Mareju baš ne leže dvorane, kao dva različita igrača da gledam kad igra na otvorenom i u dvorani, a i Kližan nezgodan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2016. godina
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View PostLuka, daješ sve od sebe, ali mislim da ti uz sav trud svijeta neće poći za rukom da izbiješ Endiju titulu ovdje
Zaslužio je makar jednu nedelju na broju 1 da bude. Osim toga bit će još zanimljivija sezona.
A ovo ako misliš da sam natezao protiv njega, nisam. Ne natežem protiv nikoga, mogu samo navijat za nekoga
U ovom slučaju mi je bilo svejedno, drago mi je viditi Kližana kad raspali FH retern, duplo brže od Andyevog servisaAl lik je lud 100%, pa mu se zato događaju ovakve oscilacije.
A Andy je evidentno iscrpljen, ne želim ni zamišljati na što će ličiti u Londonu
Comment
-
Originally posted by shminka View PostNego Luka, jel ti izgleda sad malo vjerovatnije činjenica da je Damir uzeo neki dan servis gem Kachanovu, nakon što je tri puta brejknuo Doktora?
Sada sam samo definitivno siguran, da me od Damira ne može više ništa iznenadit. Sutra će dobiti Murraya, pa za tjedan dana izgubiti od Ouhaba
Damiru svaka čast i na vraćanju servisa, praktički iz poluskoka
P.S
Pogledaj Basilashvilia šta je uradio sa Khachanovom drugi set
I neki dan je umalo izgubio od Albota nakon što ga je poveo 5:0, al sad je definitivno potvrdio da se sve može izgubiti
Delbonis ni u drugom setu ne uspijeva odservirati za set.Last edited by luka; 26-10-16, 21:34.
Comment
Comment