Dajte mi link da ne trazim, da se i ja prikljucim i ugasim takmicenje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostAli ako tvoj igrac pobedi u 1.kolu, za 2.kolo smes da ga promenis dok mu ne pocne mec, makar ja tako shvatam any round.
Sent from my Z3 compact <3Last edited by p4p1; 21-05-16, 23:28.
Comment
-
Ipak jeste, pa da, i onako bi ste tako i sajt nasli
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1504542
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Vidim kolega koga sam izazvala išo baš na siguricu... ja rizikovala dosta, valjda se ne gube loptice za zamene...hmmm
Ali ...
OLJAISTRUDLA
najboljisam
A sad žene... kukuu leleee sa njima...a tamo me vas troje izazvaloLast edited by miloolja; 22-05-16, 01:34.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
I sta bi sa lopticama? Ako igrac prodje, a mi ga promenimo, oduzima li se mala, zuta ili ne?
Nisam shvatila da se odizima, a vidim da neki tvrde tako, a neki i kukaju bogamisigpic
Comment
-
Ko je jos igrao tako kao da se oduzimaju, ono da nije rizikovao?
Pa to mora ceo zreb da se gleda i stidira...kako su zalidni ..glupa igrica.sigpic
Comment
-
Originally posted by luka View PostPiše ti to, ono nešto ispod ona dva kvadrata..
Ja gledam na ove bodove, kao kvote na kladionici, logično da svako kolo dolazi do promjene bodova
Originally posted by miloolja View PostSta pricas, kalve prevare?
Originally posted by miloolja View PostKo je jos igrao tako kao da se oduzimaju, ono da nije rizikovao?
Pa to mora ceo zreb da se gleda i stidira...kako su zalidni ..glupa igrica.
Comment
Comment