Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2016. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duze vreme je prilicno pusto, losije igre i odsustvo nekih od glavnih zvezda sa teniske scene ...
    vidi se to vec duze vremena , nije samo do Djokovica (uostalom on kada izgubi imamo najezdu novih i povratak nekih starih clanova), neki prosto gube interesovanje periodicno... i samo tehnicko stanje foruma verujem doprinosi...
    Bice kako mora

Thiem i Berdych ce izgleda u neizvesnu zvrsnicu trke za WTF.
    Similis simili gaudet

Comment

• Kei se opet povredio, sad su ledja u pitanju, predao mec
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Sto je pusto? Bas su bila dva odlicna finala nedavno kad su turnire uzeli Zverev i Pouille. Pa smo imali sada Khachanova, odlican turnir sa njegove strane. Evo jučer opet Zverev-Thiem. Peking odlican, bas da se vidi moze li Rafa uzeti mjeru Mareju, i ima li Zverev u sebi kapaciteta za dobar rezultat i ovdje. Bit ce jos bolje ako Novak vrati formu, Rafa podigne, tu je sad DelPo, Marej, Wawrinka, Zverev, Thiem. Slijedi dobar tenis.
        Last edited by Velikiajnstajn; 05-10-16, 11:24.
        1. Andrey Rublev
        2. Thanasi Kokkinakis
        3. Alexander Zverev
        4. Ernesto Escobedo

Renesansa tenisa u 2016 godini.

Comment

• Da se primetiti (iako je tek početak) da Pekingu (to sam spomenlula u sinoćnjem komentaru meča Raonic/ FMayer) nedostaje igra šestostrukog šampiona, legende azijskih jesenjih turnira...igrača koji je najkonstantniji na turu i po igri i po učešću na turnirima poslednjih godina..
          Mada nešto imam osećaj da ne bi bio baš "zanimljivo" za pojedine da je drugačije.

Nadal može da se prebaci na dubl
          Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Zamisl tek kakv ce biti ceo ovaj pdf kada Novak ode u penziju.
            Preimenovacemo ga u Pustara.
            Nije pusto zbog toga, evo ja prvi gledam dosta toga u ovih par nedelja, ali ne komentarisem
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Nije pusto zbog toga, evo ja prvi gledam dosta toga u ovih par nedelja, ali ne komentarisem
              Druga je stvar gledanje - ja pricam o diskusijama i komentarisanju ovde na forumu.
              Kada igra Novak - najposeceniji pdf i pdf sa najvise komentara - ubedljivo. Kada ne igra - pustara
              Klasika, pratice se tenis i posle Novaka, ali sa mnogo manje strasti i nerviranja i "borbi" ovde uostalom. Ali sigurno 80% ljudi koji trenutno komentarisu na ovom forumu vise nece biti toliko redovni (u koliko uopste budu) posetioci ovde.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sto se mene tice mucki provokatori su pobijedili, eto im forum, neka uzivaju u malim radostima jednom u par mjeseci, bice dosta postova sigurno
                sigpic

Comment

Sto se mene tice mucki provokatori su pobijedili, eto im forum, neka uzivaju u malim radostima jednom u par mjeseci, bice dosta postova sigurno
                  Duguju ti zaslugu jer su počeli kolektivno navijati za Zvereva. Rublev je pao u zaborav, a koliko euforije poslije nekih mečeva prije više od godinu dana

Biće tu postova samo da Zverev pobjeđuje i nastavi osvajati velike turnire.

Comment

Sto se mene tice mucki provokatori su pobijedili, eto im forum, neka uzivaju u malim radostima jednom u par mjeseci, bice dosta postova sigurno
                    Nemoj sad satro da se povlacis, nego priznaj da smo te upropastili i rastavili na proste faktore, apropo poznavanja, ovog gospodskog sporta.
                    1. Andrey Rublev
                    2. Thanasi Kokkinakis
                    3. Alexander Zverev
                    4. Ernesto Escobedo

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                        Duguju ti zaslugu jer su počeli kolektivno navijati za Zvereva. Rublev je pao u zaborav, a koliko euforije poslije nekih mečeva prije više od godinu dana

Biće tu postova samo da Zverev pobjeđuje i nastavi osvajati velike turnire.
                        Nastavi???
                        Da bi se nesto nastavilo, treba prvo da se zapocne. Jedino ako nasi drugari ne racunaju dvestapedeseticu kao veliki turnir. Ili druga, malo logicnija opcija - ti ih iskusno podjebavas, rastavljas na proste cinioce i pri tom ostavljas bez teksta.
                        sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Danas 250, sutra GS, tako to hoda. Sale je iza Mareja trenutno najbolji igrac na touru.
                          1. Andrey Rublev
                          2. Thanasi Kokkinakis
                          3. Alexander Zverev
                          4. Ernesto Escobedo

Comment

• Originally posted by Velikiajnstajn View Post
                            Danas 250, sutra GS, tako to hoda. Sale je iza Mareja trenutno najbolji igrac na touru.
                            To mi zvuci suvise fasisticki, nacisticki i sovinisticki. Kao neka Hitlerova parola: "Danas Nemacka, sutra ceo svet!"
                            Moram te, prijaviti, a verovatno ce te i banovati uskoro. Spremi se da snosis konsekvence Ajnstajne. Propagiras ovde raznorazne gluposti. Ja bi se sam banovao, majke mi. Kako te nije sramota???? Sram te bilo guzice, obraza i nemas! FASISTO!
                            Stici ce i tebe ruka pravde, ne brinem se ja.... Samo mi nije jasno kako posle ovoga mozes mirno da spavas???? SRAMOTO!
                            sigpic

Comment

• Tipsarevic izgubio od Karlovica u 2 TB, steta
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Odlican Nadal,nema sta.

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
                                Originally posted by Casiraghi
                                Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                                Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                                Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Working...
                                X