Announcement

Collapse
No announcement yet.

Primera division 2011/12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Barcina odbrana bez Pike-a se raspada, ali i sa njim oni ce imati dosta problema, jer njihovi defanzivci su sigurno najbolji od svih kada imaju loptu ali kada je nemaju bas i nisu sigurni...kako je samo vcrs suplja Barca po desnom boku, 10-ak centarsuteva opasnih odatle preko fantasticnog Metjua, mnogo srece su imali kada je Soldado promasio onaj zicer, vrvtn zbog nervoze...bice dobro drugo poluvreme sigurno !
    <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

• Kako ih samo otvara Valensija,duva po stranama.I dalje mi nije jasno kako je Soldado ono promasio,izuzetna utakmica,e sad moze li Valensija do kraja u ovom ritmu pitanje je,ali super-atraktivno nema sta

Ja bolji stream od ovoga nisam nasao
      http://livetv.ru/webplayer.php?t=jus...743&ci=15&si=1
      sigpic

Comment

• Mislim da bi Abidal bio odlican u napadu Valencie, dok s druge strane Soldado je odlican izbor za odbranu Barce

Comment

• Au kako su ih izradili Mesi i Fabregas,sad ce im tek biti tesko da izdrze
          sigpic

Comment

• mesi cigane hoces penal....hahahahah ;)

Comment

• Kraj , 2-2 , ovo je i najrealnije .

Cist penal nam nije sviran u prvom poluvremenu , ali dobro da je sviran utakmica bi bila unistena , jer bi to bio i crveni karton .

Valencia odlicna , nadam se da ce ovako i nastaviti .
              https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Posle malo mirnijeg perioda, dobra zavrsnica...Mislim da je Valencia ipak zasluzila ovaj bod.Odlican golman Guaita.Vladane ne znam kakav je tvoj stream, ali ja sam gledao preko veetle-a i uzivao sam kao da je utakmica na tv-u
                <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

• Nisam gledao drugo poluvrijeme zbog drugih obaveza ali mislim da bi Valencia trebala biti zadovoljna nakon ovog matcha... Najvaznije za njih je da nisu izgubili, Barca je prosla i sada ide sljedece kolo protiv Seville, vrlo vazna tekma za njih.

Barca ce igrati protiv Atl.Madrida i taj susret jedva cekam, da vidim hoce li Falcao zablistati..

Comment

• Ali kako je samo Messi gurnuo loptu pored 3 igraca Vilji,a ovaj 1 na 1 sa golmanom nije uspeo da realizuje

Mario Kempes:"Real Madrid can beat Barcelona, but they can never play as good as Barcelona."

Comment

• Zadnja 2 gola.. tako to rade majstori.. RADAMEL FALCAO!

Comment

• Kakav debakl sinoc i Barce i Reala neverovatno , Real kiksnuo u Santandeur , Barca u Valensiji , bice zeznuto do kraja sezone xd
                        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Pa dobro, odigrati protiv Valencie koja je trenutno prva na tabeli 2:2 je i donekle podnosljivo, ali Real prvo izgubi od Levantea pa onda 0:0 sa Racingom.

Comment

• Wow,odavno nisam cuo da je debakl neresen susret.Real opet ne koristi Barselonin kiks,a bila im je vec druga sansa,morace mnogo bolje to
                            sigpic
                            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Bolje da ne kazem sta mislim o Realovoj utakmici...

Comment

• Nikad losiji Real i Barsa,ne mogu da pobjede posteno xD
                                Mada Real je u vecem problemu,ovo je stvarno sramotno da ne mogu dati gol protiv dva nizerazredna kluba.
                                sigpic
                                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Working...
                                X