Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dobija Troickog zmureci, jbg najgori match up za Viktora.
    sigpic

Comment

• Koliko bude noćna temperatura u Parizu u ovo doba godine, prosječno? Evo napravit će krov, al po meni još bitnije reflektore staviti, jel hladnoća razlog ili nešto drugo?

Comment

• Raona u ovoj opremi može samo tenis igrati, dok Mannarino u svojoj čak može i u grad na kavu izaći, a da se ne osramoti

Comment

• Kiša Luka, kiša i odlaganje mečeva zbog nje. Nikada se zbog hladnoće ne navlače krovovi, mada nikada nije ni bilo nekih ekstrema.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
            Kiša Luka, kiša i odlaganje mečeva zbog nje. Nikada se zbog hladnoće ne navlače krovovi, mada nikada nije ni bilo nekih ekstrema.
            Nisi razumila.. Rekoh znam za krov, nego za reflektore sam pitao, radi noćnih mečeva

Kontam, da je hladnije kada padne noć puno, pa zato neće reflektore stavljat
            Last edited by luka; 25-05-16, 19:48.

Comment

• Originally posted by luka View Post
              Koliko bude noćna temperatura u Parizu u ovo doba godine, prosječno? Evo napravit će krov, al po meni još bitnije reflektore staviti, jel hladnoća razlog ili nešto drugo?

A krov i zbog reflektora svakako, ali zbog hladnoće ..ne.
              Last edited by miloolja; 25-05-16, 19:49.
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                U pravu si, tek vidim da sam loše formulirao pitanje

Uglavnom eto sad sam se ispravio i pojasnio...
                Nevezano za krov, temperatura me zanimala, radi noćnih mečeva

Mislim da čak krov može čekati, ako se stave reflektori... Onda se može igrati do ponoći, a to je već 14 sati igre na svakom terenu
                Last edited by luka; 25-05-16, 19:51.

Comment

• Neće postaviti samo reflektore, već ceo korv to sigurno, ali pre 2020. neće, tako je rekao Gi Forže.

Što se tiče T slična kao i ovde i zavisi naravno od one dnevne, tako da je varljivo i promenljivo trenutno, još kako su imali kišu ovih dana, večeri su prilično sveže, žene igraju u dugim rukavima i nogavicama A kolika je tačna, pogledaj na nekom meteo sajtu.
                  sigpic

Comment

• Luka sugerira da postave reflektore na sve mečeve i da to treba biti prioretit prije krova. Kada bi imali reflektore na barem 4 terena to bi im uveliko povećalo broj sati igranja. Ovako prekidaju u 21:30 mečeve, nekad i ranije a sa reflektorima bi se moglo bez problema udarati do ponoći i tako treba da odrede nekakvu granicu. Sa krovom na jednom terenu nisu se baš usrećili za većim brojem sati mečeva. Hladnoća i ne treba prestavljati neki određeni problem, pa pred koji tjedan u Minhenu su igrali u trenirkama i po snjegu.

Comment

• Ove zene ne mogu da stoje na noge u trecem setu i onda posle neko kaze i zene mogu u pet setova

Comment

• Stvarno ne znam kako je vama muškarcima sa nama ženama, ali meni je sa teniserkama mnogo teško.
                        sigpic

Comment

• Meni je super, ne postoji nista neznije, lepse od zene...
                          Dok teniserke ne podnosim da gledam, sem Ane, ona mi je ljubimica davnih godina, kad je razarala muskim FH.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                            Luka sugerira da postave reflektore na sve mečeve i da to treba biti prioretit prije krova. Kada bi imali reflektore na barem 4 terena to bi im uveliko povećalo broj sati igranja. Ovako prekidaju u 21:30 mečeve, nekad i ranije a sa reflektorima bi se moglo bez problema udarati do ponoći i tako treba da odrede nekakvu granicu. Sa krovom na jednom terenu nisu se baš usrećili za većim brojem sati mečeva. Hladnoća i ne treba prestavljati neki određeni problem, pa pred koji tjedan u Minhenu su igrali u trenirkama i po snjegu.
                            Upravo tako... Velika je razlika, recimo prestaje kiša u 20:00, ovi će se teško odlučiti da uopće započinju mečeve taj dan, a sa reflektorima na svim terenima bi to bilo sasvim normalno..
                            Tako bi se povećao broj sati, te Murray recimo ne bi morao igrati 3 dana zaredom u prva dva kola, a što je još važnije, rasprave oko vidljivosti na određenom meču bi nestalo. Nestalo bi nedoumica da jedan igrač vidi igrati po mraku, samo zato što vodi, a Francuz kada gubi meč se prekida i prije 21:00. Jednostavno jednaka pravila za sve.
                            Ovdje se i dan danas polemike vode oko kiše u meču Rafe i Novaka, da li se trebao prekinuti meč i poslije se nastaviti. Zamislite samo kako bi bilo da u meču njihovom padne mrak, a momentum je na strani jednog od ove dvojice.. Desetljećima bi se vodile rasprave na forumu.
                            Dakle, posredno se izvodi zaključak da reflektori trebaju i radi ovog foruma

Što se krova tiče, uopće ga ne bih ni postavljao zbog dosta razloga, ali razumijem i pritiske TV kuća za krovom..
                            RG sa krovom na centralnom i bez krova, bila bi sasvim dva različita turnira.. Kiša ima svoju draž svugdje, a tek u Parizu

Comment

• Zgodna je Sloane, puno ženstvenija od Serene

Comment

• Sve smo to mnogo godina unazad, posebno za vreme RG raspravaljali naširoko i nadugačko i o reflektorima i o krovu.
                                U 20:00 teško da bi bilo gde počeo neki meč, ako ih do tada tog dana nije bilo, bez obzira na krov ili dvoranu čak.
                                Shvatam šta kaže Luka (eto, potreban ti je i prevodilac ) ali ono što se sigurno zna.. isključivo reflektore neće postavljati, dok krov, sa reflektorima ili posebno hoće, ali ne pre 2020., jer je adaptacija RG sigurna i izvesna, tako da samo postavljanje relfektora nema nikakvog smisla.

http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1507992
                                sigpic

Comment

Working...
                                X