Dobar Lošmi, nije pao u petom što se serverima obično dešava.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ali strasno je koliko se Mareju cisti zrebhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostAli strasno je koliko se Mareju cisti zrebPolufinale Monfils - Tomić
Watch this universe.
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostMisliš TomićuPolufinale Monfils - Tomić
Watch this universe.
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Prije 2 dana 2 znalca (Vladan i noto) su ovdje skrenuli pažnju na napredak Miloša i da igra najbolji tenis u karijeri. Niste vjerovali slovima, valjda ste svojim očimaKakav return na BP i meč loptu može se reći, koliko je popravio taj segment. U svemu je bar malo bolji nego što je bio. Slijede mu pimpleri do finala, biće teško ali ima dobru šansu. Rezultat karijere mu se smiješi već za 2 dana.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostPrije 2 dana 2 znalca (Vladan i noto) su ovdje skrenuli pažnju na napredak Miloša i da igra najbolji tenis u karijeri. Niste vjerovali slovima, valjda ste svojim očimaKakav return na BP i meč loptu može se reći, koliko je popravio taj segment. U svemu je bar malo bolji nego što je bio. Slijede mu pimpleri do finala, biće teško ali ima dobru šansu. Rezultat karijere mu se smiješi već za 2 dana.
Comment
-
Polako ljudi decko je dobio mec cetvrtog kola tek. Nije jos ni polufinale izborio. Ponovio uspeh od prosle godine. A mi ga ovde vec zsaljemo u finale. Neka dobije prvo Monfilsa. Mada bilo bi idealno kada bi Losmi dogurao dotle.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by NI View PostBez sumnje je npredovao. Pobijedio je i Ferera i Vavrinku u rasponu od par dana. Ipak do finala (rezultat karijere) za sada stoji Mari. To je ozbiljnija prepreka od Stana.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Koliko cujem, Monfils igra odlicno i ne pravi tolike gluposti, mozda je i on okrenuo list
Ferer odmah pravi brejkhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Miloš postade VELIKI!! Auuu, kakva pobeda! Izgleda da ona pobeda u Brizbejnu ipak nije bila posledice Federerove bolesti i sva ona Miloševa prica da je spreman za završnice gs-oga, ne zvuce vise smešno! Polufinale na vidiku. Bas mi je drago, jer mozes unaprediti igru, ali je najteze promeniti karakter, a ovom i ovakvom pobedom, Miloš je dokazao da je ipak materijal za velike stvari. E, sad, da li ce biti i za najveće, vreme ce pokazati. Ako izuzmemo treci i cetvrti set, kad je Stan poceo da pogadja, a Miloš da masi udarce koji su bez problema ulazili u prva dva seta, jer su stare sumnje verovatno pocele da se vraćaju, odlican mec je odigrao. U drugom setu mu je procenat osvojenih poena na prvi servis bio 100%Na mrezi perfektan, da je Novaku ovakav volej, mogli bi ugasiti tenis odma', sto bi Vladan rek'o! Ritern odlican, bh slajsom je remetio ritam Vavrinki, koji je, ruku na srce, delovao prilicno tromo danas, a i nervozno, svestan da nije njegov dan. Proradio je šampionski duh u njemu u trecem i cetvrtom, ali vise nije mogao. Protivnik je ipak bio bolji, prevazisao je stare demone i zasluzeno pobedio! A Losmi, k'o Losmi, ravna linija, mada su emocije proradile na kraju, jer su povrda da je na dobrom putu. Uh, sto mi je drago, delom sto je Vavrink ispao, ali vecim delom zbog Milosa, jer je krajnje simpatican, a i nase gore list
Last edited by Nera; 25-01-16, 08:07.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostPrije 2 dana 2 znalca (Vladan i noto) su ovdje skrenuli pažnju na napredak Miloša i da igra najbolji tenis u karijeri. Niste vjerovali slovima, valjda ste svojim očimaKakav return na BP i meč loptu može se reći, koliko je popravio taj segment. U svemu je bar malo bolji nego što je bio. Slijede mu pimpleri do finala, biće teško ali ima dobru šansu. Rezultat karijere mu se smiješi već za 2 dana.
Kad je samo malo podigao nivo, samo malo bolje servirao i reternirao, Miloš lagano izgubio dva seta. Problem je što je to kod Stana kratko trajalo. U petom setu totalno bezvoljan, jedva završio. Molio je Miloša da ga još jednom brejkne za kraj, ali ovaj nije znao.
Videćemo kad Marej sa svojim reternima i pimplanjem bude sa druge strane.
Comment
-
Kladionice ce vjerovatno staviti Raonica kao favorita protiv Monfisa. Prijasnja dva meca nemaju nekog znacaja. Raonic je puno napredovao od 2013. Medjutim, u tom mecu ce vise zavisti od Geala nego od Milosa. Monfis mora da bude fokusiran i da ne pravi gluposti. Protiv Raonica par poena odlucuju set.
Comment
-
Originally posted by Nera View PostUh, sto mi je drago, delom sto je Vavrink ispao, ali vecim delom zbog Milosa, jer je krajnje simpatican, a i nase gore list
Ma, ako Nole pregazi Nisikorija, demon-deda ga ceka u polufinalu, a nesto se bojim da ce biti krupniji zalogaj nego u prethodna 3 finala na kojima je gubio od Novaka. Prvenstveno zbog toga sto nije finale u pitanju, rastereceniji ce biti, cisto sumnjam da ce udarati ramom reketa lo[ticu i praviti puno glupih gresaka kao sto zna u kriticnim momentima protiv Noleta. Bice opusten, rasmahace se i bice mnogo dobar mech. Uh, vec se isjekirah vas
Comment
-
Sad ide meč dana gde indisponirani Marej zbog gubitka seta protiv Souse neće moći da se sastavi protiv genijalnog i nabrijanog Tomića
Al ne sprdam se uopšte.
SpoilerKladio sam se na Tomića.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostSad ide meč dana gde indisponirani Marej zbog gubitka seta protiv Souse neće moći da se sastavi protiv genijalnog i nabrijanog Tomića
Al ne sprdam se uopšte.
SpoilerKladio sam se na Tomića.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment