Zima, sneg je padao citavu noc i toliko je jako sipao sa neba kao da je hteo da dokaze zasto se Beograd zove po belom. Prilikom mog izlaska iz zgrade uhvati me mucnina na pomisao kako mi lopata ne gine i da cu ponovo ja morati da cistim napadali sneg jer nad glavom mi visi Damoklov mac u vidu komunalne policije, kaznice ceo ulaz jer sneg nije ociscen. Mucnina mi postaje jos veca jer visegodisnja iskustva mi govore da se niko nece javiti pre mene da to ciscenje odradi. Svi nose tetkama lekove, svi odjednom imaju kicmeno reumatske upale... nigde nikoga. Ja jebem i grebem svoju losu karmu al' ipak odradim posao. Posle gledam kako su svi zadovoljni kada se dokopaju ociscene zone trotoara i kako normalno gaze svojim cipelama, cizmicama na stiklu... Tog istog dana uvece vracam se sa posla i prolazim pored ulaza koji je nekoliko ulaza udaljen od mog, vidim kako zena koja moze majka da mi bude cisti lopatom sneg. I pored toga sto je prizor bio za divljenje i sto je zena stegla zube u toj sceni se videlo mnogo vise loseg. "Gospodjo dopustite da vam pomognem" pruzam ruke ka lopati sa namerom da lopatam sneg.Ona sa velikim olaksanjem prebaci brigu o lopati na mene a ja se nisam bunio,osecao sam se dobro a sve muskarce koji su iz toplih domova gledali zenu kako lopata sneg, u sebi sam glasno nazivao najvecim shonjama i moralnim patuljcima. Ipak od juce shvatih kako je taj ulaz napredno drustvo a da je moj ulaz kameno doba. Tamo su se zene izborile za svoja prava jednakosti, kod mene nisu a niti imaju neku zelju... Boze kako sam pogresio, prvi sledeci sneg kada padne stavicu jednoj svojoj komsinici iz ulaza lopatu ispred vrata, sama zivi tako da ce joj biti lako da shvati poruku. imace u meni jednog odusevljenog i ne skrivenog gledaoca sa prozora tako da za popularnost i neku satisfakciju ne mora da brine. Eto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP vs WTA - podjele nagrada, ravnopravnost, sovinizam i seksizam
Collapse
X
-
Originally posted by Niki View PostSada ce . . . demagog, hejter, doduse ne kao ti, ti drzis primat.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Federer kad je Simon dao onu izjavu.
"I hope it doesn't become a big issue during Wimbledon. It's obviously a debate that's out there ever since, I guess, the Slams have made equal prize money. There's nothing you can do, anyway, about it," Federer replied.
"It's just a matter of who believes what, and then that is an endless debate. So whatever you believe," he continued.sigpic
Comment
-
Sad se verujem od mene ocekuje da pljujem po Rogeru, da bi svima ovde srce bilo na mestuhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe, jer niko nije pljuvao po Rodzeru i kad je izjavio, a jesmo po Janku i Zilu. Jbg sve po zasluzi, Djokovic nista uvrjedljivo za zene nije rekao, stavise.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostSta zelis ti od mene uopste?
Nisi pitala mene ali ja cu ti reci.
Kako ne želiš da skapiras da ko donosi više para Tenisu kao sportu zaradjivace više. Tj sponzori će više davati. Ako su žene gledanije dobijaće više para.
I Djokovic je i sam rekao ako statistika pokaže da su žene gledanije i da donose više treba da zarađuju više.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Postavio sam ja izjavu od BJK koja je izneverovala što se Rodžer koji ima dve ćerke i ženu koja je bivša teniserka držao po strani i ćutao iako je u to vreme njegov glas bio najzvučniji kao ATP council player president. Što znači da Rođa nije za ravnopravne nagrade ali dobro njemu se to oprašta.....
Bojana je zatim rekla ne želim da čitam šta je ta žena rekla hoću Rođine reči samim tim njena izjave uopšte nemaju kredibilitet a najveći je borac za prva wta touraThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
A ja ponavljam pitanje, kako nisu zene zaradjivale iste pare 90-tih, kad je zenski tenis bio genijalan, zasto nisu zaradjivale vise 2000. kad je zenski tenis bio iznad muskog.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
PA bunile su se i konacno isterale svoje, ali po vama treba da se ponovo vrate u proslosthttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Postoji samo jedna pozitivna stvar, a to je da smo svakako uvrdili da su uglavnom svi Noletovi navijaci mizogini i seksisti, a da su svi Federerovi fanovi plemenite duse koji se bore za jednakost zena u svim mogucim sektorima drustva. Po neki Rafa fan se nadje, valjda od onih koji se ne secaju ujkine izljeve u vezi Gale Leon i Ameli Morezmo.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPA bunile su se i konacno isterale svoje, ali po vama treba da se ponovo vrate u proslostOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment