Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2016
Collapse
X
-
Marej-Zverev i Novak-ChungOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Fale ti jooš 3 dela. Nema veze izaći će to već.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
QF
Djokovic-Nishikori
Federer-Berdych
Nadal-Wawrinka
Ferrer-Murray
Znači Stanislas u finalusigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Brutalan zreb za NadalaVerdasco,Monfa,Anderson,Raonic...
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kao sto sam i rekao, nema sanse da Nadal ima srece i lakse protivnike... Al dobro, zivot je to. Samo je Novak falio u 1/4 finala i sve bi bilo predivno za Rafaela. Inace izbacice on Stana ako dodje do 1/4 finala, a kako je pao na svakavom planu nece me cuditi ako izgubi od bilo koga pre toga.OVAKO
Comment
-
Sest sati ako u finalu igra protiv Volandrija.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment