Announcement

Collapse
No announcement yet.

Primera division 2011/12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jučerašnjom pobjedom Real se još više se približio osvajanju La Lige, sada samo da nastave igrati dobro i sve će biti ok

Comment

• Dobrodosao na forum,Jardel;)
      Nadam se da ces biti aktivan.
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Jestel vi primjetili da Messi vise nije kao prije? Nije vise onaj tih i miran igrac kakav je bio, vidjeli ste kako u par navrata igra rukom a onda se poslje nesto buni, pa onda trenuci kada pokusa da iscenira penal Ne govorim samo u jucerasnjoj utakmici, vec i opcenito za citavu ovu sezonu.

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
          Jestel vi primjetili da Messi vise nije kao prije? Nije vise onaj tih i miran igrac kakav je bio, vidjeli ste kako u par navrata igra rukom a onda se poslje nesto buni, pa onda trenuci kada pokusa da iscenira penal Ne govorim samo u jucerasnjoj utakmici, vec i opcenito za citavu ovu sezonu.
          Pa to je naucio od svojih saigraca Spanaca isto kao i Alves U sta se fudbal pretvorio kada samo pricaju o Mesiju i Ronaldu,sta marketing danas cini vise postujem Ronalda posto je on uspeo i u PL,ja vise fudbal ne gledam,kao sto sam gledao pre 10 godina kada sam bio klinja,zato sto ovo danas nije fudbal...

Comment

• Vule,apsolutno si u pravu..npr spanska liga je nekad bila daaaleko ljepsa!kakve su to bile ekipe i kako se igrao fudbal..totalni fudbal!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Ovo su vremena bila

Comment

• Deportivo,Valensija,Sosjedad sa Darkom i Kaveciijem... Kakav su tada fudbal Spanci imali,secate se BK?

Comment

• Jbg to su jos ona vremena gdje nije bilo Arapa, Rusa i kojekakvih sranja.. fudbal se 95% igrao iz ljubavi a ne zbog para. Danasnji fudbal je meni takodjer skroz ok, ali upravo me nervira ovo sto sam prvo pomenuo malocas.

Comment

• Dobro i tada su igraci dobijali 2-3 miliona godisnje,ali ovo sada je proseravanje,ima dosta i neregularnosti,tada nije bilo toliko providno,kao sada,nego da se vratimo na temu,klubovi danas izlaze sa belom zastavicom,kada igraju sa Barselonom i Realom,niko ni da zakaci igrace Baselone i Reala,pa primaju petarde,zato sto prolaze kao od sale...

Comment

• Jesu igrali i tada iz ljubavi,za platu od 2-3milona,a sada igraju radi para za 5-6milona,isto je to sve,Real,Barsa ili neko treci je kupovao pa neka i seik kupuje.

@Vule
                      Pored Kovacevica,Kahvecija,tu su bili Xabi Alonso,Karpin i jos par boljih igraca,izlapio sam
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Kao što je Fanta rekao, sada svim igračima su važne samo pare i fudbal više nije toliko zanimljiv kao prije.

Comment

• ja sam na nekoliko postova ranije govorio baš o tom problemu kod ljudi vezano za sudije kada Barsa igra, svi se dignu govoriti kako sudije kao "pomažu" Barsi a desi se sudijska greska, a kada nekim drugim klubovima sudije "pomognu" onda svi šute samo zato što nije Barsa u pitanju...i to je naravno normalo da se desi sudijama jer ko radi taj i griješi a posebno u fudbalu je jako teško pratiti te sve stvari vezane za ofsajde jer su nekada stotinke u pitanju (ne opravdam sudijske greske, jer su one nekada za neki klub pogubne ali tako je to kod svih ljudi pa i sudija)....

Fanta nemoj se naći u ovoj poruci jer ovo što sam napisao mislim na ljude koji su ljubomorni na igru Barse pa nemaju drugog izlaza pa govore kako su sudije odradile neki svoj posao.....ti Fanta često govoris realno o sudjenju i svaka čast....xD

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
                            Sve je ovo lijepo sto si rekao. Ok, slobodnjak je cist a sta cemo za ona 2 offside-a koja su svirana bez ikakvog razloga? Kod prvog je Falcao izasao sam na golmana i glupost je pomisliti da bi promasio, a kod drugog je na lijevoj strani bilo dosta prostora i sigurno bi se stvorila dobra sansa iz toga.
                            Ako je glupost pomisliti da ce da promasi sta je onda sam promasaj? Kada mu je Valdez odbranio cistu 1 na 1 situaciju. Sudija je pogresio i ostetio Atletiko u tim situacijama, ali ako te dve akcije i gol iz prekida dovoljni za bod protiv Barselone onda ja nemam reci. Prst na celo.

Originally posted by Fanta View Post
                            Jestel vi primjetili da Messi vise nije kao prije? Nije vise onaj tih i miran igrac kakav je bio, vidjeli ste kako u par navrata igra rukom a onda se poslje nesto buni, pa onda trenuci kada pokusa da iscenira penal Ne govorim samo u jucerasnjoj utakmici, vec i opcenito za citavu ovu sezonu.
                            I treba takav da bude, iako je to po mom misljenju nepotrebno, razumem ga. Ako ostali imaju prava da ga sutiraju u trku, podmecu mu noge, udaraju ga neprestano, gaze mu na prste ruke dok sedi na zemlji, onda on ima pravo da se bori za sebe. Ipak, on i dalje najvise govori na terenu, dok ima loptu.

Originally posted by manda View Post
                            Jesu igrali i tada iz ljubavi,za platu od 2-3milona,a sada igraju radi para za 5-6milona,isto je to sve,Real,Barsa ili neko treci je kupovao pa neka i seik kupuje.

@Vule
                            Pored Kovacevica,Kahvecija,tu su bili Xabi Alonso,Karpin i jos par boljih igraca,izlapio sam
                            Jedan od timova koje sam uzivaoo gledati. Pored gore navedenih tu su bili i Vesterveld, Hohlov, Haurehi, De Pedro, vecni kapiten Aranburu, Cabi Prieto, Alonso naravno, Aranzabal, Ljorente, Kvarme i jos par njih. Trener tog tima bio je Rajnald Denoe, ne tako poznat trener koji je izvukao maksimum iz oih igraca.
                            Last edited by Bogi; 27-02-12, 17:16.

Comment

• Originally posted by Bogi View Post
                              Jedan od timova koje sam uzivaoo gledati. Pored gore navedenih tu su bili i Vesterveld, Hohlov, Haurehi, De Pedro, vecni kapiten Aranburu, Cabi Prieto, Alonso naravno, Aranzabal, Ljorente, Kvarme i jos par njih. Trener tog tima bio je Rajnald Denoe, ne tako poznat trener koji je izvukao maksimum iz oih igraca.
                              De Pedro je tad po meni bio ponajbolje levo krilo na svetu, dogurao cak i do reprezetacije. Karpin cini mi se igrao vaznu ulogu takodje, Barkero, Gabilondo veliki talenat Oscar de Paula i Shurer pozadi, kakav tim

Comment

• Slazem se u potpunosti sa tvojom konstatacijom Bogi,morao se prilagoditi situaciji i uslovima gdje igra,o Mesiju.

Sosjedad,je imao strasan tim,posjetio si me sada na golmana Vestervelda,onda znam da su bila dva Cabija(drugog se nisam mogao sjetiti),i sjecam se Aranzabala i Aranburua.
                                Meni je bio omiljeni Nihat Kahveci,ali covjek nije nista znacajno od karijere uradio,mislio sam da ce mnogo vise.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X