Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni nije jasno kako uopšte danas ulazite na forum, a pogotovu kako bila šta pišete. Ovo je užas!!!
    Hvala ovom divnom danu, ćaoooo... (glupa igrica daaa)
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• S vedrije strane, na na fb-u su rekli da se strpimo malo u vezi sajta i da cemo biti zadovoljni. Pretpostavljam da se radi o istom problemu, valjda se sredi uskoro. Bar znamo da se radi nesto povodom toga.

A kisa ce izgleda bar 2h da pada

Comment

• Da ne radi ni sajt... izbacio mi je ovo ..inače me ova upozorenja prate 2-3 god

Spoiler

Šta li to spremaju kada ćemo svi biti zadovoljni ili ga samo šminkaju...
        Bar je kod nas lepo vreme, ajde napolje!
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Od mečeva danas očigledno neće biti ništa. Po radaru što sam vidio teško da će kiša danas stati.
          Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Mečevi će biti nastavljeni od 17:30 s' tim da su poslednji mečevi dana pomereni za sutra.
            Sajt me ubija u pojam, jedva sam ušla.
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Sto se tice igrice, posto mi je jedan igrac prosao u sledece kolo, ukoliko zelim da ga promenim, moram da iskoristim 1 lopticu glupa igra
              Naravno da moras, tako treba da bude.
              I zato stavis u prvim kolima 2-3 sigurice, tj igrace i igracice za koje verujes da ce proci barem do cetvrtog kola, a ostatak neke losije igrace koje ti donose dosta bodova, pa ih posle prvog (eventualno drugog) kola zamenis, sa jacima. Imas pravo na 7 izmena a to je i vise nego dovoljno.
              Jbt kada moram da ti objasnjavam taktiku... ne verujem igrate nesto a ne znate kako se igra i ona na pola vicete kako je glupo!!!
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Godinama unazad organizatorima zelim kisu 7 dana bez prestanka ugled na onu kad pada u Vankuveru ili Londonu i mrak da im pada u 15h cccc.

Comment

• 17:06h Po ovim lokvama po ceradi, bas je navalila sa padanjem.
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    I zato stavis u prvim kolima 2-3 sigurice, tj igrace i igracice za koje verujes da ce proci barem do cetvrtog kola, a ostatak neke losije igrace koje ti donose dosta bodova, pa ih posle prvog (eventualno drugog) kola zamenis, sa jacima. Imas pravo na 7 izmena a to je i vise nego dovoljno.
                    Jbt kada moram da ti objasnjavam taktiku... ne verujem igrate nesto a ne znate kako se igra i ona na pola vicete kako je glupo!!!
                    Sigurno ne moras ti da mi objasnjavas taktiku, jer sam tako i uradila
                    Ali glupo je sto uzima lopticu za igraca kojije prosao i kojeg hoces da zamenis...

Sent from my Z3 compact <3
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Nema šanse da stane danas kiša.

Spoiler
                      Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Jao što se praviš pametan. Bolje čuvaj te ovce da ti ne pobegnu iz tora.
                        Bila je bolja ona stara igrica i tačka.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Neka si ih malo uputio u čari ove predivne igrice. Nakon 3 kola se dobijaju još 3 loptice, neka i to znaju.

Nedeljom ne treba počinjati GS turnir, i ne treba da se nastavlja danas.

Comment

• Pocelo je spremanje za povratak turnira

>>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              Jao što se praviš pametan. Bolje čuvaj te ovce da ti ne pobegnu iz tora.
                              Bila je bolja ona stara igrica i tačka.
                              E da su barem moje pa da imam neke koristi od njih.
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• hoće li se igrati još danas?

Edit:
                                Nema igre danas
                                Last edited by luka; 22-05-16, 18:42.

Comment

Working...
                                X