Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miami 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nekoliko vrlo pohvalnih stvari dalo se primetiti kod Džumhura.
    Pre svega vrlo stabilan bekhend kojim je uspešno odgovarao na Nadalov uobičajen kliše pritiska protivnika po toj strani kao i dosta uspešna izmena u bh paralelu nakon CC razmena.
    Kod voleja je demonstrirao prilično 'meku' ruku uz primeran osećaj za odabir trenutka izlaska na mrežu.
    Valja pohvaliti i nekoliko efektnih forhend dropova.
    Ono što mi se nije svidelo je nepotrebno euforična reakcija u momentu kada mu Nadal predaje meč. Morao je tada bolje kontrolisati emocije.
    U celini celosti imaće Damir o čemu pričati unucima.
    sigpic

Comment

• Nešto je u zraku Majamija, dosta ima predaja Drago mi je za Džumija i ne treba mu zamjeriti na euforiji, vjerujem da nije bio svjestan toga, jel treba dobiti Nadala pa makar i ovako..

Comment

• dobar dan dobri ljudi

Comment

• Originally posted by NI View Post
          To nije tacno.

1.
          Stanova forma strahovito oscilira
          Izdvojicu samo ovo, jer na njemu temeljis skoro sve ostalo.

Zato to zovem God-mode, jer se time ne misli na formu, kontinuitet, vec na erupciju vanserijske igre, koja zna da klepi svakog igraca. Moze da traje par gemova, setova, a rjedje cijeli mech, zavisno od inspiracije. A karakterise je toliko opustena ruka, da djeluje skoro pa nekontrolisano, ali udarci su stravicni, a loptica pada savrseno. Svakoga zna da to da strefi i gledao sam ih sve u tom transu, ali opet kazem da je meni taj Stanov maximum nenadjebiv. Najfinijim Fedjinim udarcima si dao Delpotrovu silinu. Nema preko..

A sto se tice toga da mu je najveci protivnik na GS-ovima, skor 4:2 za Novaka govori dosta. A interesantno da je na 4 od tih 6 susreta pobijedio onaj ko je izgubio uvodni set.

Comment

• ono kad odmah vidis da viktor nema nikakve sanse protiv radvanske muskog tenisa

Comment

• Originally posted by veljos View Post
              ono kad odmah vidis da viktor nema nikakve sanse protiv radvanske muskog tenisa
              Pa vise Troicki podsjeca na Radvansku po stilu,sa druge strane Gofan je jedan od najagresivnijih igraca.

Comment

• ubedjen sam da bar deset devojaka ima brzi servis od gofana

Comment

• A Vicha to sjajno koristi
                  Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Koliko je propao Berdih, i mislim da su on i Ferer prvi na listi da ispadnu iz top 8 i da umesto njih imamo neke nove likove.
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Berdih, Conga pa i Ferer treba ozbiljno da razmisle da se povuku na kraju godine.
                      sigpic

Comment

• Наша тениска громада не подноси врућину и неће да се залаже да победи овог бледуњавог човечуљка... одстатираће да га баш не би казнили и папађења, влаго и врућино, нека се чанчи ко мора.....
                        sigpic

Comment

• viktor troicki i ovaj gofan ne bi bili ni medju 150 igraca u eru lendla mekinroa konorsa kurijera ,juznoamerckih i spanskih sljakasa te bekera stiha edberga vilandera itd ,na sta je muski tenis spao

Comment

• Viktor Troicki bi 1986. bio peti reket sveta!!! Gofan treci...
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• viktor uzeo 20k dolara za tri dana u majamiju ,idemo dalje ........

Comment

• могу сви да пљуну под прозор Нолету, тај бре и по снегу и по киши, како оно пева Балашевић? стоји право, и кока ове размажене коке, зато га и гледају одоздоле као да је на врху неба... увек је било оно: ако може он, могу ија вала.... и удри Мишкооо
                                sigpic

Comment

Working...
                                X