Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sada si se setila da igraš, kada si joj dozvolila u prvom setu 6 gemova....cccc
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
      Sada si se setila da igraš, kada si joj dozvolila u prvom setu 6 gemova....cccc
      Jesi to s nekim duel gemova imala?

Comment

• Aham... ali ovo gubim verovatno... mada zavisi koliko se druga strana prešla kod svoje tamnopute , ali to tek sutra...
        Eh što ne znaju ovi favoriti da igraju kada ja tipujem na njih, niti ovi drugi protiv favorita, opet kada ja tipujem na njih...čudo jedno
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ja Agu danas promašio za jedan gem manje, a NI Stosur pogodio u bod, kao da je za njega igrala

Comment

• Sa muškarcima mi je lakše, uglavnom Keju sam dodelila +1, a izazavani nema nameru da igra izgleda.... Najluđi su mi ovi što izazvaju iz drugih grupa, da ne kažem belog sveta...ali valjda ih je malo tamo u tim grupama... ko zna. Nego ko je Aleksandar-Radna Skela Aleksaaaa ti li si?
            sigpic

Comment

• Lajovic i Thiem igraju parove zajedno, zasto je Duci danas predao, kakva je ozljeda u pitanju?

Comment

• Mečevi su gotovi, pišemo u glavnoj temi.
                sigpic

Comment

• Al je NAJJACA Genie
                  OVAKO

Comment

• Саће манекен на брзака да опере овог ђазрија па да гледамо нола на миру

Comment

• Dobro Gulbis pritiska Sousu na drugi servis, igra mu se danas
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Hajmo Nara posalji kuci ovu animir damu ,da ne bruka profesionalni tenis

Comment

• Mocni Jaziri blizu uzimanja 2. seta. Ako izgubi Berdih, neka batali tenis.
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Kvota `15 na Naru da dobija ,poklon

Comment

• Odlican Gulbis, 2-0
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Како шамара Ернест, брат најрођенији.

Comment

Working...
                                X