Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rao ocekivano, veliki napredak. Monfis je povrijedjen krvare mu ruke, strasni zuljevi. Rao napredovao vise za par mjeseci pod Mojom nego sto je za par godina pod Ljubicicem. Bravo Rao rutineru.
    sigpic

Comment

• Ako si ne zacrtas u glavi da igras agresivno samo ces prebacivati.
      Last edited by tenis; 25-01-16, 10:02.

Comment

• Originally posted by Nera View Post
        Nisu mu rekli da je poceo mec, on se covek jos zagreva! Meni samo nije jasno kako je moguce da njemu i njegovom timu to nije ocigledno, pa insistiraju na takvom stilu igre?!? Na kraju, ti si na terenu, probaj nesto da promenis, za pocetak, raspali koji put po loptici, mozda nesto i bude. Evo, kao sad
        Sto se tice Mareja, to trenutno mu predugo traje, nije na pocetku karijere
        Pa dobro, svaki igrac neku manu, vecu iil manju, njegova je taj 2.servis, mozda i ne moze bolje ili mozda moze, ali se stegne kad je najbitnije.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Ferer i dalje bez izgubljenog seta

Reklo bi se da Big John nije srecan, cini mu se da je kraj ovog mec izvestan
          Last edited by Nera; 25-01-16, 10:03.

Comment

• Rao 2 od 2 protiv Svajcaraca. Leze mu.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
              Rao ocekivano, veliki napredak. Monfis je povrijedjen krvare mu ruke, strasni zuljevi. Rao napredovao vise za par mjeseci pod Mojom nego sto je za par godina pod Ljubicicem. Bravo Rao rutineru.
              Ali se na kraju sve svelo na trcanje napred kao sto je to radio i sa Ivanom.
              Kazi mi Vladane u cemu je po tebi Raonic najvise napredovao?
              A Monfilsovi zuljevi jesu gadni, video sam sinoc, cak je u jednom trenutku trazio MT da se sve zavije i sanira. Moze da smeta, ali ne vidim to kao neki presudan faktor.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Nikakvu ja razliku nisam videla, nego je Stan bio daleko ispod svog nivoa

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Pored toga sto je igracki uznapredovao, Rao je napredovao i vizuelno. Rukav je vec standardna stvar, ali malo ko je ocekivao zastitnu protezu. Guma ga smiruje, pomaze mu da drzi fokus.

Izuzetno kretanje kako primijetise i komentatori, servis i forhend su ubitacni. Svaka cast Vavrinki, do finala je jedini covjek koji mu je mogao parirati, dobra borba.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                    Ali se na kraju sve svelo na trcanje napred kao sto je to radio i sa Ivanom.
                    Kazi mi Vladane u cemu je po tebi Raonic najvise napredovao?
                    A Monfilsovi zuljevi jesu gadni, video sam sinoc, cak je u jednom trenutku trazio MT da se sve zavije i sanira. Moze da smeta, ali ne vidim to kao neki presudan faktor.
                    Najvise kod bekhenda i riterna. Sad ne zuri da po svaku cijenu zavrsi razmjenu forhendom. Ritern je dobar i dubok i generise veliku snagu.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Pored toga sto je igracki uznapredovao, Rao je napredovao i vizuelno. Rukav je vec standardna stvar, ali malo ko je ocekivao zastitnu protezu. Guma ga smiruje, pomaze mu da drzi fokus.

Izuzetno kretanje kako primijetise i komentatori, servis i forhend su ubitacni. Svaka cast Vavrinki, do finala je jedini covjek koji mu je mogao parirati, dobra borba.
                      Bitno je da je neko skinuo Vavca, coveka koji se nesto pita kada se igra protiv Novaka. Vizuelno nema sta, cak vise i ne fura onu zalizanu frizuricu tipa Pedja Mijatovic. Ocigledan napredak.
                      Sta mislis ima li David kakve sanse protiv Endija?
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ovaj Tomic treba da ima nekog trenera koji ce da mu nalupap 10 samara za svaku lopticu koju plasira umesto da je udari, onda bi mozda i bilo nesto od njega.

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                          Bitno je da je neko skinuo Vavca, coveka koji se nesto pita kada se igra protiv Novaka. Vizuelno nema sta, cak vise i ne fura onu zalizanu frizuricu tipa Pedja Mijatovic. Ocigledan napredak.
                          Sta mislis ima li David kakve sanse protiv Endija?
                          Naravno, kao i uvijek. Bice to gust mec, ali i dalje mislim da Berni moze da se vrati. Strasan igrac, malo samo konstantnosti fali.
                          sigpic

Comment

• Meni je slabo kad vidim da nece napaati, ubije mi volju za gldanjem.

Comment

• Bravo Endi, sad samo lagano do kraja

sigpic

with experience.

Comment

• Poremetili su ga Federerovi komentari, on je mlad, treba mu podrska, ne pridika.

Tomic definitivno ima udarce da bude u strogom vrhu i vjerujem da ce biti cim neke stvari malo koriguje. Ovakvo poklanjanje mora da stane.

Sve u svemu u cetvrtfinalu imamo samo tri igraca preko 30 godina, to je dobro. Sigurno ce biti jedan manje u polufinalu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X