Zasto vlada misljenje da je Novaku isto i sa Nadalom u zrebu i bez njega. Ja sam siguran da bi ga Novak pobedio ali bi mu ruke otpale nakon rudarenja od barem 4 i po sati. Dajte ljudi molim vas. Rafa u polufinalu pa raspolozeni Stan u finalu i neko misli da je to isto sto i Thiem u polufinalu i napaljeni i brzopleti Marej(koji misli da je glavni favorit ovde). Rafa je veliki sampion i strasno fin decko, ne zasluzuje to.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Chiwwi View PostZasto vlada misljenje da je Novaku isto i sa Nadalom u zrebu i bez njega. Ja sam siguran da bi ga Novak pobedio ali bi mu ruke otpale nakon rudarenja od barem 4 i po sati. Dajte ljudi molim vas. Rafa u polufinalu pa raspolozeni Stan u finalu i neko misli da je to isto sto i Thiem u polufinalu i napaljeni i brzopleti Marej(koji misli da je glavni favorit ovde). Rafa je veliki sampion i strasno fin decko, ne zasluzuje to.
Comment
-
Pitanje je vremena samo kad ce Marej da ga brejkne. Isner ne moze da prismrdi na Andijev servis, a svoj jos uvijek cuva i TB su mu jedine sanse za osvajanje nekog seta. Klasicni serv-bot, odvratan stil.. ali nek barem potraje to klanje sto duze...
Comment
-
Originally posted by Joker View PostPa ja se, recimo, ne slazem. Misljenja sam da ce Novaku teze pasti Tim, nego Rafa, jer sam nekako ubijedjen bio da ce se Nadal protiv Novaka provesti identicno kao prosle godine. Tako da nikakvo rudarenje nisam ocekivao, ali zato mladjani Tim.. ce vidimo.
Posle toga, da upotrebim Jodin izraz Rafin tenis je krenuo tamnom stranom, na žalost ljubitelja tenisa, kulminacija toga je odustajanje od Roland Garosa. Kao ljubitelj tenisa voleo bih da se vrati, ali nisam siguran koliko je to dobro za njegovo zdravlje.Last edited by Dekson; 29-05-16, 18:34.Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Ne može biti slučajno onih 7-0, jeste Kei dobio zadnja 4 seta na šljaci, ali se u Rimu u drugom setu moglo vidjeti da gotovo sve od Riše zavisi kada je u elementu. Ovim spinovima mu nevjerovatno remeti tajming, a odlično se i brani, raznovrsno. Vrhunski meč treba Keiu u nastavku ako misli ovo okrenuti.
Ima Riša itekako igru za sve članove igrače mimo strogog svjetskog vrha. Slično i Berdycha lomi.Last edited by shminka; 29-05-16, 18:35.
Comment
Comment