Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2016. - Uzivo komentarisanje meceva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by shminka View Post
    a nema cijena za igrače, svi isto koštaju
    Svi kostaju 1 tenisku lopticu, ali donose razlicit broj poena.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Premalo je ovo tenis loptica, kako misle da za 15 komada izdržimo cijeli turnir

Comment

• Znaci da se egzibicije u prvom kolu mogu zavrsiti gubitkom svih loptica. Zanimljivo

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk
        "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post

- Igraci koji su pobedili vam automatski popunjavaju i sledece kolo

- Mozete da ih zamenite, ali u tom slucaju gubite dodatnu lopticu (kao i da je izgubio, samo sto u ovom slucaju ste uzeli poene)

- Loptice vaze za ceo turnir, sto ce reci da u toku turnira mozete samo 7x promeniti igraca

- Dueli donose samo dodatnih 150 poena, ne donose dodatne loptice
          Ako je tako, nema trika da se može završiti igrica i ne smije se nikako rizikovati. Sad mi se i ne popunjava

Ovo za duel i 150 poena nisam siguran, na svaku minutu se gube 3 poena i oduzimaju od 150? Promašiš trajanje meča za 1h i izgubiš 30 poena

Comment

• ovo pogađanje minuta je samo za duele, ne računaju se nikakvi bodovi tu, to je dobro

akos i bliži od protivnika, dobijaš bodove, ako nisi, ne dobijaš ništa

izazoveš Olju i imaš sigurne bodove
            Last edited by shminka; 21-05-16, 20:38.

Comment

• A kako odigrati sa samo 15 loptica gdje se bukvalno svaka zamjena računa? Trebalo je fax završiti za ovo

Comment

• Nikako, potrebno je skontati koji je bolji put, narokat bodova u prvom kolu ili piličarti što bi rekli stručnjaci koji protjeraše Petrovca sa Mlave

Comment

• Valjda bi fora bila, da svako kolo možeš nove igrače birati.. Ne očekujem, npr, da će Edmund osvojiti RG, ali mi donosi bodova, ako na njega odigram prvo kolo..
                  Ovako te prisiljavaju da svi odigraju na iste igrače..

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                    Ovo za duel i 150 poena nisam siguran, na svaku minutu se gube 3 poena i oduzimaju od 150? Promašiš trajanje meča za 1h i izgubiš 30 poena
                    Da, da, zaboravih to.

Jedini nacin da se dobije loptica jeste da pozovete nekoga da se registruje i igra preko posebnog linka koji svako dobije. Sto je realno sranje i ne pruza fer igru.. mozda bi trebali da se dogovorimo oko toga, da li da nam bude dozvoljeno to da radimo, i ako bude, koliko puta bi smelo da se uradi.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                      Da, da, zaboravih to.

Jedini nacin da se dobije loptica jeste da pozovete nekoga da se registruje i igra preko posebnog linka kojeg svako dobije. Sto je realno sranje i ne pruza fer igru.. mozda bi trebali da se dogovorimo oko toga, da li da nam bude dozvoljeno to da radimo, i ako bude, koliko puta bi smelo da se uradi.
                      Ma to je glupo da radimo, igramo sa ovih 15 loptica pa sta bude

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Znači mogu se loptice kupiti

Originally posted by luka View Post
                        Valjda bi fora bila, da svako kolo možeš nove igrače birati.. Ne očekujem, npr, da će Edmund osvojiti RG, ali mi donosi bodova, ako na njega odigram prvo kolo..
                        Ovako te prisiljavaju da svi odigraju na iste igrače..
                        ne otkrivaj Olji rudnike bodova
                        Last edited by shminka; 21-05-16, 20:52.

Comment

• Koncept je kul, ali su definitivno mogli mnogo bolje da ga realiziju

Comment

• Po meni, ako igrac prodje u sledece kolo, mozes da ga zamenis a da ne izgubis lopticu

You will be able to remove a player from your team for any round as long as that player’s match has not yet started. (the system re-credit 1 tennis ball to your account)

sigpic

with experience.

Comment

• Ja sam shminku izazvao

Nije nam cilj ići na RG 2017 tako da možemo i ispast. Ako bude neko među ovim osvajačima, mora li se nagrada uzeti?
                              Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Originally posted by shminka View Post

ne otkrivaj Olji rudnike bodova
                                Ovo je false info, navlakuša
                                Pa nek se sad ona misli

Comment

Working...
                                X