Rao ocekivano, veliki napredak. Monfis je povrijedjen krvare mu ruke, strasni zuljevi. Rao napredovao vise za par mjeseci pod Mojom nego sto je za par godina pod Ljubicicem. Bravo Rao rutineru.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Nera View PostNisu mu rekli da je poceo mec, on se covek jos zagreva! Meni samo nije jasno kako je moguce da njemu i njegovom timu to nije ocigledno, pa insistiraju na takvom stilu igre?!? Na kraju, ti si na terenu, probaj nesto da promenis, za pocetak, raspali koji put po loptici, mozda nesto i bude. Evo, kao sad
Sto se tice Mareja, to trenutno mu predugo traje, nije na pocetku karijerehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostRao ocekivano, veliki napredak. Monfis je povrijedjen krvare mu ruke, strasni zuljevi. Rao napredovao vise za par mjeseci pod Mojom nego sto je za par godina pod Ljubicicem. Bravo Rao rutineru.
Kazi mi Vladane u cemu je po tebi Raonic najvise napredovao?
A Monfilsovi zuljevi jesu gadni, video sam sinoc, cak je u jednom trenutku trazio MT da se sve zavije i sanira. Moze da smeta, ali ne vidim to kao neki presudan faktor.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nikakvu ja razliku nisam videla, nego je Stan bio daleko ispod svog nivoahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Pored toga sto je igracki uznapredovao, Rao je napredovao i vizuelno. Rukav je vec standardna stvar, ali malo ko je ocekivao zastitnu protezu. Guma ga smiruje, pomaze mu da drzi fokus.
Izuzetno kretanje kako primijetise i komentatori, servis i forhend su ubitacni. Svaka cast Vavrinki, do finala je jedini covjek koji mu je mogao parirati, dobra borba.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostAli se na kraju sve svelo na trcanje napred kao sto je to radio i sa Ivanom.
Kazi mi Vladane u cemu je po tebi Raonic najvise napredovao?
A Monfilsovi zuljevi jesu gadni, video sam sinoc, cak je u jednom trenutku trazio MT da se sve zavije i sanira. Moze da smeta, ali ne vidim to kao neki presudan faktor.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPored toga sto je igracki uznapredovao, Rao je napredovao i vizuelno. Rukav je vec standardna stvar, ali malo ko je ocekivao zastitnu protezu. Guma ga smiruje, pomaze mu da drzi fokus.
Izuzetno kretanje kako primijetise i komentatori, servis i forhend su ubitacni. Svaka cast Vavrinki, do finala je jedini covjek koji mu je mogao parirati, dobra borba.
Sta mislis ima li David kakve sanse protiv Endija?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ovaj Tomic treba da ima nekog trenera koji ce da mu nalupap 10 samara za svaku lopticu koju plasira umesto da je udari, onda bi mozda i bilo nesto od njega.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostBitno je da je neko skinuo Vavca, coveka koji se nesto pita kada se igra protiv Novaka. Vizuelno nema sta, cak vise i ne fura onu zalizanu frizuricu tipa Pedja Mijatovic. Ocigledan napredak.
Sta mislis ima li David kakve sanse protiv Endija?sigpic
Comment
-
Bravo Endi, sad samo lagano do krajahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Poremetili su ga Federerovi komentari, on je mlad, treba mu podrska, ne pridika.
Tomic definitivno ima udarce da bude u strogom vrhu i vjerujem da ce biti cim neke stvari malo koriguje. Ovakvo poklanjanje mora da stane.
Sve u svemu u cetvrtfinalu imamo samo tri igraca preko 30 godina, to je dobro. Sigurno ce biti jedan manje u polufinalu.sigpic
Comment
Comment