Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Једва чекам да Гофан налупа Тима па да престанете да пишете како је Тим потенцијална претња Новаку у полуфиналу и да је боља варијанта била да Новак има Надала у полуфиналу.

Comment

• Originally posted by nikola_bg View Post
      Једва чекам да Гофан налупа Тима па да престанете да пишете како је Тим потенцијална претња Новаку у полуфиналу и да је боља варијанта била да Новак има Надала у полуфиналу.
      Bog te cuo, ali kao sto rekoh.. ce vidimo

Comment

• Prvo da sutra Djoka dobije Aguta a to nece biti bas lagan zadatak a za ostalo cemo da vidimo. U svakom slucaju idealna kombinacija bi po meni bila Ferer/Tim/Marej

Comment

• Pa gde su strucnjaci koji su osporvali moje tvrdnje da Nishikori nema da stigne do meca s Marejem

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
            Pa gde su strucnjaci koji su osporvali moje tvrdnje da Nishikori nema da stigne do meca s Marejem
            Ja to pricam godinama posle onog US opena, i jedva cekam Hondu u zrebu kod Novaka, limitiran igrac koji nema krstenu titulu.

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
              Uzasno potcjenjivacki prema Nadalu ali dobro moram da se naviknem na to izgleda
              Nasuprot ti si potcjenjivacki prema Vavrinki.

Comment

• Kej tipičan Japanac, prekidi mu poremete satnicu i on prsne i ako nekako uspe da uvede meč u 5.set opet neće stići da odigraju do kraja dana, da li će imati snage za preokret? S druge strane Gasket odličan bolji nego ikad.
                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                  Problem Keja je rečeno terminologijom NI - a što ima tu 6-u kojom ne može dugo vozati dok 5-u praktično da nema a u 4-oj je bezopasan.
                  Problem Kaia je vlazna sljaka sa niskoim odskokom.

Comment

• Zene imaju jos sat i 45 minuta da zavrse svoje meceve. Halep pomerena na teren1 i krece i taj mec.

Comment

• Jel Djoka igra sutra na Satrijeu, zna li ko?

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Problem Kaia je vlazna sljaka sa niskoim odskokom.
                        Ne mislim da je samo do toga. Ima on probleme i sa ovim visokim Rišinim spinovima koje ne može napasti a tu su i problemi sa fizikalijama kao i veliki padovi u koncentraciji. Previše problema za nekoga ko pretenduje na sam vrh.
                        sigpic

Comment

• Da seciram tvoj post.

Originally posted by pecaros View Post
                          Ne mislim da je samo do toga. Znaci da je dijelom i u tome.
                          Ima on probleme i sa ovim visokim Rišinim spinovima koje ne može napasti Pravo u centar. Jaki Nadalov topspin Kai moze napadati jer je to dijelom counterpunch. Nadalove loptice su i jake, nemaju samo jaki topspin. Jaki Gaskeov top spin ne moze napadati jer sami udrac nije jak.

a tu su i problemi sa fizikalijama Svaki counterpuncher se umara kada sam mora da generise snagu.

kao i veliki padovi u koncentraciji. Posljedica pretjeranog ocekivanja od strane Japanaca. Sjecas li se Mitsiokine izjave.

Previše problema za nekoga ko pretenduje na sam vrh. Nepotrebni cinizam.
                          Last edited by NI; 29-05-16, 19:55.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Da seciram tvoj post.
                            Moj odgovor na tvoj odgovor je da nemam odgovor jer nalazim veliko saglasje
                            sigpic

Comment

• NI svidjaju mi se tvoje analize. Ako moze ukratko sta vise odgovara Djoki u mecevima sa Marejem i Vavrinkom? Suva ili vlazna sljaka? Sunce ili Oblacno(ali suvo vreme). Nadam se da moderatori nece zameriti.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                                Ne mislim da je samo do toga. Ima on probleme i sa ovim visokim Rišinim spinovima koje ne može napasti a tu su i problemi sa fizikalijama kao i veliki padovi u koncentraciji. Previše problema za nekoga ko pretenduje na sam vrh.
                                Visoki spinovi presudni
                                Last edited by Dekson; 29-05-16, 20:05.
                                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Working...
                                X