Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cuj peh, pa njemu bi i Lu bio peh.

Ali kakva bi bila prica da je Novak prolazio ovako kao Endi. Losa forma, ubio ga pritisak, tesko da ce ikad vise uzeti GS.
    -To define is to limit.

Comment

• Ma srce mi se cepa za Makicu, ne znam da li zbog ovih silnih pehova ili što me strah da će sada posle njih da podivlja.
      on ja
      Last edited by miloolja; 25-05-16, 17:45.
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by tea View Post
        Cuj peh, pa njemu bi i Lu bio peh.

Ali kakva bi bila prica da je Novak prolazio ovako kao Endi. Losa forma, ubio ga pritisak, tesko da ce ikad vise uzeti GS.
        Novak je postavio strasno visoke standarde svoje igre. I ovo sto pruza na sljaci ove sezone je ispod njegovog nivoa. S druge strane Endi nije, i ovo je najbolji tenis ikada sto je pokazao na sljaci i do ovog momenta je u toku ove sezone pokazao najvise, zato je on prvi favorit.

Prica oko Lua je bespredmetna, to nije teniser
        Nisu ni Radek ni ovaj Francuz, medjutim odigrali su sjajne meceve iz kojih je ipak Endi izasao kao pobjednik.

Naravno da navijacka strast u glavama navijaca postavlja teze kako odgovara njihovom igracu. Ja ovdje govorim maksimalno objektivno jer me ne tangiraju ni Novak ni Endi. Postujem obojicu, Novak je bolji teniser, u glavi je jaci za dvije klase, medjutim u toku ove sezone, na sljaci, Endi je igrao bolji tenis.

Nik osvaja.
        1. Andrey Rublev
        2. Thanasi Kokkinakis
        3. Alexander Zverev
        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Još ja postavila strim da gledam Karolinu i Agnješku... ali zar sam mogla da posumnjam u ES
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Taman će Andy osvojit ovo kako je počeo

Comment

• Što Lu nije teniser? Ili što je još gore zašto Rade nije teniser?
              Svašta čovek ovde može pročitati...
              There's something wrong with me chemically
              Something wrong with me inherently
              The wrong mix in the wrong genes
              I reached the wrong ends by the wrong means
              It was the wrong plan
              In the wrong hands
              With the wrong theory for the wrong man
              The wrong lies, on the wrong vibes
              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Kako li se prošvercovaše na slem ovi što 'nisu' teniseri pitanje je sad
                sigpic

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                  Što Lu nije teniser? Ili što je još gore zašto Rade nije teniser?
                  Rade ima tenis u malom prstu, ali je već dedica... Sa ženama je još uvijek kao tinejdžer, ali u tenisu je star kao Grčka.. Iz toga razloga, ne bi trebao na zemlji biti ozbiljan protivnik, u mečevima na 3 dobijena.

Comment

• Vidim da bi Novakovi najaci, a i drugi, prave dvije greske.

1.
                    Mari je relativno sigurno prevazisao dvije neugodne situacije protiv inspirisanih protivnika. Probleme je prevazisao jer je mogao da digne igru. To ce da djeluje dobro na njegovo samopouzdanje. Istina, to je puno tenisa i Mari ce biti umoran. To moze da bude vazan faktor, pogotovo ako bude jos dugih meceva.

2.
                    Novaku ne odgovara da Mari rano ispadne. To znaci da ce neko, vjerovatno Nishikori, da ima bitno olaksan prolaz do polufinala. Nama treba mec Mari-Nishikori.

Poslije ova dva mece u 5 setova, nama bi idealno bilo da Mari pobijedi Nishikorija takodjer u 5 setova.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                      Što Lu nije teniser? Ili što je još gore zašto Rade nije teniser?
                      Teniseri nisu ni poceli RG ove godine.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                        Vidim da bi Novakovi najaci, a i drugi, prave dvije greske.

1.
                        Mari je relativno sigurno prevazisao dvije neugodne situacije protiv inspirisanih protivnika. Probleme je prevazisao jer je mogao da digne igru. To ce da djeluje dobro na njegovo samopouzdanje. Istina, to je puno tenisa i Mari ce biti umoran. To moze da bude vazan faktor, pogotovo ako bude jos dugih meceva.

2.
                        Novaku ne odgovara da Mari rano ispadne. To znaci da ce neko, vjerovatno Nishikori, da ima bitno olaksan prolaz do polufinala. Nama treba mec Mari-Nishikori.

Poslije ova dva mece u 5 setova, nama bi idealno bilo da Mari pobijedi Nishikorija takodjer u 5 setova.
                        A znači ovo Marej vežba na 5 setova za polufinale. Vrlo moguće
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Simon po drugi put na pragu poraza i preokrece : Martin LL kruzira po RG

Comment

• Originally posted by NI View Post
                            Vidim da bi Novakovi najaci, a i drugi, prave dvije greske.

1.

2.

NI, do meca Nisikori-Clayray ce gotovo sigurno doci i mislim da ce Nisikori biti u velikoj prednosti ako do toga meca dodje. Mislim da Marej vise nema sanse za titulu. Ajd' kad imas vremena pogledaj kako se sada kotiraju glavni favoriti za osvajanja RG. Mislim da je sada Clayray tek 4. favorit.

Comment

• Originally posted by skeptik View Post
                              NI, do meca Nisikori-Clayray ce gotovo sigurno doci i mislim da ce Nisikori biti u velikoj prednosti ako do toga meca dodje. Mislim da Marej vise nema sanse za titulu. Ajd' kad imas vremena pogledaj kako se sada kotiraju glavni favoriti za osvajanja RG. Mislim da je sada Clayray tek 4. favorit.
                              Po meni nema sanse da Japanac dobije Endija, ovde na sljaci pogotovo.
                              Dobio ga je samo jednom od 7 susreta i to je bilo 2014 na zavrsnom turniru.

Comment

• Sta dozvoljava sebi Irina, 5:2 sa dva brejka prednosti je prokockala i to protiv Vandeweghe

Comment

Working...
                                X