Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Bonomo View Post
    Pa ako mu se ponovi proslogodisnja sezona sljake onda penzija nije daleko.
    Ionako je izjavio da nece igrati dugo kao Fed, sto znaci da ce igrati jos 1-2 godine, vise od toga nece.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• dajte neki link za fritza
      sloboda ili ništa

Comment

• Pozdrav ne pisem cesto ovde a pratim tenis mnogo radi kocke

Jel gleda neko Sock Fritz na strim ili mozda zna na koji teren igra posto na 14 nije.

Hvala u svakom slucaju.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Ionako je izjavio da nece igrati dugo kao Fed, sto znaci da ce igrati jos 1-2 godine, vise od toga nece.
          Ako se ovako nastavi sam ce shvatiti da vise ne ide i da je vreme da se povuce. A ako ga krene i nekako nekim cudom se izdigne i pocne da pobedjuje onda verujem da ce nastaviti da cepa jos par sezona ali sumnjam da ce se taj scenario dogoditi. Iskreno sumnjam u to.
          sigpic

Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Without error there can be no brilliancy.

Comment

• Originally posted by DeMoN17 View Post
            Pozdrav ne pisem cesto ovde a pratim tenis mnogo radi kocke

Jel gleda neko Sock Fritz na strim ili mozda zna na koji teren igra posto na 14 nije.

Hvala u svakom slucaju.
            http://www.yopika.com/20160117/v-hah....84374669.html

Samo sto ce vam pisati kao da je "virus", idete ono advanced i tjt

Comment

• Originally posted by LARSSON View Post
              http://www.yopika.com/20160117/v-hah....84374669.html

Samo sto ce vam pisati kao da je "virus", idete ono advanced i tjt
              Hvala.

Comment

Ako se ovako nastavi sam ce shvatiti da vise ne ide i da je vreme da se povuce. A ako ga krene i nekako nekim cudom se izdigne i pocne da pobedjuje onda verujem da ce nastaviti da cepa jos par sezona ali sumnjam da ce se taj scenario dogoditi. Iskreno sumnjam u to.
                Ne moze on vise toliko da se izdigne, makar ja ne ocekujem, mladji sigurno nece postati, sto znaci da fizicki vise ne moze da bude ono sto je bio i svaki udarac ce mu praviti ogromne probleme.
                A da ne pricam da ga se vise niko ne plasi, nego svi izlaze na teren sa verom da mogu da ga dobiju.

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Nakon ovog meca, da se zakljuciti da Nadal ni do finala Dohe ne bi stigao da je imao u svom zrebu Verdaska ili Berdiha. Pomalo onih 6-1 6-2 gube na tezini.

S druge strane, ne sumnjam da ce Rafa osvojiti RG. Bez ironije, ne bi me cudilo da se opet poklope kockice da to Novak izgubi. A verujem da ce Nadal u ovu sezonu sljake uci all-in.
                  "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Ma on moze I all out da ide ako hoce, ali ne pita se vise nista. Mogu ga pobjediti minimum 30 tenisers u ovog trenutka, onako bez ikakge sumnje. Postao je kao Gaske, svi ga guzu a on nemocno gleda. Al veliki je inat I nista ne menja I iskreno ako mu je, zasluzio je ovo kad je tako tvrdoglav.

Sent from my Grand X In using Tapatalk
                    OVAKO

Comment

• Nadal u Dohi nije igrao protiv igraca iz top 50, a mucio se

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Ne moze on vise toliko da se izdigne, makar ja ne ocekujem, mladji sigurno nece postati, sto znaci da fizicki vise ne moze da bude ono sto je bio i svaki udarac ce mu praviti ogromne probleme.
                        A da ne pricam da ga se vise niko ne plasi, nego svi izlaze na teren sa verom da mogu da ga dobiju.
                        Ja mislim da ga je i onaj poraz od Novaka pomeo jos vise. Necu da zvucim pogresno ali nakon takvog poraza on sigurno nije mogao da bude zadovoljan ma kolko god da je pricao da nije igrao lose i da je u sustini zadovoljan svojom igrom da ima pomaka i to. Nema pomaka. On samo nazaduje i to je realnost. Njegov tim bi trebao da bude realan i lepo da sednu sa njim i da se prica o tome sta dalje. Uveren sam u cinjenicu da je Fed to uradio 2013 godine kada je imao one povrede i onakvu losu sezonu. Siguran sam da je stao i da je razmisljao o tome sta dalje jer njemu niko ne bi zamerio da je tada resio da ode u penziju. Ali ne. Ostao je i izdigao se. Nadal prvenstveno mora o svemu da porazgovara sa svojim timom i onda da prihvati realnost. Ili ici dalje i pokusati da se vrati na stare staze ili stati ovde, jer ako nastavi da gubi ovako to ce samo baciti zestoku mrlju na njegovu karijeru.
                        sigpic

Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.

Comment

Ja mislim da ga je i onaj poraz od Novaka pomeo jos vise. Necu da zvucim pogresno ali nakon takvog poraza on sigurno nije mogao da bude zadovoljan ma kolko god da je pricao da nije igrao lose i da je u sustini zadovoljan svojom igrom da ima pomaka i to. Nema pomaka. On samo nazaduje i to je realnost. Njegov tim bi trebao da bude realan i lepo da sednu sa njim i da se prica o tome sta dalje. Uveren sam u cinjenicu da je Fed to uradio 2013 godine kada je imao one povrede i onakvu losu sezonu. Siguran sam da je stao i da je razmisljao o tome sta dalje jer njemu niko ne bi zamerio da je tada resio da ode u penziju. Ali ne. Ostao je i izdigao se. Nadal prvenstveno mora o svemu da porazgovara sa svojim timom i onda da prihvati realnost. Ili ici dalje i pokusati da se vrati na stare staze ili stati ovde, jer ako nastavi da gubi ovako to ce samo baciti zestoku mrlju na njegovu karijeru.
                          Problem je sto Nadal nema kako da menja igru, Fed je postao jos agresivniji, izlazi stalno na mrezu, ali Nadal to jednostavno ne moze da radi.

sigpic

with experience.

Comment

• Necu da gledam intervju, 100000% ce izjaviti: everybody lose, he played well, I will try to improve my game, bla bla bla.

Inace Nadal nece nista menjati, to je vise nego ocigledno. Tim ostaje isti, el tio je vecan, do groba ce Nadal igrati ono sto je igrao denes, ako je uopste igrao nesto.

OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                              Necu da gledam intervju, 100000% ce izjaviti: everybody lose, he played well, I will try to improve my game, bla bla bla.

Inace Nadal nece nista menjati, to je vise nego ocigledno. Tim ostaje isti, el tio je vecan, do groba ce Nadal igrati ono sto je igrao denes, ako je uopste igrao nesto.

Igrao je brate kako nije. Samo sto nije nikada menjao svoju igru. Napredovao je u nekim segmentima igre ali sustinski nikada nije menjao stil igre a realnost svakog sporta jeste da jednom kad ti procitaju stil a ti ne radis nista povodom toga da nesto promenis kad tad vise nikoga neces moci da pobedjujes na onaj stari dominantni nacin.
                              sigpic

Comment

Igrao je brate kako nije. Samo sto nije nikada menjao svoju igru. Napredovao je u nekim segmentima igre ali sustinski nikada nije menjao stil igre a realnost svakog sporta jeste da jednom kad ti procitaju stil a ti ne radis nista povodom toga da nesto promenis kad tad vise nikoga neces moci da pobedjujes na onaj stari dominantni nacin.
                                Menjao je on mnogo tokom karijere, al necemo sad o tome, nebitno je. Ja ne zelim da on postane Stakhovsky I da leti u svaki poen na mrezu, ali zelim da izbaci one mrtve balone iz svoje igre jer vise lici na zena nego na muskarac sa taj tip tenisa. Napucava ga Verdasko 5 setovs I ovaj ne menja nista, bukvalno isto celo vreme. Vjerovatno je glup, ili preveliki inat, drugo ne znam sts bi moglo da bude.

OVAKO

Comment

Working...
                                X