Announcement

Collapse
No announcement yet.

Madrid 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Možda bi mu najbolja taktika bila da se oženi i malo zaboravi tenis, jedini je momak u velikoj četvorki
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Nego sta ce biti kada Nadal izgubi u Parizu , tankovanje za Wimbldon ?

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
        Nego sta ce biti kada Nadal izgubi u Parizu , tankovanje za Wimbldon ?
        Pa to smo rezervisali za Nika

Comment

• Originally posted by DrMr View Post
          Nego sta ce biti kada Nadal izgubi u Parizu , tankovanje za Wimbldon ?
          Smatram za sebe da sam objektivan, pogotovo kada su u pitanju Rafa i Nole... Stoga govorim Đokovićevim navijačima, bar većini njih, da previše podcjenjuju Nadala, a podcjenjivanje Nadala je najmanje što Đokoviću treba... Možda Đoković ne čita ovaj forum, ali ako čita, ovakvi komentari mu sigurno ne pomažu...
          Danas u tenisu svatko svakoga može dobiti, stoga je skromnost vrlina, a te skromnosti je kod nekih svakom pobjedom njihovog pulena sve manje i manje..
          Upamti, u tenisu jedan loš dan znači sve, pa čak i poraz od nekog anonimca u prvom kolu, dok se u svakom drugom sportu sa lošim danom možeš i nekako provući...

Razumijem da nečiji navijač znači biti subjektivan i to je sasvim normalno i poštujem to, ali moram priznati da me pomalo iritira podjecjenjivanje, u ovom konkretnom slučaju 14-orostrukog GS pobjednika Nadala, što nitko sa toliko titula nije zaslužio ( da Đoković zapadne u krizu i da ga počnu ovako podjecnjivat isto bih napisao ;) ).

I nije ovaj post bitan, ovaj me post samo potakao da napišem ovo... Dugo vremena se provlače ove stvari.

Comment

• Raspucao se Honda opasno.

Comment

• Samo onaj ko ne moze da prihvati poraz spominje namerno gubljenje , tankovanje i td.. simple is that

Comment

• Opasno Honda igra.

Comment

• Đoković je tankirao dosta puta, to je sasvim nomalno, jer postoji lista prioriteta.. Shvatit ćeš, kad vidiš

Btw, niti jednom nisam spomenuo da je Nadal tankirao, jer meč nisam gledao, ali sam vjerovao da je moguće, isto kao što je moguće isto za Đokovića.
                  Last edited by luka; 07-05-16, 19:47.

Comment

• Odmeravanje završeno, očekujem da Nole digne nivo,Kej dosta naučio od Noleta

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                      Opasno Honda igra.
                      Uvek on tako prvih par gemova
                      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Bolji Kei. Novak cudno nervozan, zbog sljake, krova...? Hmmm
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Iznerviran je što je ispao Nadal.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Bolji Kei. Novak cudno nervozan, zbog sljake, krova...? Hmmm
                            Mislim da tankira, ne djeluje mi kao da mu se igra, sad kad je Nadal ispao

Comment

• Dobro je Luka, razumeli smo.
                              Viskovicu baksuziras sa servisom.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Olja previse misli na ovo blato to ga ometa.

Comment

Working...
                                X