Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fino, idealan pocetak sezone sljake, idealan protivnik, priprema, cak je ovo zaista sljaka u Madridu ove sezone. Samo da se vidi koliko je jos fizicki prirpemljen, ali sto se forme tice sve je ok.

Borna ima jos mnogo da radi ako zeli da bude u strogom vrhu pored Djokovica i kompanije, ako ce da ceka da oni popuste i to ce docekati svakako za nekoliko godina, ali trenutno je bas daleko.

Lijep pozdrav na kraju, da se taj servis rijesi pred Pariz i sve pet.
    sigpic

Comment

• Ti ces meni nesto reci o tenisu haha
      Ti si uopce nerealan decko i sa tobom diskusija nije moguca
      Last edited by tenis; 04-05-16, 17:07.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
        Ti si bas u zabludi, evo da ti ja ovako otvoreno kazem, Borna nikada nece biti agresivan igrac jer nema udarce za takvu igru. Ako popravi FH mogao bi igrace da dobija na drugaciji nacin, nesto slicno kao Novak samo sto Novak ima vise talenta.
        Zato je i uzeo Marejevog prvog trenera.
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Prvi igrač dobio 40-tog. Zbilja čudno

Comment

• Борна ми за своју младост делује доста круто, можда га уби теретана? са годинама би могао да постане прави трапавко али пратићемо га још...
            sigpic

Comment

• S kim je sledeci mec?
              sigpic

Comment

• Jadan Borna u razmenama, nije radio ono sto je trebao raditi protiv Djokovica, smarati ga. Djokovic pametno stavljao Bornu u situaciju da napada, i ovaj naravno unervozi se i pogresi jer ne zna napadati, narocito iz FH-a.
                OVAKO

Comment

• Originally posted by tenis View Post
                  Ti ces meni nesto reci o tenisu haha
                  Izvini Borg nisam te prepoznao
                  Rutinska pobeda je baš ono što mu je trebalo. Nije morao biti na maksimumu ali lepo je bilo videti da je fokusiran i željan igre.
                  Forma će ići uzlaznom putanjom.
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• U svoj toj priči o popravljanju forhenda je samo uspio pokvariti bekend. Bolji igrač je bio prije godinu dana

Comment

• Ispoštovao ga je Novak, nije hteo baš da ga demorališe.

Comment

• I meni sve fino izgleda, osim servisa, ali me publika ova posebno nervira. Naravno da Novak iz takvih situacija crpi dodatnu energiju, samo meni smetaju.
                        Igra sl. sa Agutom, koji će imati nezapamćenu podršku
                        Last edited by miloolja; 04-05-16, 17:17.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                          U svoj toj priči o popravljanju forhenda je samo uspio pokvariti bekend. Bolji igrač je bio prije godinu dana
                          Slažem se sa shminkerom. Ne znam samo zbog čega svi misle da je jedini pravi put biti izuzetno agresivan kada u današnjem tenisu baš vladaju neke druge stvari. On ima sposobnost da igra duboko, da se dobro pozicionira na terenu, da udari lepo iz kontre... Neminovno je da neke stvari zahtevaju poboljšanja ali teretana i Meklagen mi ne zvuče kao dobitna kombinacija.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Vidjeli smo i to cudo. Na kraju svi mogu da budu zadovoljni.

1.
                            Novak je u pristojnoj formi. Sve osim postotaka 1. servisa je bilo u najboljem redu. A u drugom setu je taj postotak bio katastrofalan.

2.
                            Izmjerio se sa Bornom i vidio da je u bazicnom, tj. u razmjenama, bolji i to komotno bolji. Iza toga nije zelio da previse ponizi Bornu.

3.
                            Po mom misljenjeu Borana je pokazao puno, jako puno. Fantasticno je brz. Odlicna defanziva. Losiji je u razmjenama sa Novakom, ali je tek malo losiji. Na njegovu zalost to se ponovi u svakom poenu. Medjutim, protiv 95% tura on mora biti bolji u razmjenama.

BH mu je odlican iako losiji od Novakovog.

Najugodnije iznenadjenje je servis. Mnogo je napredovao.

Na zalost, nema napretka u FH-du. I dok ne popravi FH nece moci ozbiljno ugrozavati najbolje.

4.
                            On je danasnjem mecu imao dav velika problema. Prvi, zna kako treba da se igra sa Novakom. Agresivno naravno. Oprosti shminka. I Borna je krenuo agresivno. Na zalost on nema udarce za potrebnu agresivnost. Zato je izgledao tako nemocno.

Drugi problem su bile pretjerane ambicije. On je stvarno mislio da ima sansi. Zato je vise grijesio nego je bilo nuzno.

Comment

• Borna me uopste nije fascinirao, dapace. Sa obzirom da je ovo Novakov prvi mec u Madridu ocekivao sam da mu uzme bar 1.set. Novak rutinski, koliko treba. Sljaka u Madridu prilicno brza i to bi bilo to.

Comment

• Ali zato Ferer Kudla pršti na sve strane, odličan tenis sa dosta razmena i dobrih udaraca.

Comment

Working...
                                X