Једва чекам да Гофан налупа Тима па да престанете да пишете како је Тим потенцијална претња Новаку у полуфиналу и да је боља варијанта била да Новак има Надала у полуфиналу.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Kej tipičan Japanac, prekidi mu poremete satnicu i on prsne i ako nekako uspe da uvede meč u 5.set opet neće stići da odigraju do kraja dana, da li će imati snage za preokret? S druge strane Gasket odličan bolji nego ikad.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by NI View PostProblem Kaia je vlazna sljaka sa niskoim odskokom.sigpic
Comment
-
Da seciram tvoj post.
Originally posted by pecaros View PostNe mislim da je samo do toga. Znaci da je dijelom i u tome.
Ima on probleme i sa ovim visokim Rišinim spinovima koje ne može napasti Pravo u centar. Jaki Nadalov topspin Kai moze napadati jer je to dijelom counterpunch. Nadalove loptice su i jake, nemaju samo jaki topspin. Jaki Gaskeov top spin ne moze napadati jer sami udrac nije jak.
a tu su i problemi sa fizikalijama Svaki counterpuncher se umara kada sam mora da generise snagu.
kao i veliki padovi u koncentraciji. Posljedica pretjeranog ocekivanja od strane Japanaca. Sjecas li se Mitsiokine izjave.
Previše problema za nekoga ko pretenduje na sam vrh. Nepotrebni cinizam.Last edited by NI; 29-05-16, 19:55.
Comment
-
Originally posted by pecaros View PostNe mislim da je samo do toga. Ima on probleme i sa ovim visokim Rišinim spinovima koje ne može napasti a tu su i problemi sa fizikalijama kao i veliki padovi u koncentraciji. Previše problema za nekoga ko pretenduje na sam vrh.Last edited by Dekson; 29-05-16, 20:05.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
Comment