Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mogao bi Edmund stvarno, bilo bi mi drago, svidja mi se njegov stav, oce decko da igra tenis i to je to

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...nav_id=1111343

Sad stvarno, cudnovato se osecam, cak mozda i prizeljkujem Novakov poraz, dokle je doslo Mislim da mu ne trebaju 2 mala GS-a zaredom, vise se ni ne secam al valjda je i Madrid prijavio - bzvze... Previse je to utroska energije pogotovo u ovom nekom periodu gde ako kine ceo svet ce da bruji kako ima sidu jer je namestao meceve Treba se cuvati za koncentrat sezone RG, OI i W
    It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• I kad smo kod namestanja ako bi nesto trebalo da se proveri onda su to igraci bas kao sto je Dodig sinoc, pa nikad mi nece biti jasno ko predaje na 5:0 u poslednjem setu? Jel ga infarkt strefio? Ili je slomio nogu pa nije mogao da odstoji jos 4 poena?

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
        Mogao bi Edmund stvarno, bilo bi mi drago, svidja mi se njegov stav, oce decko da igra tenis i to je to

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...nav_id=1111343

Sad stvarno, cudnovato se osecam, cak mozda i prizeljkujem Novakov poraz, dokle je doslo Mislim da mu ne trebaju 2 mala GS-a zaredom, vise se ni ne secam al valjda je i Madrid prijavio - bzvze... Previse je to utroska energije pogotovo u ovom nekom periodu gde ako kine ceo svet ce da bruji kako ima sidu jer je namestao meceve Treba se cuvati za koncentrat sezone RG, OI i W
        Zna se scenarij za ovu godine

Novak pjše dobiva sve turnire pred sobom (Miami, MC, RIm, Madrid) a onda sljedi pad forme i opet bez titule u Roland Garrosu.

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
          Zna se scenarij za ovu godine

Novak pjše dobiva sve turnire pred sobom (Miami, MC, RIm, Madrid) a onda sljedi pad forme i opet bez titule u Roland Garrosu.
          Ko zna... doslo je takvo vreme da treba mnogo toga da se poklopi pa da Novak negde ne osvoji titulu. Ja imam osecaj da je ove godine RG njegov

Comment

• Ne zna se nikakav scenario niti ga ima. Postoje samo zelje i nagadjanja.

Del Potro tesko da ce skoro dobiti bolju sansu da dobije top igraca.
            sigpic

Comment

• I ja mislim da je sazreo da ove godine osvoji RG, proÅ¡le godine je dobio Nadala, i video je da može i njega da pobedi na 3 dobijena seta na sljaci, a turnire do RG, može sa 50% snage da dolazi do finala i osvaja.
              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Ko zna... doslo je takvo vreme da treba mnogo toga da se poklopi pa da Novak negde ne osvoji titulu. Ja imam osecaj da je ove godine RG njegov
                Da nisi mozda navijac Liverpula?
                OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                  Da nisi mozda navijac Liverpula?
                  Ne, sto?

Comment

Ne, sto?
                    Posto vec 5 godinu za redom imas osecaj da je RG njegov. Oni tako vec od 1989
                    OVAKO

Comment

Posto vec 5 godinu za redom imas osecaj da je RG njegov. Oni tako vec od 1989
                      Tolko dugo se znamo? Jbte kako pamtis, ni ja se ne secam tih postova i osecaja

Comment

Tolko dugo se znamo? Jbte kako pamtis, ni ja se ne secam tih postova i osecaja
                        Sta se odma ljutis Bice valjda njegov, konkurencija urla trenutno
                        OVAKO

Comment

• Realno, pored vakve dominacije koja jos uvek traje, ko bi drugi osvojio RG?
                          Inace mislim da je jako dobar potez da igra Madrid i iskreno uopste ne znam zasto ga i nije igrao par sezona.
                          Jako je bitno kako bude zapoceo sezonu sljake, kako ce napredovati Nadal i mislim da na RG za njega je zreb veoma vazan.

Comment

Sta se odma ljutis Bice valjda njegov, konkurencija urla trenutno
                            Nikad ljutnja, samo sprdnja Zanimljivo je u svakom slucaju u kakvim sve okolnostima mu je izmicao Rg tako da je neminovno nahajpovan do bola, nikad ne znas sta moze da iskrsne novo. Konkurencija je trenutno svakako smesna

Comment

• Kada igra Federer? Bas me zanima kako to izgleda posle povrede. Znaci imamo dva rekovalescenta na terenu.

Comment

Nikad ljutnja, samo sprdnja Zanimljivo je u svakom slucaju u kakvim sve okolnostima mu je izmicao Rg tako da je neminovno nahajpovan do bola, nikad ne znas sta moze da iskrsne novo. Konkurencija je trenutno svakako smesna
                                Ma nekako mu se ne da da osvoji taj turnir... Ili kad nema dobru konkurenciju desi se negov slabi dan i razulaveni protivnik, ili kad igra dobro desi se najbolji Nadal... Bas mu ne ide u Parizu, ali mislim da ove sezone ima bas onako najvece sanse za titulu.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X