Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by miloolja View Post
    Dobro je Luka, razumeli smo.
    Viskovicu baksuziras sa servisom.
    Hvala na razumijevanju ;)

Comment

• Sad ce stvari na svoje mesto...

Comment

• Kakav Kralj. 😊😊😊

Comment

• Đoković na noćnom treningu

Comment

• Rezultatski - ok, rutinski.
            Igracki - ukrao, servis ga odrzao i docekao brejk.
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Lepo ja rekoh

Deja vu po ko zna koji put Kei uvek otvori mec furiozno, tih nekoliko uvodnih gemova odigra na najvisem nivou, samara lopticu za sve pare ali mu vrlo brzo nestane dzebane. Novak malo doda gas, prebaci u visi stepen prenosa i rutinski privede set kraju. I tako uvek.
              Last edited by Navras 16950; 07-05-16, 20:07.
              Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Novak Keija dobija servisom,nista novo preslikan prvi set iz Rima prosle godine

Comment

• A što ne bi malo moglo u Lošmijevom stilu
                  sigpic

Comment

• Ukoliko Kei ne odservira vrhunski, odmah problem.
                    Opasniji servis od Keia nego Raonin.
                    Last edited by Bulevarac; 07-05-16, 20:12.

Comment

• Samo da se ne prehladi.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Kako samsungovicama nije hladno, Da li ume neko da mi kaže šta pretstavljaju 10 kružića iza terena, zvučnike, ventilaciju, ukras....?
                        Last edited by Dekson; 07-05-16, 20:17.
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Kakav user sada i to puta dva Mada se Novak posteno izglupirao na onu bp, mogli smo vec proknjiziti trijumf
                          Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Steta za BL i drop sot ali posle je imao Honda srece vise nego iko.

Comment

• Originally posted by luka View Post
                              Mislim da tankira, ne djeluje mi kao da mu se igra, sad kad je Nadal ispao
                              Jesi li ozbiljan to?
                              Da ne pricam da ce mu poluigrac Endi u finalu biti dosta tezi protivnik nego sto bi bio Rafa.

Odusevio me Novak kako je spasio one brejk lopte na samom startu meca.
                              I iscupao nekako prvi set protiv nezgodnog protivnika. No treba ostati koncentrisan, ne predaje se Kei nikad.
                              -To define is to limit.

Comment

• Najžalosnije za Nishikorija je to što je bio bolji igrač u 1. setu ali opet je izgubio set.
                                Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

Working...
                                X