Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• On bas kad je dobio Nadala se poceo unistavati sa teretanom. Neko ga je ocito pogresno savjetovao. Sjecam se da ga u Chennaiju protiv Wawrinke nisam mogao prepoznati. Bilo bi mu bolje da nije ili da je puno manje radio teretanu.
    Sada mu se makar vraca kretanje i fleksibilnost, sto mu je bilo nevjerovatno dobro (sjecam se da nikad nisam vidio igraca koji moze toliko puno i brzo naoraviti sitnih koraka pred udarac) a snagu ima. Sada samo nastaviti agresivno i brzo dolazi do top 15-20. Za vise cemo vidjeti.
    Nije iskljuceno da jako daleko ode vec u Rimu.

Comment

• Jes bre, unisti ga ta teretana. El vidite vi koliko su mu se iskrivile noge od svih tih tereta i tegova? Gaske noge, kao da je bure jasio. A i mladica iz boxa mu je sigurno pridrzavala te tegove pa joj se omaklo i zato su joj usta i nos onako naduveni.
      --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by tenis View Post
        Jucer je imao 16:5 W:UE, danas 11:23 a vecina tih gresaka je dosla nakon par izmjena. Jucer su izmjene bile puno duze. Ne, jucer je bio 2-3 puta bolji.
        Jucer je igrao sa Almagrom i odmah je osjetio da ima premoc u razmjenama. Danas je igrao sa Novakom i odmah je osjetio da Novak ima premoc u razmjenama. To je razlika izmedju Almagra i Novaka.

Borna nije zaostajo za Novakom onoliko koliko sam ocekivao. Ponavljam, Novak je igrao jako, jako dobro.
        Last edited by NI; 04-05-16, 19:52.

Comment

• I @tenisa i neko kaže ja nerealan sa Damirom. Prvi set je Nole odigrao dobro, Borna je dobro počeo ali Nole brzo pokazuje koje gazda a u 2. imam osječaj da je stao malo, povukao ručnu a i Borna je odlično servirao. Jučer je mislim jedan servis Borne išao 226 kmh, što je fantastično. Opet je pokazalo da sa fhom ne pravi razliku, vrlo loš udarac. Ne može u kontinuitetu da s njim ostvaruje koliku toliku prednost.

Borna ni protiv koga nema straha, što je odlično, to je veliki plus.
          Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Nisam gledao Bornu, bio na gradskom derbiju
            Po statistici i kretanju rezultata, izgleda da je Borna malo proigrao u drugom setu tek? Citam NI, dakle i jedan i drugi su nakon danasnjeg dana na dobitku.. Novak rutinski, upalio je masinu na vecu radnu temperaturu, odlican ulazak u turnir, za razliku od par prethoddnih?
            , a Borna je vidio da nije toliko daleko, ali dovoljno daleko da se spusti na zemlju i debelo pocne raditi...

Sto se teretane tice ili nek mu kupe one bućice od 2kg ili nek udara ko KiKi maljem u gumu

Pouille razocarao, koliko samo taj decko ima oscilacija... Reko sam poslije Bukurešta i Verdasca da me ne zanima, pa me Shminka neki dan nategnu da ga opet pratim, kako ga je nahvalio protiv Goffina

PS
            drago mi je i da je @tenis protiv forsiranja u teretani

Comment

• Mora proci i fazu teretane ako misli nesto ozbiljnije, svi su je prosli i dalje uveliko rade, nemoj da misliš da je Borna jedini koji radi teretanu.

Sent from my Lenovo B6000-H using Tapatalk
              Last edited by Dekson; 04-05-16, 20:03.
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
                Mora proci i fazu teretane ako misli nesto ozbiljnije, svi su je prosli.

Sent from my Lenovo B6000-H using Tapatalk
                Ne budi bukvalan... Znam ja sta podrazumijevam pod "teretanom"... Sve je u mjeri

Comment

• Comment

• Velika ljubav

Comment

• Pogled u plen.

Comment

• Originally posted by luka View Post
                        , a Borna je vidio da nije toliko daleko, ali dovoljno daleko da se spusti na zemlju i debelo pocne raditi...
                        Otprilke tako. S tom razlikom sto ja mislim da on debelo radi. Ne bih se usudio kazati da li radi pravilno ili ne.

Evidentno da zeli popraviti prvo snagu udaraca i servis. Pretpostavljam da racunaju da je to dovoljno za ulazak u prvih 20, sto je bitno komotnija pozicija da se late glavog posla: forhenda.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                          Otprilke tako. S tom razlikom sto ja mislim da on debelo radi. Ne bih se usudio kazati da li radi pravilno ili ne.

Evidentno da zeli popraviti prvo snagu udaraca i servis. Pretpostavljam da racunaju da je to dovoljno za ulazak u prvih 20, sto je bitno komotnija pozicija da se late glavog posla: forhenda.
                          Ma samo da radi pravilno... Eto za pocetak najvaznije mu je upravo ovo... Ispraviti neke tehnicke nedostatke u udarcima da bi dobio na snazi istih... Snaga ce doci ako se trenira naravno, ali potrebno je tehnicke nedostatke ispraviti da se ne bi radio sizifov posao, npr. dobije na snazi, a izgubi na prezicnosti, odnosno dubini, pa taj FH ne bude jedna paralela savrsena, a druga u linijskog suca

Sta je s Delpom, gledam program, trebao je igrati poslije Ferrera i Kudle :S

Comment

• Ramos bi mogao dobro oplakati zbog ovih silnih propustenih brejk lopti...
                            Delpo poceo lose, pretrpio brejk i propusti break back loptu

Comment

• I nema streama za Delpa.

Comment

• Al zato smo prisiljeni gledati Tig i Keys

Comment

Working...
                                X