Announcement

Collapse
No announcement yet.

Primera division 2011/12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pomislio sam na trenutak da ce Zarazoza ipak na kraju dobiti ili bar uzeti bod, ali Malaga me demantovala u svakom smislu.
    Sto se tice sutrasnjeg duela, predvidjam nerjeseno, cak sto vise mislim da Atl ima tu snagu da sutra savlada Barcu, ali da bi do toga doslo mora im se mnogo stvari poklopiti. Isto tako, Barca moze vrlo lagano da dobije Madridjane ako budu raspolozeni kao protiv Valencie, ali jednostavno ove mi sezone nisu ostavili neki dojam na gostovanjima a sutrasnje gostovanje je jedno od tezih, tako da na prvi pogled, X je najrealnija opcija po meni.

Comment

• Ocajan Real u prvom poluvremenu (gledao sam od 30-og minuta cini mi se, zbog Arsenala ), strasno kako ona bomba ne udje u gol, imao je Iker srece..

Sada ce ih Mou ispeglati i u drugom poluvremenu tri komada..
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Reala u prvom poluvremenu bez velike prilike, najveca prijetnja po gol Raya bili su dalekometni sutevi Ronalda. Rayo se dosta dobro nosi sa Realom i u prvom poluvremenu je bio bolja ekipa.
        Piti imao najbolju priliku u 39. minuti kada je Arbeloi prodao laznjak i nakon togao osutao i pogodio stativu.

Pred kraj poluvremenea je se vidjelo kako Mou nije zadovoljan igrom i posebno je bio ljut na Higuaina na kojeg se izderao.

Na zagrivanje su poslani Coentrao i Callejon vidjet cemo koga ce zamijeniti ovi igraci.

Comment

• Imao je Pipita sansu kada ga je Ozil proigrao,ali je bio sebican jer nije htio da da loptu Ronaldo-u koji je bio sam na drugoj strani,to bi bila mat pozicija,nisam optimistican trenutno jer Real igra jako lose
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, CRISTIANO jebeni genije RONALDO!!!!!!!!!!!!
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• To Ronaldo care.
              "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• lesi mu ga moze.....
                golasooooooooooooooooooooooooooooo...........jedan je CR7

u ovakvoj utakmici punoj naboja i prljave igre, majstor objasnjava ;)

Comment

• Kakav je as <3

Comment

• Losa utakmica skroz nema se sta vidjeti,ali CR7 kao i uvijek na visini zadatka,sve je blize kraj,Primere
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                      Losa utakmica skroz nema se sta vidjeti,ali CR7 kao i uvijek na visini zadatka,sve je blize kraj,Primere
                      Niko ne terorise male ekipe i male utakmice bolje od njega i Cikago Bulsa.

Comment

• uvjek je ovako kad igramo kod raya..........naboj,tenzije,ludilo, samo da se ovo sto prije zavrsi i da prodjemo bez nepotrebnih kartona

Comment

• Rajo imao strašnu priliku u prvo delu, ali ipak se od stative lopta nije odbila u gol... Protiv Reala moraju da se koriste takve šanse...

Ali ovo, ali ovo, ali ovo, je NEVEROVATNO!!!!!!!

IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

• Kakva bolesna odbrana Iker-a, bez konkurencije je covek...
                            sigpic

Comment

• IKER CASILAS BOG ;)

auuuuuuuuuu sta skide, ludilo od utakmice

Comment

• Ma kakav šut Tita! Iker fenomenalan... Ima Rajo šansi na ovom meču...

U stilu Mika pokušavam da pratim 2 meča u isto vreme! Mada sitna sam riba ja, on je beše 4-5 pratio...
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X