Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Novina u drugom setu je da je Mari pojačao na forhendu što daje neke rezultate ali i povećava mogućnost većeg broja grešaka.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
      Ne valja da se Marej provuče u ovom meču dobiće veliko samopouzdanje
      O kakvom samopouzdanju ti pričaš?
      Ne fali njemu samopouzdanja, nego energije. Čovjek ove sezone uzeo GS, OI i dva Mastersa. Bori se za broj 1, a ti pričaš o samopouzdanju.

Comment

• Dobiti meč sa ovako lošom igrom i odličnim Simonom i te kako bi mu ga diglo.
        Last edited by Dekson; 27-10-16, 19:23.
        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Pa gdje ga ima dizat, kad je svjestan da ne može hodat. Probao je ovaj tempo, mislio da može izdržati, ali shvatio je da ne može.
          Zna on vrlo dobro koliko vrijedi, ali ga tijelo ne prati. Čudi me samo kako dosad nije naučio na greškama, nije mu prvi put da se ovako preopteretio na kraju sezone.

Ja na njegovom mjestu ne bi ni išao u Bercy.

Dobija Simon u 2 seta, prvi set je bio ključan.

Comment

• Marej što je bliži prvom mestu tako će mu sve jebenije biti sa sopstvenom glavom da obuzda emocije.

Comment

• Originally posted by Dekson View Post
              Dobiti meč sa ovako lošom igrom i odličnim Simonom i te kako bi mu ga diglo.

Post dana.

Comment

• Eee moj Simo stra'oto..

Spoiler
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Rekao bih da je sramota izgubiti od ovakvog Murraya. Ali sramota je i izgubiti od ovakvog Simona.

Simon bi trebao jesti dvije banane odjednom na pauzama, da malo dobije na snazi u udarcima.
                  Last edited by luka; 27-10-16, 19:44.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post

Post dana.
                    Pa diglo bi mu ga, hoces da kazes da mu ga ne bi diglo?
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Stvarno ne znam Sandu. Istovremeno me zabrinjava što ti znaš

Comment

• Simona bi i Kerber brejknula jedno 2-3 puta po setu.

I ja mislim da bi mu ga diglo. U zadnje vrijeme Škot ima problema sa dizanjem.

Comment

• Potražnja za kafom međ publikom skočila cirka 300%
                          sigpic

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                            Stvarno ne znam Sandu. Istovremeno me zabrinjava što ti znaš
                            Pazi, ja znam i ono sto ne bi bilo dobro da se zna. Tako da moram da se slozim - i mene zabrinjava.
                            Ali najjadnije je sto mi obracamo paznju na tako nesto. Umesto da kuliramo. Omaklo se coveku, jbg ispalo tako malo "cudno" Nije se bas najfinije izrazio .... Necemo mu zameriti.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Luka, brate

Comment

• Šta je reć?
                                Last edited by luka; 27-10-16, 20:05.

Comment

Working...
                                X