Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NI View Post
    Danas bi Mari dobio svakog, ukljucujuci i Nadal iz 2014. Jedini izuzetka je Novak, mozda.
    Nadala na šljaci, na pet setova nikada ne bi dobio.
    Juče, danas, sutra ili pre deset godina, ishod bi bio isti.
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Doktorska partija, nema šta. Daleko od toga da je Stan bio loš, samo je apsolutno taktički razbijen i nije znao više šta treba da radi. Činjenica da je sve vrijeme ganjao rezultat je u mnogome odmagala.

Uvodna tri gema su vjerovatno presudila, Stan je krenuo strašno dobro, imao priliku za break, nije je iskoristio i od tada je sve vrijeme bezuspješno ganjao rezultat. Jedini gem koji mu se može zamjeriti je uvodni gem 4. seta, gdje nije smio tako lako ispustiti momentum iz trećeg seta.

Previše problema u retern gemovima, problemi sa samim reternom, Endi je fantastično pritiskao taj treći udarac u reliju, jako, čvrsto, odlučno. Na reternu je stvarao dovoljno prilika, to se od njega i očekuje, BH retern impresivan. Defanziva odlična, raznovrsna.

Da je bio malo lošiji, Stan bi ga razbio, ovako je razbijen. Vjerovatno i najbolji meč na šljaci u karijeri, svaka čast

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
        Nadala na šljaci, na pet setova nikada ne bi dobio.
        Ima ljudi kojima je tesko promijeniti misljenje. Ne mogu prihvatiti da je Mari napredovao.

shminka ne spada u njih.
        Last edited by NI; 03-06-16, 18:24.

Comment

Ima ljudi kojima je tesko promijeniti misljenje. Ne mogu prihvvatiti da je Mari napredovao.
          Nema to veze sa napretkom. Druge su stvari u pitanju uz naravno mentalni aspekt.
          Nadalov nivo na šljaci će uvek biti nedostižan za Mareja. Ništa nisam rekao za druge podloge.
          It was the wrong plan
          In the wrong hands

Comment

• Nekako imam osecaj da analize u naredna dva dana nece biti tako dobre. Kao i uvek. Ali to je skroz normalno.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Nemoj da se nerviras, samo ignor, ako ja ne procistim malo u medjuvremenu.

Meni je licno svejedno bilo, ocekivala sam i prozeljkivala vise Svajcarca, ali nista od njegove igre ovih dana/meseci, mada je Endi odigrao perfektno i svaka mu cast.. a i njemu treba vratiti sto sta...tako da nema veze ko je preko puta. Na kraju da osvoji svoj prvi RG, mozda samo u njegovim snovima. Nego treba nekako preziveti Britance na internetu i tw posle samo sledi likovanje.

Ma samo kukaju,da protiv Troickog igra u finalu,ne sumnjam da bi izvukli nesto sto daje veliku prednost Trocikom Marej jeste odlicno odigrao stvarno i ne ocekujem bas setnju u finalu,ali Novak ako odigra kako zna i ume,Andy nema sanse,u to sam ubedjen.I sto rece cini mi se Vladan,protiv Mareja sve zavisi od Novaka,protiv Stanimala i nije bas tako.

NI, nema sanse da bi ovaj Marej dobio Nadala iz 2014 Iz 2015 mozda,ali opet pitanje je...Videcete u nedelju sva ogranicenja skota kad ga Novak uvuce u svoju igru
              Last edited by Gari NS; 03-06-16, 18:28.

Comment

Svako ima pravo na svoje misljenje.

Kad kazem danas, mislim da se igralo u dnasnjim uslovima a ne u uslovima finala iz 2014. Tada je Novak dobio suncanicu.

Нема тих услова у којима Мареј добија Надала на Шатријеу у финалу Роланд Гароса. Не значи да би против надала у финалу играо добро и растерећено као данас против Вавринке. Надал је једна огромна тениска величина која сигурно не би себи дозволила да изгуби од неког тамо Ендија Мареја који је јуче почео да игра на шљаци...

...али као што кажеш свако има право на своје мишљење...

Comment

• Gari NS, Indigo, nikola...,

Jeste li gledali danasnji mec? Stan je bio vrlo, vrlo dobar a nije imao sansi.

Comment

Svako ima pravo na svoje misljenje.

Kad kazem danas, mislim da se igralo u dnasnjim uslovima a ne u uslovima finala iz 2014. Tada je Novak dobio suncanicu.
                    Ni

Ja se slazem sa Indigom, ali ne zato sto sam fan Nadala, nego zato sto su to cinjenice. Nadal je razneo Mareja u 1/2 finala RG-a 2014, prepustio mu samo 6 gemova. Dali bi danas bio isti rezultat ako bi se sreli Rafa iz 2014 i Marej iz 2016? Ne bi, bio bi tijesniji mec, ali bi Rafa dobio. Kao sto kaze Indigo, Rafin nivo na sljaci na 3 dobivena setova ce uvijek biti nedostizan za Mareja. Ne moze Endi pratiti to nikako, makar se igralo i po snijegu. Videli smo i u MC-u ove sezone, on moze da drzi nivo sa Nadala oko 1 sat, sve ostalo je suvisno. U Madridu mec ne spominjem jer su uslovi drugaciji a i Nadal stekao povredu u mecu sa Sousa.
                    OVAKO

Comment

• Ја не знам да ли смо ми гледали исти меч. Станислав је био нервозан и пуно је грешио. Јесте то узроковано солидном игром мареја али је превише грешио данас.

Међутим какве везе он има са Надалом ?

Comment

Gari NS, Indigo, nikola...,

Jeste li gledali danasnji mec? Stan je bio vrlo, vrlo dobar a nije imao sansi.
                        NI,

Da li si ti svestan šta si napisao?

Niko njemu ne oduzima današnji meč, niko mu ne oduzima ni celu sezonu šljake koju je takođe odigrao odlično ali stavljati ga iznad dvetostrukog šampiona koji je najviši nivo tenisa dostizao na ovom turniru je za mene previše.
                        Nadal iz 2008 bi ga dobio, Nadal iz 2011 bi ga dobio, Nadal iz 2014 bi ga dobio.
                        Suština je uvek ista, ma koliko Marej napredovao nikada ne bi bilo dovoljno da ga dobije u završnici turnira, čak i da Rafa nije na maksimumu.
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands

Comment

• Koliko su ljudi u stanju da uzdignu jednog Mareja, da ne izbaksiraju Novaka Ja sam srecan sto je Marej a ne Vavrinka, plasio sam se da ce biti Svajcarac, ovako zabrinutosti bez
                          sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                            Ni

Ja se slazem sa Indigom, ali ne zato sto sam fan Nadala, nego zato sto su to cinjenice. Nadal je razneo Mareja u 1/2 finala RG-a 2014, prepustio mu samo 6 gemova. Dali bi danas bio isti rezultat ako bi se sreli Rafa iz 2014 i Marej iz 2016? Ne bi, bio bi tijesniji mec, ali bi Rafa dobio. Kao sto kaze Indigo, Rafin nivo na sljaci na 3 dobivena setova ce uvijek biti nedostizan za Mareja. Ne moze Endi pratiti to nikako, makar se igralo i po snijegu. Videli smo i u MC-u ove sezone, on moze da drzi nivo sa Nadala oko 1 sat, sve ostalo je suvisno. U Madridu mec ne spominjem jer su uslovi drugaciji a i Nadal stekao povredu u mecu sa Sousa.
                            Stefane,

Mozda si ti u pravu a mozda sam ja u pravu. Ali nemoj mi u jednoj tako spekulativnoj procjeni kao sto je ova pricati o cinjenicama.

1.
                            Nadal je 2014. bio osjetno losiji od Nadala 2013, 2012, 2011, 2010. ili 2008.

2.
                            Mari danas na sljaci i Mari kad su zadnji put on i Rafa igrali u RG-u nemaju veze. Danasnji Mari je daleko bolji na sljaci i daleko samouvjereniji u svoje mogucnosti na sljaci. Noramalno. Dva puta je pobije Rafu, jednom Novaka, osvojio 2 mastersa, doveo Novak u 5. set prosle godine.

3.
                            Ti strasno potcjenjujes kakva je razlika mokra sljaka i suva sljaka. To su defakto dvije podloge.

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              Ni

2012-ta. Vlazna sljaka, spin ne radi, Nadal gubi osam gemova za redom od Novaka. Nisam preveliki detaljista ali mislim da ni na ovih 15 stepeni i vlaznoj sljaci Nadal iz 2014-te nebi mogao da pobedi Mareja iz ovog polufinala 2016-te.

Comment

• Iskljucivost nikako nije dobra i zato su mi totalno bzvz svi ovi komentari "ovaj ne bi nikad dobio toga i toga.." A zasto to ne bi? Itekako bi moga, Marej vec dugo vremena ima najjaci moguci fizicki arsenal (pisao sam vec), ali nema tu mentalnu ostrinu. Tupav nekako, klimav u kljucnim poenima, losa resenja bira.. uglavnom bi se njegove boljke mogle svesti pod losom anticipacijom. Dakle, citanje protivnika i njegovog kretanja. Tu je uvijek inferioran bio u odnosu na velike.. Ali sazrio je napokon, a to moze da znaci da je mozda cudoviste na pomolu. Jer ima sve i ako jos postane igracki "drzak", moze bukvalno svakog da pobijedi.

Comment

Working...
                                X