Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Sandu, ne budi smijesan.

Pricas o dvostrukim arsinima sa moje strane, a pise se o motivaciji Novak protiv Darcisa, a ni pomena o motivaciji Endija protiv njegovih protivnika.

Pokusat cu jos jednom, Novak je perfekcionista i on ovakve igrace mora da razbija. To sto ih ne razbija mu polako postavlja upitnike u glavi, i podiže mu ionako visok pritisak. Endi nikada nece moci da igra dobro u kontinuitetu i to je to.

Shvatit ces da sam upravu kad prodje neko vrijeme, za sada ne mozes zasljepljen navijackom slikom, te brutalnim Novakovim igrama u posljednje dvije tri godine. Progledat ces, shvatit ces.
    1. Andrey Rublev
    2. Thanasi Kokkinakis
    3. Alexander Zverev
    4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Matje ne koristi svoje sanse,dok Agut svaku svoju iskoristi.I dalje tu moze biti svasta...
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Darcis je danas vrlo dobar. Odgovaraju mu uslovi. Odskok je nizak, zato napada slajzom Novakov BH. Medjutim Novak je bio prilicno los (Vladan je u pravu).

To je vazilo samo do 12. gema.
        Novak ne generira potrebnu snagu na sljaci protiv ovakvih protivnika. 12 gejm je uzeo sa dva forehand winnera i retern winnerom. Jednostavno na sljaci za razliku od harda mora biti agresivniji i to je cijela prica. Vidjelo se u Madridu na malo brzem terenu kako je sipao winnere.

Comment

• Coricu ne glupiraj se i zavrsavaj to.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
            Brate,ja sam ovde da sto vise baksuziram Nadala i Mareja,a da li ce da upali,videcemo
            Al` ti je svrha boravka ovde, ubilo se.
            >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Tigrica i Ana bas borba. Ajde Ciba zagrizi.
              >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Bravo Coricu, zavrsavaj Dominice, a i Dominika bi mogla da se uozbilji vise.
                sigpic

Comment

• Originally posted by Zile90 View Post
                  Beker i Vajda nervozni kao da je finale,a to sve govori...
                  Sve je to nastup, performans, kao i sto je bio i Rim i Madrid i MC.. komplet sljaka ove godine. Pocinjem da kapiram tu fukaru nasu malu, hoce konkurenciji totalno da pomuti ocekivanja u duelu sa njim (ovakvim). Kad je Novak u stravicnom naletu svi znaju sta da ocekuju. Neki se tad raspadnu od same pomisli da mu se suprostave, a neki (Stan) tad u sebi iskopaju nadljudsku formu i motiv. A i provalio je da daje mnogo bolje partije u zavrsnici nakon laganog uspona forme tokom turnira.. A i trebao mu je neki skandal mali uoci ovog RG-a. Ubijedjen sam da je u Rimu zaista zelio neku sprdnju da isprovocira onim pipkanjem sudije, mozda cak i diskvalifikaciju, kako bi sebe postavio u polozaj ranjene zvijeri, jer mu treba taj zar. Stalno sikce od tad na sve i svasta, ali nidje adekvatnog "odgovora" koji bi ga natjerao da sam sebi kaze: "Tako, a? E sad cete da vidite.." Svi ga kuliraju

Comment

• Ajde sta mu fali sto je igrao sat vremena prvi set, neka malo oseti parisku sljaku, neka malo udje u udarac, razigra se itd.
                    Bitno je da je na kraju uzeo set i da se ne glupira kao Endi.
                    -To define is to limit.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                      @Sandu, ne budi smijesan.

Pricas o dvostrukim arsinima sa moje strane, a pise se o motivaciji Novak protiv Darcisa, a ni pomena o motivaciji Endija protiv njegovih protivnika.

Pokusat cu jos jednom, Novak je perfekcionista i on ovakve igrace mora da razbija. To sto ih ne razbija mu polako postavlja upitnike u glavi, i podiže mu ionako visok pritisak. Endi nikada nece moci da igra dobro u kontinuitetu i to je to.

Shvatit ces da sam upravu kad prodje neko vrijeme, za sada ne mozes zasljepljen navijackom slikom, te brutalnim Novakovim igrama u posljednje dvije tri godine. Progledat ces, shvatit ces.
                      Ne moras vise, dosta je bio i onaj prvi post. Ostavi nesto za sutra.
                      Super sto mislis da sam ja zaslepljen i navijacki ostrascen, stekao si dobar utisak
                      Moram jedan fazon (smehotresan je) a i dobro opisuje situaciju i nase stanje ovde:
                      Mali ciganin pita mamu:
                      -Mama mama, moze li prase da spava u kuci?
                      -Jesi ti lud!? Nema sanse, smrdi!
                      -Pa mama, navicice se...
                      Uz duzno postovanje svim ciganima. Tako ti je i ovde kod nas na forumu. Navicices se Veliki, pa ce ti biti jasno ko je ostrascen i navijacki zaslepljen, a ko realan.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                        Novak ne generira potrebnu snagu na sljaci protiv ovakvih protivnika. 12 gejm je uzeo sa dva forehand winnera i retern winnerom. Jednostavno na sljaci za razliku od harda mora biti agresivniji i to je cijela prica. Vidjelo se u Madridu na malo brzem terenu kako je sipao winnere.
                        FH generira prilicno dobru snagu sto potvrdjuju i dva FH koje pominjes.

--------------

Ajnstajn,

Volis malo da zezas i za sada je u dobrom tonu.

Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                        @Sandu, ne budi smijesan.

Pricas o dvostrukim arsinima sa moje strane, a pise se o motivaciji Novak protiv Darcisa, a ni pomena o motivaciji Endija protiv njegovih protivnika.To se ne moze porediti. Mari i Novak imaju razlicite ciljeve na RG. Mari hoce da dokaze da je odlican sljakas. Dva meca koje je odigrao nisu to potvrdila. Novak hoce da digne pehar i prva dva maca nemaju nikav znacaj za njega.

To je tacno u principu ali nije u ovom slucaju. Novak je perfekcionista kad je motivisan. A danas otaljava posao. Nimalo perfekcionisticki.
                        Last edited by NI; 26-05-16, 15:05.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                          Razlika je karakter Endija i Novaka gdje je Novak klasicni sampion i pobjednik, a Endi mucenik. Hocu da kazem da Novak kada igra i kada je u udarcu on melje sve pred sobom, najslicniji po tome mu je Nadal. Marej nikad nije bio i nece biti takav tip. Nema tu mentalnu snagu prethodne dvojice, a ni dovoljno razorne udarce da gazi redom. On dakle na svakom turniru po pravilu mora da se muci. Tako da ova dva meca, u kojima su ipak i protivnici nesto pokazali, ne govore nista o njegovoj formi generalno gledano. S druge strane ne govori ni mec protiv Darcisa nista o Novakovoj. Svako moze da ima los dan. Ali, Novak meni pokazuje nesigurnost od IWa. Naravno titule su dosle jer je Novak toliko dobar da i kada nije potpuno u udarcu, rijetki su oni koji mogu da mu naude. Od IWa osjetim nervozu, osjetim da nema anticipaciju i sigurnost koju ima kada melje sve redom. Osjetio je i Novak, zato je bio toliko nervozan u Rimu, zato je nervozan i danas. Sa pritiskom koji mu dolazi od ovog turnira, njegova igra jos blago pada i tu Endi preuzima ulogu prvog favorita.

Prošlogodišnji Djokovic sa RGa bi razvalio i ovog Endija, a definitivno i ovog Darcisa, pa i ovog Nadala. Bio bi prvi favorit. Novak prosle godine na sljaci sa svojom igrom ne bi dozvolio da ga Kei ima u mecevima, da mu Rafa parira i da ga dobije Endi. Ostavilo je to traga na njemu. Zna i kada je najbolji bio da se pojavio Wawrinka i sada u svakim losijim udarcem povecava strah jer su ovi namirisali krv. U prilog mu svakako ne ide ni sto Nadal igra sve bolje. Bez obzira, Novak je drugi favorit, ispred Nadala i Warinke, ako uspije da malo primiri glavu, uzet ce RG. Ako ne, Endi ili Nadal.

Edit: Ovo sto je Vladan napisao je potpuno irelevantno jer se radi o igracima treceg ranga i na tim turnirima nije pokazao slabost protiv onih najboljih. Pokazao je prvu slabost protiv Nadala na IWu, ajde Veseli je tank, ali je pokazao Keiu da moze da ga dobijr, Nadalu da moze i Marej ga je dobio. To je vazno i to je njemu u glavi
                          Zaboravljaš da je Novak morao svesno da spusti nivo igre jer je postao prejak, ali verujem da po potrebi može da je digne kad hoće ali onda bi opet imali nezanimljive turnire
                          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            FH generira prilicno dobru snagu sto potvrdjuju i dva FH koje pominjes.
                            NI, lijepo sam napisao da je 12 gejm uzeo tim FH-ima, u ostatku seta toga nije bilo u kontinuitetu. Na to poentiram

Comment

• Мого би брат Маркос мало Цонгу да нашамара. Чисто да унесрећи французе.

Comment

• Ovi Belgijanci i ostala bagra iz publike znaju da nema leba od Stiva al` zato zvizdimo i lajemo na mrdanje obrve Novaka. Fuj

Comment

Working...
                                X