Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mareju baš ne leže dvorane, kao dva različita igrača da gledam kad igra na otvorenom i u dvorani, a i Kližan nezgodan.
    Last edited by Dekson; 26-10-16, 19:12.
    Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Koliko je ranjiv Murray na 2. servis. Set lopta Kližan na servis

Bravo Martine
      Last edited by luka; 26-10-16, 19:13.

Comment

• Klizan se dosljedno sebi raspao u 3. setu, fasovao je krompirić od Murraya.

Comment

• Luka, daješ sve od sebe, ali mislim da ti uz sav trud svijeta neće poći za rukom da izbiješ Endiju titulu ovdje

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Luka, daješ sve od sebe, ali mislim da ti uz sav trud svijeta neće poći za rukom da izbiješ Endiju titulu ovdje
            U to bas nisam siguran. Recimo da ima oko 60% sansi da osvoji titulu.

Comment

Luka, daješ sve od sebe, ali mislim da ti uz sav trud svijeta neće poći za rukom da izbiješ Endiju titulu ovdje
              Volio bi ja da osvoji titulu i da osvoji Pariz.
              Zaslužio je makar jednu nedelju na broju 1 da bude. Osim toga bit će još zanimljivija sezona.

A ovo ako misliš da sam natezao protiv njega, nisam. Ne natežem protiv nikoga, mogu samo navijat za nekoga
              U ovom slučaju mi je bilo svejedno, drago mi je viditi Kližana kad raspali FH retern, duplo brže od Andyevog servisa Al lik je lud 100%, pa mu se zato događaju ovakve oscilacije.

A Andy je evidentno iscrpljen, ne želim ni zamišljati na što će ličiti u Londonu

Comment

• Delbonis sa ovakvom sigurnošću u zaključivanju setova, sigurno će zaslužiti priliku i u DC finalu.

Comment

• Nego Luka, jel ti izgleda sad malo vjerovatnije činjenica da je Damir uzeo neki dan servis gem Kachanovu, nakon što je tri puta brejknuo Doktora?

Comment

Nego Luka, jel ti izgleda sad malo vjerovatnije činjenica da je Damir uzeo neki dan servis gem Kachanovu, nakon što je tri puta brejknuo Doktora?
                    Pravo da ti kažem, sve je u ovom svijetu naopako, na ovaj ili onaj način sve je očito moguće.
                    Sada sam samo definitivno siguran, da me od Damira ne može više ništa iznenadit. Sutra će dobiti Murraya, pa za tjedan dana izgubiti od Ouhaba

Damiru svaka čast i na vraćanju servisa, praktički iz poluskoka

P.S
                    Pogledaj Basilashvilia šta je uradio sa Khachanovom drugi set
                    I neki dan je umalo izgubio od Albota nakon što ga je poveo 5:0, al sad je definitivno potvrdio da se sve može izgubiti

Delbonis ni u drugom setu ne uspijeva odservirati za set.
                    Last edited by luka; 26-10-16, 21:34.

Comment

• Чила дере јарца...
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                        Чила дере јарца...
                        Pratiš ga jer je promijenio državljanstvo?

Comment

• е, па једном су и Нолета назвали хрватом, сад погрешили и за Чилу и то баш у сред Европе?

али Виктор, тениска громада дере Тима...
                          sigpic

Comment

• U Viktora ušao duh Karlovića. Servira ko mašina. Al šta je sa Timom. Austrijanac deluje totalno odsečen.

Comment

• Tim uvek tako u prvom setu, sad se očekuje borba valjda će Viktor da održi do kraja ovaj nivo.
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Poznavajući Viktorovu glavu i konstantnost teško da može ceo meč bez pada da odigra.

Comment

Working...
                                X