Originally posted by Fića
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ajde ovako. Meni sad nije jasno da li Djoki odgovara da sutra igra mec ili da se mec nastavi. Jedni pisu ovako a drugi onako. Dakle koliko sam razumeo ako Djoka igra mec sutra onda cetvrtfinale se igra tek u cetvrtak jer Berdih i Ferer nece zavrsiti svoj mec danas. Da li to znaci da onda finale mora da se igra u ponedeljak jer ako se igra u nedelju onda je bolje da Djoka zavrsi svoj mec danas. Ili kako?
Comment
-
Najaci je jedan komentar na netu kada lik kaze nesto ovog tipa:
"Ja zivim na selu nedaleko od Nisa i mi na lokalnom betonskom terenu imamo reflektore a na RG ih nemaju!"sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostPa ako Djoki pukne zica na reketu jos dva puta mozda ces imati nadu.
Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by The King of Clay View PostNije stvar da li imam nadu, niti me zanima toliko kad vec Rafa otkazao. Stvar je sto vas Novak ima najsmesniji zreb ikada za jedan igrac na gren slem turniru. Jos tamo taj clan moli Boga da protivnik u polufinalu bude prakticno izvan top 50. Sramota.
Sent from my SM-G900I using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by The King of Clay View PostNije stvar da li imam nadu, niti me zanima toliko kad vec Rafa otkazao. Stvar je sto vas Novak ima najsmesniji zreb ikada za jedan igrac na gren slem turniru. Jos tamo taj clan moli Boga da protivnik u polufinalu bude prakticno izvan top 50. Sramota.
Comment
-
Ahahha Bob Šapiro
Ove vanredne situacije izbace iz nas svašta
Bez tenisa do 18:30.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostAjde ovako. Meni sad nije jasno da li Djoki odgovara da sutra igra mec ili da se mec nastavi. Jedni pisu ovako a drugi onako. Dakle koliko sam razumeo ako Djoka igra mec sutra onda cetvrtfinale se igra tek u cetvrtak jer Berdih i Ferer nece zavrsiti svoj mec danas. Da li to znaci da onda finale mora da se igra u ponedeljak jer ako se igra u nedelju onda je bolje da Djoka zavrsi svoj mec danas. Ili kako?
Djokovicu odgovara da pobedi, ako je moguce danas. QF ce tek igrati prekosutra jer ce berdih i ferer tek sutra zavrsiti. medjutim ako novak dobije mec danas onda sutra ima dan odmora dok berdih i ferer ce verovatno igrati i sutra i prekosutra.
Comment
-
Comment
Comment