Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• “Imao sam tada u petom setu 0:30 pri rezultatu 4:4. To je bio ključ, malo sam se stegao, poslao bekhend u mrežu... Danas sam bio agresivniji, ali nisam želeo da ludujem. Nekada bi mi izlazilo ono što je sada ulazilo i onda biste govorili: ’Ovaj momak je lud, samo udara iz sve snage i promašuje’. Ali sada kada su ulazile, onda sam neverovatan. Razlika je tako mala, a može da bude tako velika“, filozofski je zaključio Verdasko.
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Viktor ima neke spektakularne poteze tokom ove dvije nedelje. Vaznija je njemu bila titula u Sidneju nego ovo, ali treba da prodje de la Navu.
      Mislim da mu je to greska a i mnogim drugim teniserima, stto stavljaju manje bitne teniske dogadjaje kao prioritet u odnosu na one glavne.
      To samo ovima najjacima jos vise olaksava na slemovima. A i pravi odlicnu podlogu za neka iznenadjenja na istim.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Sad sam pogledao Rafin mec i nije igrao toliko lose koliko je Verdasko bio dobar. Skoro 100 vinera, bez obzira koliko setova su igrali

Stojim iza toga da kad mu je dan i kad mu "ide" niko nema bolji i lepsi forhend od Verdasca!
        U rangu sa Gonzalesom!
        Last edited by SerenaKyrgios; 19-01-16, 12:56.

Comment

• Viktora nece i kraj! Na BL Munjozu od mreze u polje, posle zmuri i linija... sad uze brejk!!!

Comment

• Pa to i jeste ključ, kad je ko prije 100 vinera Rafi zabijao

sad mu ih zabije po poželi

Trebaju Rafi brže podloge, nema šanse da se on na šljaci može naigrati
            Last edited by shminka; 19-01-16, 12:58.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Baš kao i oni u Dohi u prvim kolima, jedan jak udarac i Rafa ne može da se odbrani...kako je meč išao prema kraju, Nando je bio sve bolji...a Rafa je u po frke i odustao od meča...nije bilo prepoznatljive želje u trenucima kada se mogao prelomiti meč
              Znaci da je Rafa izgubio na brzini. Malo ali presudno.

Kazes da Rafa odustao od meca. Mislis da je to namjerno napravi odlucivsi u trenutku ili da nema zelju za pobjedama? Poraz za Rafu u 1. kolu, uzimajuci u obzir formu i zrijeb, nije losa stvar. Sada moze da se koncetrise na sljaku.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                Pa to i jeste ključ, kad je ko prije 100 vinera Rafi zabijao

sad mu ih zabije po poželi
                Naravno, jer je Verdasko iamo mali milion prilika u ovom mecu, od kojih premnogo nije iskoristio. ARanije je Nadal davao jednu eventualno dve sanse protivniku da se vrati u mec, sada daje koliko hoces. A toliko je glupo na nekim bitnim poenima igrao Verdasko da to nije zdravo i opet to Rafael nije umeo da kazni. Smesno.
                Odlican Verdasko, ali ovakvog verdaska bi na primer Ferer odvalio. Cak uzimam za primer Ferera koji nije u nekoj formi.
                sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Mislim da mu je to greska a i mnogim drugim teniserima, stto stavljaju manje bitne teniske dogadjaje kao prioritet u odnosu na one glavne.
                  To samo ovima najjacima jos vise olaksava na slemovima. A i pravi odlicnu podlogu za neka iznenadjenja na istim.
                  250 bodova ne moze da uzme ni u osmini finala, a za cetvrtfinale i nisu neke sanse. Nisu to manje bitni turniri, ti su za drugu ili trecu kategoriju tenisera na turu najvazniji uz turnire 500 serije. Da bi na Mastersu uzeo 250+ poena treba da dodje do polufinala, a na Mastesima je jos teze nego na Slemovima.

Viktor bas dobro igra sa osnovne. Odavno nije ovako cisto udarao loptu.
                  sigpic

Comment

• Danijel Munjoz de la Nava igra najbolji tenis u zivotu, protiv umornog, emotivno ispraznjenog i iscrpljenog sampiona Sidneja i opet mu ni to nije dovoljno.
                    sigpic

Comment

• Vico igra na svom nivou, cak je nesto ofanzivniji-idemo
                      Bravo-jos jedan brejkic
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Ajdeee bre Rode moj. Idemooo

Comment

• Josss jedan 5:2

Comment

• Nije mu trebala ova zezancija u pet setova.
                            Definitivno nije.
                            Zna li neko nešto o ovom Smyczeku?
                            Last edited by Bimbo; 19-01-16, 13:12.

Comment

• Odigra momak mec zivota, al jbga ne moze se protiv klase. Guraj Trole ovde koliko mozes pa na zasluzen odmor i u dalju borbu za novim bodovima
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                250 bodova ne moze da uzme ni u osmini finala, a za cetvrtfinale i nisu neke sanse. Nisu to manje bitni turniri, ti su za drugu ili trecu kategoriju tenisera na turu najvazniji uz turnire 500 serije. Da bi na Mastersu uzeo 250+ poena treba da dodje do polufinala, a na Mastesima je jos teze nego na Slemovima.

Viktor bas dobro igra sa osnovne. Odavno nije ovako cisto udarao loptu.
                                Za uzimanje bodova da, ali tajming tih turnira tj igranja tih turnira im je ocajan. Po pravilu to bude 250-ica koja je nedelju dana pred slem pa niko od cak ovih iole jacih se ne pojavi tamo (nije ni Viktor blesav, zna on kada da napadne) i onda dodje na slem kao izduvan balon.
                                Pa majstore imas 250ica tokom cele godine koliko hoces, sta se lepis za one koje su nedelju pred slem??????
                                A odmah i da odgovorim, zato sto je svestan da su mu to jedni od retkih turnira koje uopste moze da osvoji i podigne pehar jos koji put u karijeri. To ti je to moj Vladane.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X