Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sandugp View Post
    Pazi, ja znam i ono sto ne bi bilo dobro da se zna. Tako da moram da se slozim - i mene zabrinjava.
    Ali najjadnije je sto mi obracamo paznju na tako nesto. Umesto da kuliramo. Omaklo se coveku, jbg ispalo tako malo "cudno" Nije se bas najfinije izrazio .... Necemo mu zameriti.
    A jbg, htedoh dumrem. Taman posla da mu neko zameri, naprotiv.

Drži se Gilles

Comment

• Bas ga je nadmudrio u ovom poenu.

Generalno smaracki mec sa obe strane
      Similis simili gaudet

Comment

• Jbg, možda i ključan gem

Comment

• KAze VIsko tempo i kvalitet koji smo zeleli, a ovo uspavanka kakve nema
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Moj Simon, bolje prilike sigurno više nećeš dobiti. Gubi svoje servise oba puta sa 40:15 prokockanih u istima i to u ključnim gemovima.
            Izgleda da je presudio onaj drugi gem drugog seta, gdje je olako shvatio ukazanu šansu i vratio Murraya u meč, kada se ovaj već pomirio da je izgubio.

Comment

• 2 sata i 40 minuta tabananja, nije loše
              sigpic

Comment

• a Murray može stajati na nogama još neki cirka pola sata
                Andy se već pomirio sa porazom u 2 seta.
                Ne fali njemu samopouzdanja, nego energije.
                Pa gdje ga ima dizat, kad je svjestan da ne može hodat.
                Probao je ovaj tempo, mislio da može izdržati, ali shvatio je da ne može.
                Dobija Simon u 2 seta, prvi set je bio ključan.
                Rekao bih da je sramota izgubiti od ovakvog Murraya.

Mislim da svi vidimo kome je najteze pala ova pobjeda Endija. Žao mi je samo što je ovako neiskusan i pada na Endijeva foliranja.

Ja na njegovom mjestu ne bi ni išao u Bercy. dakle najbolje tek slijedi.
                Last edited by Mrkela; 28-10-16, 00:50.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                  a Murray može stajati na nogama još neki cirka pola sata
                  Andy se već pomirio sa porazom u 2 seta.
                  Ne fali njemu samopouzdanja, nego energije.
                  Pa gdje ga ima dizat, kad je svjestan da ne može hodat.
                  Probao je ovaj tempo, mislio da može izdržati, ali shvatio je da ne može.
                  Dobija Simon u 2 seta, prvi set je bio ključan.
                  Rekao bih da je sramota izgubiti od ovakvog Murraya.

Mislim da svi vidimo kome je najteze pala ova pobjeda Endija. Žao mi je samo što je ovako neiskusan i pada na Endijeva foliranja.

Ja na njegovom mjestu ne bi ni išao u Bercy. dakle najbolje tek slijedi.
                  Genijalac, stojim iza svega što sam rekao. Siguran sam da bi se prvi ti javio da je i Andy izgubio u dva seta. Ali evo da počnemo.

- Andy je bio u evidentnom energetskom i psihološkom padu nakon gubitka prvog seta. To je vidio svako, izgleda samo ti nisi. Čovjek je imao strašno naporan zadnji dio sezone, plus na to dodaj promjene vremenske zone i putovanja. Evidentno je i sada da ga je Simon vratio u meč, jer je igrao pasivno u ključnim trenucima, tj. nije prepoznao važnost onog gema na početku drugog seta, jer je mislio da će čitava dva seta Andy biti onako loš i u "downu".
                  - Tu se nadovezujem da je nakon gubitka prvog seta Andy shvatio da mu, kako god okrene, za pobjedu treba još dodatno mrcvarenje. Jel mu to potrebno, da ga isjcjedi dodatno prije WTF, pa da tamo ispadne u grupi. Vjerovatno je tu možda i prevagnuo njegov tvrdoglavi, ali nadasve pobjednički pravi sportski mentalitet, gdje je odlučio zadnji atom snage ostaviti na terenu. Plus iduće kolo je znao da igra sa ISnerom, a to fizički može izvući uz ne toliko veliko trošenje.
                  - Valjda i budala zna da ima samopouzdanja. Mislim da je nakon ove sezone bar svima jasno da mu ne fali samopouzdanja, možda tebi još nije. U dobra doba se rješio kompleksa od Đokovića, vidio je da može osvajati u nizu jake turnire. Reći da bi mu pobjeda nad Simonom digla samopouzdanje je smiješna. Čovjek se uglavnom uvijek lagano obračunavao sa njim. To je isto kao reći da bi pobjeda Rogera nad Ferrerom, Rogeru digla samopouzdanje.
                  - Opet isto, jesi li ti vidio da on jedva stoji na nogama? Posljedice tako dobijenih mečeva često znaju biti "pirove pobjede". Znači fizički si se izmrcvario, a poslije bude veća šteta nego korist. Skoro tri sata igre, u drugom kolu Beča, a Pariz nije ni počeo. Isplati li mu se?
                  - Na ovo gdje je sam rekao da je probao ovaj tempo i da ne može izdržati sam mislio na kompletnu završnu sezonu. Vidio je da ima priliku za prvo mjesto na kraju godine i odlučio je pokušati. SLično je uradio prije koju godinu kada je gonjao WTF, mislim 2014. godine. U Kini odigrao tri turnira, uzeo jedan, pa otišao u Europu uzeo Beč i Valenciu, pa ispao u grupi. Da ne govorim da je protiv Roleta uzeo sam 1 gem.
                  - Simon je trebao dobiti u 2 seta, samo da je malo bolje igrao. Ono je bio Simon ispod svog nivoa. Murray se nudio da izgubi u 2 seta, ali je očito da ni to nisi primjetio.
                  - i da rezimiram, sramota je izgubiti od onakvog Murraya, pogotovo za nekog kvalitetom top 20 igrača.
                  - Vezano za ovo sve, da je Andy izgubio od Simona, koja bi bila svrha njegovog odlaska u Bercy? Normalno da treba ići ako dođe do finala Beča, to je valjda svakom jasno. ALi da je jučer izgubio ne bi imalo smisla ići u Bercy, jer ne bi imao šanse za broj 1, te bi mu bilo pametnije iskoristit taj tjedan za punjenje baterija za London.

P.S.
                  Nedavno sam već nekome napisao, da ne navijam protiv nekoga, mogu samo navijati za nekoga. Tvoj pokušaj da me strpaš u koš s nekima koji navijaju protiv Murraya neće uspjeti. Potrudi se bolje.
                  Valjda je svima jasno da Andy, ukoliko baš, baš drastično ne kiksa, najkasnije poslije IW ili Miamia preuzima broj 1. Već sam rekao, zaslužio je bar koji tjedan da provede na broju 1, tako da ako misliš da radi toga navijam protiv njega varaš se.

Gledanjem meča sam došao do svih ovih zaključaka, to ti se zove analogija. Pokušaj i ti, dobro je.
                  Last edited by luka; 28-10-16, 09:03.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Haha samo malo moras smiriti dojmove tijekom meca, ne bi vjerovao kako je tenis nepredvidiva igra i kako onda netko moze da izvuce i izgubljen mec te da se isti okrene drugome u korist. Kada to shvatis nece ti biti cudni razni preokreti i neces zakljucivati da gubitkom 1.seta gubis i mec.

Opet ti kazem, Murray od pocetka svoje karijere jedva stoji na nogama, pogledaj svaki njegov bitan mec, kad se primi za koljena i leda a sljedeci poen leti terenom.

To se zove dugogodisnje pracenje tenisa, polako, ima vremena i za tebe

Comment

• Izvukao se Ivo nekako,idemo u treci set.

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Др. Иво и даље респект.... тако ти је то кад имаш нешто и од бога дато.... ови што прћкају и пребацују до сутра не капирају шта их овде снашло... сада је питање, докле може Др. Иво да се игра са овом дечурлијом?
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                            Haha samo malo moras smiriti dojmove tijekom meca, ne bi vjerovao kako je tenis nepredvidiva igra i kako onda netko moze da izvuce i izgubljen mec te da se isti okrene drugome u korist. Kada to shvatis nece ti biti cudni razni preokreti i neces zakljucivati da gubitkom 1.seta gubis i mec.

Opet ti kazem, Murray od pocetka svoje karijere jedva stoji na nogama, pogledaj svaki njegov bitan mec, kad se primi za koljena i leda a sljedeci poen leti terenom.

To se zove dugogodisnje pracenje tenisa, polako, ima vremena i za tebe
                            Po tebi Murray svaki put glumi, znači nikad nije umoran.
                            Andy isto zna nekad glumatati, al jedno je gluma jedno je kad se vidi da je iscijeđen. Čak u Beču Andy ni ne glumi koliko inače zna. Jel ti stvarno misliš da ja govorim da je Murray umoran samo zato što se uhvati za koljeno ili nešto drugo?

A ovu izjavu o dugogodišnjem praćenju tenisa uopće neću komentirati, jer samo dokazuje da si neozbiljan troler, ili bar to pokušavaš biti. Imat ću to na umu.

Comment

• Kakav jednoručni BH lob Tsonge

Comment

• Zabranjeno je reklamiranje!
                                Last edited by miloolja; 28-10-16, 16:44.

Comment

Working...
                                X