Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Mrkela View Post
    Goffin-Simon? Kome dajete prednost
    Jedan od puno zanimljivih meceva u Miamiu. Goffin je u zivotnoj formi i on ima prednost. Ali ako mu Simon udje pod kozu, a malo ko zna to da uradi kao Zil, to moze biti tezak poraz isfrustriranog Davida.
    Last edited by NI; 30-03-16, 11:33.

    Comment


    • Ima Hobit sanse, zbog nizeg odskoka koji mu odgovara - savseno mu pase za njegovu visinu. Videli ste kako je pocistio Sebaljosa koji je dobiio neke vrlo dobre tenisere ovde. Ali svakako ih ima i Zil. Vrlo nezahvalam nec za prognozu, moze da bude svasta.
      sigpic

      Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

      U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

      Comment


      • колико год вам се чини Тим да је незгодан за Новака, није ни блузу Симона или Вавринке... Ноле није нешто био фит синоћ и ипак га узгео, воли Ноле те што ударају јако, те лопте и Ноле узврати јако, шета ривала и извлачи му свежину, што меч иде даље, прецизност тих јаких удараца опада и то Ноле чека... али Симон, који сваку лопту стиже, до бесвети пребацује прецизно, не много јако, Ноле те лопте истом јачином удара и нико се не одлучује за винер, то треје док не попадају у несвест, слично је радио и Стан годинама, ма да је Стан појачао те ударце и прави више винера...
        Last edited by Žika; 30-03-16, 11:07.
        sigpic

        Comment


        • Tim je vrlo dobar mladi igrac. '93 godiste, znaci vec igracki i mentalno formiran. Poseduje dobro kretanje i izdrzljivost, sto se nikako ne bi zakljucilo na prvi pogled. Ne predaje se i takticki nije los. Svakato mu vise odgovaraju ove sporije podloge sa boljim odskokom, ali smatram da moze da postane odlican all round teniser. Svakako morace da se stripi i doceka smenu(citaj penziju) trojke kako bi postigao nesto vise.
          --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

          https://ibb.co/cD1Xnq

          Comment


          • Тим не да је добар него супер играч.... погледај снимке од раније, имао је некако надувене те ноге, сада се стесао и стањио, што му даје хитрину, сервис има за уђбенике, форхенд савршен, беканд солидан, не либи се мреже, ма види се да ће бити играчина, а још тај менталитет ала швабски, да је упоран и да се не предаје до краја, гарантује да ту неће бити промашаја за успешну каријеру....
            sigpic

            Comment


            • Ma gde mlad, ima još par godina i to je to . Već je trebao da melje i da pokaže zube. Ako idemo iskreno, BratAnđelo je deklasirao Noleta u jednom setu

              Comment


              • Sto je najgore ne salis se, nego stvarno mislis da je blizi bio Bratandjelo
                sigpic

                Comment


                • Tim je u ovom trenutku nepoznata. Ove godine je ozbiljno napredovao. Mislim da ce vrlo brzo biti u prvih 10. Ali to nije dovoljno da postane ozbiljan kandiadat za GS titulu. Treba mu barem jos jedan iskorak. Kad ce on doci? Hoce li uopste doci?

                  Vavrinki je trebalo 10 godina. I na kraju kad su ga svi otpisali, uspio je. Mislim da Timu nece trebati deset godina. Imace i slabiju konkurenciju.

                  Sinocni mec se ne moze uporedjivati sa mecom Nadal-Zverev. Zverev se raspao jednom kad je ispustio mec loptu. Tim ni u jednom trenutku nije vodio. Ni u prvom ni u drugom setu. Opet, Novak je trenutno daleko bolji od Nadala. Tako da bih u mec Tim-Zverev tipovao na Tima.
                  Last edited by NI; 30-03-16, 11:37.

                  Comment


                  • Originally posted by Zika View Post
                    Тим не да је добар него супер играч.... погледај снимке од раније, имао је некако надувене те ноге, сада се стесао и стањио, што му даје хитрину, сервис има за уђбенике, форхенд савршен, беканд солидан, не либи се мреже, ма види се да ће бити играчина, а још тај менталитет ала швабски, да је упоран и да се не предаје до краја, гарантује да ту неће бити промашаја за успешну каријеру....
                    Ne samo noge da su bile teže, imao je Dominik par kg viška, koje je od te vojske krenuo da skida lagano. Čitam da radi fizičke pripreme na planinini , nešto tipa volni dril. Ima još prostora za fizičku spremu , ne u smislu snage ,nego izdržljivosti.
                    Evo i Gritsch ga hvali, nadamo se da neće preći kod Dominika u redove barem dok je Novak još aktivan.
                    Similis simili gaudet

                    Comment


                    • Kukuskin je bio rezultatski najblizi, ali to je bio jedan Novak, a ono juce neki potpuno drugi. Novakova velicina je ta sto svi pricaju o Timu kao o prijetnji, a covjek je uzeo tri i cetiri gema. Toliko je visoko postavio covjek ljestvicu da su juce ili u pustinji skoro svi bili zadovoljni. A i Nadal, i Tim su uzeli sedam gemova u mecu, i ni pomislili nisu na pobjedu, ma ni na set.
                      sigpic

                      Comment


                      • Thiem je i prosle sezone mnogo napredovao al dobro to su 250ce, neli, nebitno je to.
                        Nice, Gstaad, Umag, osvoijo tri titule, sve iz kategorije 250. Ove sezone presao na novi nivo, najpre osvoijo Buenos Aires pobedjivsi Nadala u 1/2 finalu i Almagra u finalu, nakon toga 1/2 finale RIO koje je izgubio zbog umora, a dan pre toga razbio Ferera, vjerovatno treci igrac na sljaci danasnice, ili ajde top 5 sigurno, i onda nakon toga titula u Acapulco na turnira iz serije 500. Zaista fantasticno napredjuje Thiem i pokazuje da ima top 10 potencijal. Ja ne sumnjam da ce on uci u top 10 ove sezone, nema tu dileme, bolji je od Conge sigurno, a i od Gaskea.

                        Thiem je smrsao u odnosu na prosle i preprosle sezone, popravio i kretanje pa zato je i dobar i na brzim podlogama, eto Acapulco je pravi primer za to. Bas me zanima eventualni duel izmedju njega i Novaka na sljaci.

                        Vladane, Nadal imao set loptu, naravno da pomislio na seta
                        Last edited by Stefan-kobe; 30-03-16, 11:37.
                        OVAKO

                        Comment


                        • Originally posted by Stefan-kobe View Post
                          Vladane, Nadal imao set loptu, naravno da pomislio na seta
                          Stefane,

                          Nije to sigurno. Mozda je bio zaboravio da broji.

                          Comment


                          • Originally posted by Vladan View Post
                            Sto je najgore ne salis se, nego stvarno mislis da je blizi bio Bratandjelo
                            S obzirom da se ovde cesto koriste razni statisticki podaci, po mnogim parametrima Bratandjelo je bio bolji od Tiema:dobijeni setovi, ukupan broj dobijenih gemova itd.

                            Comment


                            • Originally posted by djkov View Post
                              S obzirom da se ovde cesto koriste razni statisticki podaci, po mnogim parametrima Bratandjelo je bio bolji od Tiema:dobijeni setovi, ukupan broj dobijenih gemova itd.
                              Nista onda ako je tako, da prizeljkujemo u buducnosti Thiema pre nego Fratangela... oh ne, cekaj, ja bih ipak radije Fratangela ako ne smeta, sta cu ne mogu protiv sebe
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

                              Comment


                              • Nojevi su mi fascinantne zivotinje, zabiju glavu u pijesak i uzivaju.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X