Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• S mentalne strane bitna pobjeda Nadala.Ovi uslovi su mnogo mnogo drugaciji od MC-a i Rima te RG-a naravno.Nije ni problem sto je brzo ali prvo igras sporu MC i Barcu, pa onda ides u ovaj Madrid, pa onda opet spori Rim kao priprema za RG pa sam RG...jebeno se za priviknut.Vjerovatno je to i razlog zasto ovi jaci teniseri Madrid ili preskoce ili odigraju cisto da nisu bez mečeva.

Inace nimalo bajan meč Nadala.Servis, za razliku od prvog meča, nije bio dobar.Isti problemi se nastavljaju, ofanzivnih rijesenja fali.Plitke lopte, ili one nesto dublje ali sporije i lakše, ne uspijeva FH-ima slati u coskove iako stigne na lopticu sasvim na vrijeme...
    - 19 Grand Slams titles (84 titles)
    - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
    - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
    - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
    - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
    - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
    - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
    - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Tanko Rafa..

Nista mu nisu znacile one dvije titule, ovo je daleko ispod Novaka. Ako se nesto znacajno ne promjeni u naredne dvije sedmice RG je nemoguca misija.
      1. Andrey Rublev
      2. Thanasi Kokkinakis
      3. Alexander Zverev
      4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
        Luka prvo im ne odgovara jer sporo donose peskire i pobrljave sa lopticama a onda vecini je i neprijatno ...
        Ma sa sportske strane sam i ja to rekao... Ovo ostalo govorim sa muske strane...
        Siguran sam sad da ce Milos oko s visine bacit

Comment

• Originally posted by luka View Post
          Ti ih bas nesto ne volis?

Vjerujem da su ti tenisaci bili nezadovoljni jer su im njihove zene rekle da moraju tako reci

Znam kako bi meni rekla zena
          Nisu nista izjavili, vidis po stavu i ponasanju na terenu.
          A ja nemam razloga ni da ih volim ni da ih ne volim, svejedno mi je.
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
            Pa Nik ima dovoljmo godina za jedan GS realno
            Kyrgios kao moguče iznenađenje na Wimbledonu? Zašto ne.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Nisu nista izjavili, vidis po stavu i ponasanju na terenu.
              A ja nemam razloga ni da ih volim ni da ih ne volim, svejedno mi je.
              Nisi nesto raspolozena, ja ovo malo da se nasmijes... Pustit ce ga ledja, nije nista ozbiljno ne brini

Evo vidis, izgleda da su manekenke samo na centralnom terenu... Ove djevojke sa Milosem i Tsongom trce ko navijene

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                Tanko Rafa..

Nista mu nisu znacile one dvije titule, ovo je daleko ispod Novaka. Ako se nesto znacajno ne promjeni u naredne dvije sedmice RG je nemoguca misija.
                Bojim se mogučeg finala sa Novakom. Sa takvom igrom sljedi težak poraz u finalu, a pitanje da li se može preko Murraya u polufinalu na takvom brzoj šljaci.

Inaće sa mentalne strane je Rafa na visokom nivoju. Fokus nije bio najbolji danas.

Comment

Nisi nesto raspolozena, ja ovo malo da se nasmijes... Pustit ce ga ledja, nije nista ozbiljno ne brini

Evo vidis, izgleda da su manekenke samo na centralnom terenu... Ove djevojke sa Milosem i Tsongom trce ko navijene
                  Pa jesu, manekenke su samo za najbolje igrace, a ja sam vala odlicno raspolozena.
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
                    S mentalne strane bitna pobjeda Nadala.Ovi uslovi su mnogo mnogo drugaciji od MC-a i Rima te RG-a naravno.Nije ni problem sto je brzo ali prvo igras sporu MC i Barcu, pa onda ides u ovaj Madrid, pa onda opet spori Rim kao priprema za RG pa sam RG...jebeno se za priviknut.Vjerovatno je to i razlog zasto ovi jaci teniseri Madrid ili preskoce ili odigraju cisto da nisu bez mečeva.

Inace nimalo bajan meč Nadala.Servis, za razliku od prvog meča, nije bio dobar.Isti problemi se nastavljaju, ofanzivnih rijesenja fali.Plitke lopte, ili one nesto dublje ali sporije i lakše, ne uspijeva FH-ima slati u coskove iako stigne na lopticu sasvim na vrijeme...
                    Zašto, ja mislim da je taktički odlično odradio meč igrajući na bekend razgoropadjenom Kveriju, čekajući da ovaj počne da greši i sam sebe pobedi.
                    Last edited by Dekson; 05-05-16, 21:21.
                    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Pa jesu, manekenke su samo za najbolje igrace, a ja sam vala odlicno raspolozena.
                      Ajde, onda je vala i ok

Milos zatvara asom prvi set, reklo bi se rutinski

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
                        Bojim se mogučeg finala sa Novakom. Sa takvom igrom sljedi težak poraz u finalu, a pitanje da li se može preko Murraya u polufinalu na takvom brzoj šljaci.Inaće sa mentalne strane je Rafa na visokom nivoju. Fokus nije bio najbolji danas.
                        Ne brigaj. Sutra protiv Raonica sledi jos jedan takticki poraz Novaka. Ova sljaka i uopste uslovi ne odgovaraju onim na RG tako da svako duze zadrzavanje ovde donosi vise stete nego koristi. Forma je tu, treba je sacuvati i pri tom ostati svez.

Comment

• Moj Wilfrede, tesko da ces ih vise imati ikako

Comment

• Dobar Miloš, ozbiljan igrač u ovoj sezoni.
                            Last edited by Dekson; 05-05-16, 21:43.

Comment

• Rafa odavno nije bolji zdrijeb imao... Otvorilo se sve ko autoput, do polufinala bez ijednog top 30 igraca

Comment

Rafa odavno nije bolji zdrijeb imao... Otvorilo se sve ko autoput, do polufinala bez ijednog top 30 igraca
                                Još plus Mareja stavljaju da igra po suncu svakog dana od 12h.
                                Bravo Miloše, rutinska pobeda.

Comment

Working...
                                X