Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sprdanje...sutra ce biti isto. Htio sam napisati i prije meca da ne gubi seta u prva 2 kola.
    Danas sam lagano pogodio koeficijent 15.

Comment

• @tenis Hoce li ova pobeda u II. kolu odjeknuti u CRO ?

Tigrica posle Age, jos jednu "pojela"
      Last edited by AIRBORNE; 03-05-16, 17:33.
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Nego, je li ista agresivniji?

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
          Sad Nole razrađuje taktiiku zajedno sa Beckerom i Vajdom. Jer Borna igra kao multislam igrač.
          Naravno al nije to dovoljno. Cujem da su kontaktirali Vilandera, Vidovitu Zorku i nekog vraca sa Novog Zelanda, prica se da ce Novak sutra izaci u tradicionalnoj maorskoj ratnoj opremi i da ce izvesti Haku samo kako bi zbunio malog supermena. A naravno oko vrata kresta nevinog petla, plasim se da ni to nece biti dovoljno...
          There's something wrong with me chemically
          Something wrong with me inherently
          The wrong mix in the wrong genes
          I reached the wrong ends by the wrong means
          It was the wrong plan
          In the wrong hands
          With the wrong theory for the wrong man
          The wrong lies, on the wrong vibes
          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Motrim na tebe u sledecem mecu Borna, da bude neke vajde
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Almagro je odlicno poceo ali ga je Borna jednostavno ugasio. Znaci samo agresivno i moze protiv bilo koga. Ovo je garancija sjajne buducnosti. Samo 5 UE...sta reci
              Sutra sta bude bude ali ovo je dokaz sta ce biti Borna

Comment

• Originally posted by tenis View Post
                Almagro je odlicno poceo ali ga je Borna jednostavno ugasio. Znaci samo agresivno i moze protiv bilo koga. Ovo je garancija sjajne buducnosti. Samo 5 UE...sta reci
                Sutra sta bude bude ali ovo je dokaz sta ce biti Borna
                Kako je ovo dokaz majke ti? Hajde pojasni mi stvarno ne vidim taj dokaz? Jel mu vidis poziciju na atp listi u buducnosti ili broj titula?
                It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Almagro nemoj vise molim te. Ako ne mislis igrati ne dolazi, koji ces nam.
                  Ovo nema veze sa Bornom, covek zasluzeno otresao ovu suplju cev dugu 182 cm.
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Борна ће бити вечита нада... никад испод 20. места на табели... али и то је нешто, да се разумемо!
                    sigpic

Comment

• Dobro, malo sam se salio. Sad ozbiljno, jel Borna ista agresivniji? Evo komentator je tako rekao.

Comment

• Originally posted by AIRBORNE View Post
                        Almagro nemoj vise molim te. Ako ne mislis igrati ne dolazi, koji ces nam.
                        Ovo nema veze sa Bornom, covek zasluzeno otresao ovu suplju cev dugu 182 cm.
                        Covece, povreda, odsustvo sa terena, i prva titula posle 4 godine pre samo dva dana.. i to u finalu za infarkt u prva dva seta

sigpic

Comment

• Originally posted by tenis View Post
                          Dobro, malo sam se salio. Sad ozbiljno, jel Borna ista agresivniji? Evo komentator je tako rekao.
                          Da agresivniji je ali ovaj meč nije merilo. Nije da umanjujem pobedu ali Almagru se danas nije ni igralo iz već poznatih razloga. Da je Borna bio malo slabiji verujem da bi pružio bolji otpor.
                          There's something wrong with me chemically
                          Something wrong with me inherently
                          The wrong mix in the wrong genes
                          I reached the wrong ends by the wrong means
                          It was the wrong plan
                          In the wrong hands
                          With the wrong theory for the wrong man
                          The wrong lies, on the wrong vibes
                          The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Clay nemoj da ga pravdas dobio je i onog ludaka, dovoljno.

Comment

• Ma sta ga pravdam, nije valjda lud da odbije WC i igra domaci Masters uostalom, nije izgubio od Cekinata nego od igraca koji ce se po Zikinom sudu motati oko 20. mesta.. samo me zanima kakvi li ce biti onih ostalih 18 ili 19 ispred njega

sigpic

Comment

• Ma svejedno bolje je mnogo da igraju Novak i Borna nego Novak i Almagro. Od Borne mozda nesto i vidimo, za Almagra vec znamo koliko moze, to jest ne moze.
                                1. Andrey Rublev
                                2. Thanasi Kokkinakis
                                3. Alexander Zverev
                                4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

Working...
                                X