Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by jovan View Post
    Kako je Novak tempirao formu za zavrsnicu
    Naravno da nije, ima on to u sebi, fora je sto na Slemovima dok ne postane bas vazno ne dize nivo igre vise od potrebnog.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Bokimajsta View Post
      Nisi tako juce razmisljo,LOL
      Kako sam razmišljao jučer?
      Jesam li tvrdio nešto?

Comment

• Originally posted by luka View Post
        Mislim da je Thiem već sada postigao više od Dimitrova.

Dečka kojem je ovo tek sezona afirmacije, u polufinalu RG, protiv prvog igrača svijeta.. Vi ga zbog nemoći odmah omalovažavate
        Bas to.

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
        "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Испумпао се Тим

Comment

• Vraća se Tim,uzeo je gem na svoj servis. A šta očekivati od klinca koji je 1993

Comment

• Gleda li neko mec na PC? Sta se desava, kako igra Stan? Na kraju ce proci Endi u finale.
              -To define is to limit.

Comment

• I Nole će malo smiriti. Jak tempo skroz.

Comment

• >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by tea View Post
                    Gleda li neko mec na PC? Sta se desava, kako igra Stan? Na kraju ce proci Endi u finale.
                    Popravio je igru, daleko je bolji nego u prvom.

Novak jako dobro koristi snagu Timovih udaraca.
                    Ajmo Novače...
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by luka View Post
                      Mislim da je Thiem već sada postigao više od Dimitrova.
                      Dečka kojem je ovo tek sezona afirmacije, u polufinalu RG, protiv prvog igrača svijeta.. Vi ga zbog nemoći odmah omalovažavate
                      On je za mene drugi Dimitrov i to sam napisao pre nego sto je uopste i poceo da se probija na turu. Nema to veze sa danasnjim mecom. A ti ga dozivljavaj kako hoces.

Comment

• Niko ga ne omalovazava, gotivan je Domi, al je i ogranicen i zato svako uporedjenje sa njega i brojem 1 je meni presmijesno. Svaki igrac koji moze drzati lopticu malo duze u igri, tacnije na njegovom BH-u, je odmah u prednosti i Thiem izgleda bas nemocno. Previse je stegnut kod BH-a, govorim kad ga pritisnes i to je bas mana.
                        OVAKO

Comment

• Marej ipak napravio brejk
                          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Tacno sam znao da ce Clayray u finale. Pa koliko Novak nema srece to je ...

Comment

• Mec strasno podsjeca na polufinale Australian opena protiv Federera,samo sto je tad Federer uspio da uzme treci set a Timu ce to tesko poci za rukom

Comment

• Marej covek na misiji 😊

Comment

Working...
                                X