Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2016. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cujem da je Tomas imao prednost brejka i u prvom i u trecem setu, ali Rodzer stizao i preokretao u oba slucaja?
    Ako je tako onda je prodao Berdih mec 1000%

A u vezi zena imam da izjavim samo jednu stvar:
    NIKO, ali NIKO ne moze da dobije Mariju Sarapovu 18 puta za redom! (sem Serene naravno)

Evo sada sam vido Zilov post. Jbg Zile, sta ces kada planski ubrzavaju da olaksaju Rodzeru.
    Last edited by Sandugp; 26-01-16, 07:35.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Berdych je u prvom setu odradio taktički sve kako treba, nije mogao Federer bolje od onoga osim samog početka. Kad (ispravna) taktika nije donijela rezultat tj. kad je prvi set otišao u nepovrat, Berdych je meč nastavio kao da je preko puta bilo koji protivnik a ne Federer, odnosno bez plana. Poslije se bilo teško vratiti.

Federeru je ovakav meč upravo ono što je trebalo. Očekivane teškoće, a opet bez pretjeranog utroška energije. Ispod dva sata, ispod dva pretrčana kilometra, ne može se žalit.
      Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Bas sam se mislio zasto su stavili Novaka navecer. Bitno brza podloga po danu je savrseno odgovarala Federeru koji je bio maestralan.

Comment

• Mats je sad bio zanimljiv objasnjavajuci danasnju igru Novaka!Idemo Nole..svih onih 100 neiznudjenih,danas u vinere!

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Bas sam se mislio zasto su stavili Novaka navecer. Bitno brza podloga po danu je savrseno odgovarala Federeru koji je bio maestralan.
            Nemoj NI, nama odgovara noćni termin. Svakako će se i SF igrati uveče kad zađe prokleto Australijsko Sunce
            Fed očekivano, nijednog trenutka nisam posumnjao. Podloga je evidentno brža sada sam u to ubeđen i nije ovo ni blizu onog sporog harda koji je godinama preovladavao ovde. To sigurno jača Roletovo samopuzdanje jer je u prošlosti znao da otrese Novaka na ovakvim podlogama samo servirajući.
            Jedina prednost je što se ovaj meč igra na Grand slemu pa će se pored pritiska i postojanja manjeg kompleksa morati nositi sa činjenicom da Novaka može dobiti samo u 3 seta ili 4 kraća seta. Sve preko 3 sata tim intezitetom Rogerove šanse drastično padaju jer nije isto igrati 3 sata sa Noletom i Berdihom.
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Mijaljević, ili Banjac.. Sophie's choice

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

• Banjac.

Idemooo Nole. Srecno.

Comment

• Svidja mi se "Can't keep calm I'm Novak's fan', 100% tacno

Comment

• Постало је монотоно и некако незанимљиво пратити више тенис, Новак стално добија, дуго је први без конкуренције и претње да га од некога изгуби и сада кад видим како се плете мрежа око Новака неби ли га некако угрозили, добијам неку жељу да навијам да се и са тим избори и победи, опет би ми било слатко, да је другачије било не бих се много узбуђивао.... Семона као да су екстра платили да извади душу Новаку, сада ће то покушати и Нишикори... са друге стране Федерер као да није ни играо овај турнир, дошао је да се обрачуна са Новаком... ситуација као у филму "гладиатор" када су спартанцу кога је изазвао цар на двобој, пре излазка у арену, ирањавали и руке и ноге и тако полу жив изашао на мегдан.... ето мотива да опет навијамо из све снаге за нашег Нолета и да издржи ове надчовечанске напоре и победи фаворизованог и обожавног "цара тениса"
                    sigpic

Comment

• Idemooo brejk. Lomiii Nole.

Comment

• Izgoreo je Nisikori!

Comment

• ево брејка, Нишикори се препао предности Нолета и од страха направи дуплу грешку... сада је занимљива ситуација да се види новаков приступ, ако добије лако свој сервис гем, значи све је ок...

да, тако је, ноле то лако добија...5/2 очигледно је сада да је психички пуко јапанац и да су велике наде у тактици ималу у први сет, предпостављам да су рачунали да добије први сет и онда да виде шансу за победу... сада је то пало у воду, види се на његовом лицу тешко разочарање... снимају Ченга и њему је то јасно, преврће неко блокче и подсећа се шта се ради у овој ситуацији, иду на план "Б" ... план "А" је пропао у воду.....
                          Last edited by Žika; 26-01-16, 08:57.
                          sigpic

Comment

• Hvala Kei

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Comment

• Prpa bato
                              sigpic

Comment

• Moraće Japanac jače da zapne ukoliko želi meč da učini neizvesnijim ili da se Nole prebaci u mod, forsirati UE

Comment

Working...
                                X