Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MareLFC View Post
    Odlican Nadal,nema sta.

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Prvi set strašan, kao i jucer.Cistije udaranje loptica, dublje.
    Drugi set malo cudniji.Onoliki pad u procentu prvog seta u tako kratkom periodu nisam vidio nikad, nigdje.
    Uz to još par promašenih inside in forehanda i eto komplikovanog seta.Digao je malo Manarino svoj nivo igre, to je sigurno, ali Rafa kao da se malo umornim čini.Kako god treba mu tenisa u nogama, mozda i bolje da se namuči jedan set danas nego da bude sve lagano i u finalu ga presluša Marej
    - 19 Grand Slams titles (84 titles)
    - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
    - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
    - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
    - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
    - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
    - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
    - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• Prvi set-Stari Nadal
      Drugi set-Novi Nadal

Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Nadal solidan, ali je dosta gresio u drugom setu. Ali dobro ipak je ostala 3 seta na ovom turniru odigrao vrhunski.

Comment

• Preslusat ce ga Murray svakako u finalu, ako do njega dođe

Comment

• Sjajan prvi set Edmunda i Mareja.

Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Steta sto ne iščupa Edmund ovo
              1. Andrey Rublev
              2. Thanasi Kokkinakis
              3. Alexander Zverev
              4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Osvojio je nekako Endi prvi set, ali se vidi da previse siluje. Razumem ja potrebu da igra sve turnire i da napada prvo mesto ali mu je ono igranje Davis Cupa bilo vise nego previse.
                Generalno ideja da napadne prvo mesto do Miamija i da igra puno do tada nije losa, ali je morao da izbaci igranje za reprezentaciju u tom periodu. Britanski mediji u svemu tome preuvelicavaju Endijeve sanse...Ako izdrvi ovaj tempo do kraja godine svaka cast, ali sumnjam da ce moci.

Comment

• Mareju je prevashodan cilj, da ako ikako moze bude prvi na kraju ove sezone, tj da godinu zavrsi kao N1. E sada u koliko to ne uspe, da ima sto bolju podlogu za pocetak sledece sezone, pa da tamo na prva dva mastersa gde generalno za razliku od svog konkurenta Novaka nema da brani bog zna kakve poene, definitivno napadne to prvo mesto. Ako u tome ne uspe tada - nece nikada, jer posle stize period gde je i sam imao prilicno jednake rezultate kao i Novak ako ne brani do W i vise poena (definitivno brani). Znaci nakon IW i Majamija je taj period gde on moze da zasedne.
                  Medjutim ako uspe da zavrsi ovu 2016 kao najbolji na svetu tesko tamo do W sledece godine moze Novak da ga skine (u koliko Endi do tada bude iole konstantan), tako da mu je sa te strane mnogo isplatljivije gledano kroz prizmu duzeg ostanka na prvom mestu da kako ume i zna do kraja godine bude prvi i u sledecu sezonu udje kao prvi. Zato je i razumljivo sto ovoliko siluje.
                  Sa druge strane moze vrlo lako da mu se desi da na ovim "manjim turnirima" preforsira i onda dodje fizicki i psihicki ispraznjen na ovo malo mastersa i zavrsni koji su ostali do kraja godine. I zakaze. A zakaze li tu definitivno je sanse za N1 izgubio. Videcemo sta ce da bude - rizican put je izabrao, ali i njemu je ovo sada ili nikada, jer i on je na pragu cetvrte decenije zivota - i nema tu nekog silnog vremena za najvise ciljeve.
                  Mislim da Novak ima daleko pametniju taktiku - nece forsirati toliko ali ce zato (trebalo bi) da dodje u Sangaj, Pariz i London potpuno spreman. Njemu naravno bodovna zaliha omogucuje to.... u boljoj je situaciji.
                  Mnogi misle da je Novak trenutno u nezgodnoj situaciji, medjutim ako se realno sagleda u duplo goroj situaciji je Endi - jer njemu je stani pani; sad ili nikad - to prvo mesto. A i mora da do kraja godine igra mnogo i sto je jos bitnije igra odlicno - osvaja da bi se popeo na vrh.
                  Last edited by Sandugp; 07-10-16, 11:44.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Izgubio Sale, drugi najbolji teniser planete
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Izgubio Sale, drugi najbolji teniser planete
                      Nemoj plakati Vlajko, bice bolje.... ima vremena za Sala. Bice jos meceva .... i turnira ..... i godina .... i decenija .... ima kad.
                      Joj kada vidim tebe takvog dodje i meni da zaplacem . Izdrzi, budi jak!
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kako bre od propalog Ferera i to sa 6-1 u drugom? Kako li ce ovo uticati na buduced multi slem osvajaca i broja 1 samo da mi je da znam?
                        --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Izdrzacu nekako jer znam da je buducnost svijetla i da ce osvojiti 20 Gren Slemova, jer takav je potencijal Aleksandar Staska Zverev, ali boli ova propustena prilika, izgubio je od mnogo manje talenovanog i poznatog igraca, imao je brejk prednosti u trecem setu. Ta njegova glava je luda, jedne nedelje dobije legendarnog Vavrinku i osvoji najveci turnir sezone i onda izgubi od ovakvog igraca. Ali uvijek cemo biti uz Aleksandra Sasku Zvereva, uvijek

Plave loknice nase Stase
                          sigpic

Comment

• I posle zasto se ne pise na forumu?
                            pa sa ovakvim upisima ubijete svaku zelju za normalnu komunikaciju...
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• I posle zasto se ne pise na forumu?
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                I posle zasto se ne pise na forumu?
                                Tako je...

Ako me sta iznervira to je kad na rezultati.com vidim da je Nadal u 13:30 i onda pomjereno za 15:00

Dobar Edmund, šteta što ne pobjedi
                                - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                                - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                                - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                                - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                                - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                                - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                                - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                                - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

Working...
                                X