Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tim za prvo kolo spreman

Comment

• Da izvinete hebala ih loptica, ja ih vec sve ubacio bio i sad ovo, pih
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Po meni, ako igrac prodje u sledece kolo, mozes da ga zamenis a da ne izgubis lopticu

You will be able to remove a player from your team for any round as long as that player’s match has not yet started. (the system re-credit 1 tennis ball to your account)
        Pa pise dok ne pocne mec, uradio sam i ja to vec nekoliko puta.

Danas si postovala cini mi se onaj drugi deo, koji kaze
        Thanks to the tennis balls, you will also be able to replace one of your players who has qualified for the next round of the tournament.
        Jedino ako ljudi ne znaju najbolje da se izraze na engleskom, sto nije iskljuceno

Zanimljivije bi bilo da je tako kao sto kazes, ali ne verujem da je to slucaj
        Last edited by p4p1; 21-05-16, 21:05.

Comment

• šaljite im mail nek skontaju i oni kako se koriste loptice

Comment

• Kako se blamiraju sa ovim slikama... Ćorić i Edmund na ovim slikama imaju valjda 14 godina. Svašta.

Comment

• Da nije mozda ovako?

Igraci koju vam prodju u drugo kolo njih mozete uredno da zamjenite i nece da vam uzme lopticu, medjutim ako hocete da zamjenite one koji nisu prosli tu vam uzima lopticu? Prilicno sam siguran da je ovako i ako jeste nije ni lose.

Sad vidim da je Bojana isto napisala tako da obrisite ovo izvinjavam se
              Last edited by Velikiajnstajn; 21-05-16, 21:14.
              1. Andrey Rublev
              2. Thanasi Kokkinakis
              3. Alexander Zverev
              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Thanks to the tennis balls, you will also be able to replace one of your players who has qualified for the next round of the tournament.
                Zahvaljujuci teniskim lopticama, bicete u mogucnosti da zamenite igrace koji su se kvalifikovali za sledecu rundu turnira.

Jedino ako su teniske loptice zapravo neko bozanstvo RG igrice, pa se generalno zahvaljujuci njima i odrzava takmicenje

Comment

• Ne bi im škodilo da osvježe malo voditeljsku garnituru na ES... Ovaj Mats je više dop***io i Bogu i narodu...
                  Imam osjećaj da svake godine, svaki GS istu priču ima
                  A o ovom "futuristički- modernističkom" kauču da ne govorim

Comment

• E došla sam Vidim raspisali ste se, Sandu jel ti je sve jasno ili čekaš mene?
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ni manje ni više vas četvoro me izazvalo... još samo da vidim šta to tačno znači
                      To je neka novina... hmm

Oooo i pominjali ste me nešto ovde... leleeee sve ću da vas pobedim!
                      Last edited by miloolja; 21-05-16, 21:58.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Meni neces.
                        OVAKO

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          E došla sam Vidim raspisali ste se, Sandu jel ti je sve jasno ili čekaš mene?
                          Nista mi nije jasno ....
                          Kada da dodjem da vezbamo?
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Pa nekim vozom, kako bi... ček ni meni nije jasno, tj nešto se ovde silno izmenilo u odnosu na pre... a ne mogu da se koncentrišem...
                            sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              Pa nekim vozom, kako bi... ček ni meni nije jasno, tj nešto se ovde silno izmenilo u odnosu na pre... a ne mogu da se koncentrišem...

Nisam te pitao kako nego kada ...
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Prekosutra.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X