Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zasto vlada misljenje da je Novaku isto i sa Nadalom u zrebu i bez njega. Ja sam siguran da bi ga Novak pobedio ali bi mu ruke otpale nakon rudarenja od barem 4 i po sati. Dajte ljudi molim vas. Rafa u polufinalu pa raspolozeni Stan u finalu i neko misli da je to isto sto i Thiem u polufinalu i napaljeni i brzopleti Marej(koji misli da je glavni favorit ovde). Rafa je veliki sampion i strasno fin decko, ne zasluzuje to.

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
      Zasto vlada misljenje da je Novaku isto i sa Nadalom u zrebu i bez njega. Ja sam siguran da bi ga Novak pobedio ali bi mu ruke otpale nakon rudarenja od barem 4 i po sati. Dajte ljudi molim vas. Rafa u polufinalu pa raspolozeni Stan u finalu i neko misli da je to isto sto i Thiem u polufinalu i napaljeni i brzopleti Marej(koji misli da je glavni favorit ovde). Rafa je veliki sampion i strasno fin decko, ne zasluzuje to.
      Pa ja se, recimo, ne slazem. Misljenja sam da ce Novaku teze pasti Tim, nego Rafa, jer sam nekako ubijedjen bio da ce se Nadal protiv Novaka provesti identicno kao prosle godine. Tako da nikakvo rudarenje nisam ocekivao, ali zato mladjani Tim.. ce vidimo.

Comment

• Pauza ga je potpuno poremetila. Ako prodje Gaske vec znamo polufinale donjeg dijela zrijeba, jer ni Ramos, a ni Gaske ne mogu do seta protiv Vavrinke i Mareja.
        sigpic

Comment

• Timu ce razni Mats Vilanderi da napune glavu kako moze da pobedi Novaka i onda ce mali od prevelike zelje da bude rutinski preslisan od Novaka u tri seta i to samo na neiznudjene greske.

Comment

• Velika borba Iznera i Mareja, ovo nije trebalo da bude mec cetvrte runde ali ajde
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Epski raspad Japanca koji kada nije u punom pogonu izigrava glinenog goluba.
              sigpic

Comment

• Pitanje je vremena samo kad ce Marej da ga brejkne. Isner ne moze da prismrdi na Andijev servis, a svoj jos uvijek cuva i TB su mu jedine sanse za osvajanje nekog seta. Klasicni serv-bot, odvratan stil.. ali nek barem potraje to klanje sto duze...

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                  Pa ja se, recimo, ne slazem. Misljenja sam da ce Novaku teze pasti Tim, nego Rafa, jer sam nekako ubijedjen bio da ce se Nadal protiv Novaka provesti identicno kao prosle godine. Tako da nikakvo rudarenje nisam ocekivao, ali zato mladjani Tim.. ce vidimo.
                  Rafa je trebao da se povuče posle prve veće povrede, ostao bi prepoznatljiv kao šampion po svom jedinstvenom stilu, koji dok nije provlajen, bio enigma svim igračima.
                  Posle toga, da upotrebim Jodin izraz Rafin tenis je krenuo tamnom stranom, na žalost ljubitelja tenisa, kulminacija toga je odustajanje od Roland Garosa. Kao ljubitelj tenisa voleo bih da se vrati, ali nisam siguran koliko je to dobro za njegovo zdravlje.
                  Last edited by Dekson; 29-05-16, 18:34.
                  Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Ne može biti slučajno onih 7-0, jeste Kei dobio zadnja 4 seta na šljaci, ali se u Rimu u drugom setu moglo vidjeti da gotovo sve od Riše zavisi kada je u elementu. Ovim spinovima mu nevjerovatno remeti tajming, a odlično se i brani, raznovrsno. Vrhunski meč treba Keiu u nastavku ako misli ovo okrenuti.

Ima Riša itekako igru za sve članove igrače mimo strogog svjetskog vrha. Slično i Berdycha lomi.
                    Last edited by shminka; 29-05-16, 18:35.

Comment

• Problem Keja je rečeno terminologijom NI - a što ima tu 6-u kojom ne može dugo vozati dok 5-u praktično da nema a u 4-oj je bezopasan.
                      sigpic

Comment

• Ajde Gaske, zavrsi to u 3 seta, opasniji ces ti biti za Endija od ovog.

Posle Monfisa i Tsonge, neka makar Risar obraduje malo Francuze. Strasna igra.
                        -To define is to limit.

Comment

• Gaske in killer zone. Sjajno.
                          Last edited by Nesic; 29-05-16, 18:51.

Comment

• Koji napredak Gaskea od kako radi sa Brugerom, Kei mu nista ne moze
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Hingis i Mirza na pragu poraza, konačno, previše snage imaju njihove protivnice za šljaku, inspirisane maksimalno

Comment

• Ovaj Marej se vecito provlaci protiv Isnera da ti se prijedu vnago od tenis

Comment

Working...
                                X