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Gdje sam ja stavio Marija ispred Nadal na sljaci. Molimte procitaj donekle pazljivo sto sam napisao.

-------------

@nikola

Stan je danas bio nervozan izkljucivo zato sto je osjeti da Mari ima "edge".

shminka je 100% u pravu. Prvih 4-5 gemova su presudili ko ce imati "edge", a samim tim su i odlucili mec.
            Evo upavo ovde...
            A umem da čitam jedino ako ti je ovo nešto šifrovano pa moram da stavim ogledalo i čitam sa desna na levo

Danas bi Mari dobio svakog, ukljucujuci i Nadal iz 2014.
            EDIT: Izvinjavam se za dupli post.
            It was the wrong plan
            In the wrong hands

Comment

• Stan nije Rafa. Rafa je tata. Koji crni Endi, pa Endija je Rafa savijao i na Uimbldonu, a da ga ne isavija na prašini. I previše značaja dajete tim podlogama, tenis pre svega najviše zavisi od onoga što je u glavi.

Rafa bi Endija lakše dobio u nedelju, nego što će ga Nole dobiti.

Jedia dva čoveka koja su Novaka mogla dobiti ovde su Rafa (jako teško) i Stan.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                2012-ta. Vlazna sljaka, spin ne radi, Nadal gubi osam gemova za redom od Novaka. Nisam preveliki detaljista ali mislim da ni na ovih 15 stepeni i vlaznoj sljaci Nadal iz 2014-te nebi mogao da pobedi Mareja iz ovog polufinala 2016-te.
                Pusti ti 2012 godine, tad je Nadal bio 2 klase iznad Novaka na sljaci, razbio ga u MC-u, Rimu, a i u Parizu. Nema to nikakve veze, uslove su bile katastrofalne, Novak se dva puta umalo prebio na terenu. Naravno da vlazna sljaka manje odgovara Nadala ali nije da on ne zna hodat po takvoj sljaci. Citavo finale 2013 je odigrao po takvu sljaku pa razbio Ferera.
                OVAKO

Comment

• isto ne verujem šta neki pišu.... škot je uvek bio i biće Noletova mušterija end of story

Comment

• Možda je bio mušterija u većini mečeva ali to ne menja činjenicu da je preko Novaka uzeo jedine dve GS titule.

Comment

• Originally posted by Weltschmerz View Post
                      Možda je bio mušterija u većini mečeva ali to ne menja činjenicu da je preko Novaka uzeo jedine dve GS titule.
                      Živa istina, ja nikada neću preboleti onaj US open.
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                        Takodje...Usao bi tada Novaku u glavu,a i ubrzo bi kompletirao sve slemove...Za mene je to horor film
                        Murray može eventualno da kompletira šljemove, a GS turnire će kompletirati onog trenutka kad ti postaneš optimista

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Pusti ti 2012 godine, tad je Nadal bio 2 klase iznad Novaka na sljaci, razbio ga u MC-u, Rimu, a i u Parizu. Nema to nikakve veze, uslove su bile katastrofalne, Novak se dva puta umalo prebio na terenu. Naravno da vlazna sljaka manje odgovara Nadala ali nije da on ne zna hodat po takvoj sljaci. Citavo finale 2013 je odigrao po takvu sljaku pa razbio Ferera.
                          A cim je pala kisica bio je za 3 klase gori od Novaka i izgubio 8 gema zaredom. Zna on da hoda ali na flat da prebaci ne moze i ti to dobro znas. Ferer takodje igra spin. Danasnje polufinale se igralo na vlaznijoj sljaci i tu bi Nadala iz 2014-te protiv danasnjeg Mareja mogao da spasi samo Tonijev lobi.

Comment

• Da Novak ima jedan RG u svojoj vitrini uopšte ne bi sumnjao u njegovu pobedu.
                            Ovako postoji crv sumnje da Andy može preko Novaka i do svog trećeg GS-a.

Comment

• Murray u finalu Rolan Garrosa, Stefan gasi internet

Comment

• Originally posted by Weltschmerz View Post
                                Možda je bio mušterija u većini mečeva ali to ne menja činjenicu da je preko Novaka uzeo jedine dve GS titule.
                                i to bi mu bilo to

Comment

Working...
                                X